ورود

View Full Version : طراحی دیتابیس اعضای خانوار و آمار

csharpprogramer88
سه شنبه 25 آذر 1393, 10:34 صبح
سلام

در پروژه ای قراره اطلاعات اعضای خانوار را ثبت کنیم و یکسری اطلاعات ریز اعضا را در دیتابیس وارد کنیم و از این بانک جهت استخراج آمار استفاده نمائیم .

اطلاعات اولیه که قرار است در نرم افزار وارد کنیم شامل :
اطلاعات فردی (نام فامیلی و ...)
اطلاعات سطح تحصیلات یک فرد (آخرین مدرک تحصیلی و مقطع ، رشته ، گرایش ، تحصیلات دانشگاهی و غیر دانشگاهی و ...)
اطلاعات املاک (زمین - منزل مسکونی-مغازه - باغ - ویلا - آیا ملک سند مالکیت دارد ؟ و...)
اطلاعات ادوات کشاورزی (تراکتور - تیلر- سمپاش و ... )
اطلاعات دامداری (نوع دام - تعداد و ...)

اینها عناصر تشکیل دهنده اطلاعات اولیه بانک هستند . به نظر شما به چه حدول هایی نیاز دارم ؟

یک سوال اساسی اینه که یک فرد را وقتی ثبت میکنم چطوری ایشون را عضو یک خانوار کننم؟
سوال اساسی دوم اینه که یک فرد وقتی عضو یک خانوار هست و از ازدواج میکنه و خانواده مستقل تشکیل میده را چطوری یک خانوار تشکیل بدم ؟

توی طراحی این دیتابیس ی جوری باید کار بشه که گرفتن این گزارش ها لحاظ بشه :
1- آمارهای سنی به تفکیک جنسیت (مثلا 20% جمعیت بانک را نوجوان تشکیل میده یا 50% بالای 60 سال هستن و ..)
2- آمار سطح سواد (چند درصد بی سواد داریم ، چند درصد لیسانس فوق لیسانس ، دکترا یا زیر دیپلم داریم ، چند درصد مقطع ابتدایی راهنمایی و ... )

حسین.کاظمی
چهارشنبه 26 آذر 1393, 07:09 صبح
سلام
منم در حال نوشتن تقریباً شبیه این پروژه شما هستم البته الان بانک اطلاعاتیموتموم کردم و تاپیک زیر را زدم و دوستان لطف کردند و راهنمایی کردند گفتم شاید به دردت بخوره
http://barnamenevis.org/showthread.php?475766-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA%DB%8C

موفق باشی

winner1
پنج شنبه 27 آذر 1393, 17:52 عصر
اطلاعات زمین و خونه و دامداری و توضیح بده چیا باید باشن سه تای اول که شامل اطلاعات فردی تو یه جدول جا میکیره اینارو بگو چیا باید باشن

csharpprogramer88
پنج شنبه 27 آذر 1393, 18:08 عصر
اطلاعات زمین و خونه و دامداری و توضیح بده چیا باید باشن سه تای اول که شامل اطلاعات فردی تو یه جدول جا میکیره اینارو بگو چیا باید باشن

زمین کشاورزی : مکان زمین (آدرس )، متراژنوع کاربری (باغی ، کشت دیم و ... )
دامداری : نوع کاربری (گاو ، گوسفند ، مرغداری و ....) تعداد راس، آدرس

winner1
پنج شنبه 27 آذر 1393, 18:50 عصر
زمین کشاورزی : مکان زمین (آدرس )، متراژنوع کاربری (باغی ، کشت دیم و ... )
دامداری : نوع کاربری (گاو ، گوسفند ، مرغداری و ....) تعداد راس، آدرس
خوب اطلاعات فردی و تحصیلات و اینا میشه یه جدول
زمین و یه جدول می خوای واسه دامداریت درواقع اطلاعات فردی میشه هدر و جدول مربوط به مسکن و اینا و دامداری میشن دیتیل اطلاعات فردی

csharpprogramer88
پنج شنبه 27 آذر 1393, 19:02 عصر
چطوری باید عضور یک خانوار کنم ؟

niknam_mh
پنج شنبه 27 آذر 1393, 19:51 عصر
چطوری باید عضور یک خانوار کنم ؟

داداشی سلام
به نظر من یه جدول بساز برا تمامی افراد خانوار
یه فیلد بذار برا اینکه مشخص بشه که جزء اعضا هست یا سرپرست مثلاً برا سرپرست بذار 0 و برا اعضا ای دی سرپرست رو قرار بده اینجوری میتونی با ای دی سرپرست اعضاش رو پیدا کنی نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه؟

موفق باشی