View Full Version : ایده
keyhan.taktaz
سه شنبه 25 آذر 1393, 19:55 عصر
راستش نمیدونم سوالمو کجا بپرسم
برنامه هایی دارم تو کافه بازار میبینم که واقعا خیلی موفق هستند با اینکه کسی فکرشو نمیکرد!
من برنامه نویس هستم و 7 8 ساله کارم اینه ولی با این حال تا حالا نتونستم برنامه ای بنویسم که پول توش باشه.همین سنگ قبر من با حسابی که من کردم 150 میلیون زده به جیب!
ولی من جی؟همیشه برنامه هام درست حسابی نبوده.
راهنمایی میخوام.از کسایی که ایده دارن واسه فروش استبال میکنم.
کسی راهنمایی داره؟
NeoFighT
سه شنبه 25 آذر 1393, 20:14 عصر
برنامه هایی دارم تو کافه بازار میبینم که واقعا خیلی موفق هستند با اینکه کسی فکرشو نمیکرد!
من برنامه نویس هستم و 7 8 ساله کارم اینه ولی با این حال تا حالا نتونستم برنامه ای بنویسم که پول توش باشه.همین سنگ قبر من با حسابی که من کردم 150 میلیون زده به جیب!
کسی راهنمایی داره؟
من هم دقیقا همین سوال رو دارم.
این ایده ها واقعا از کجا میان؟!؟:افسرده:
javanddev
سه شنبه 25 آذر 1393, 20:16 عصر
نمیدونم چرا ولی فکر میکنم دیگه اینجا بازار اپ های اندروید اشباع شده و دیگه کم کم دارن برنامه های چرت و پرت میان تو بازار.. شاید اشتباه میکنم ولی حسم اینه
keyhan.taktaz
سه شنبه 25 آذر 1393, 20:19 عصر
آخه استقبال هم میشه!
ملت دنبال تفریحن.
leon7394
سه شنبه 25 آذر 1393, 20:21 عصر
ایده ی نو هیچ وقت تموم نمیشه ، چون خلاقیت ته نداره ، حالا اینکه ما انسان های خلاقی نیستیم بحثش جداست :)
storm_saeed
سه شنبه 25 آذر 1393, 20:24 عصر
کلا الان به وضعی رسیدیم که باید هدفتون برای پول در اوردن این باشه :برنامه های خوب برای غیر ایرانی ها - برنامه های مزخرف برای ایرانی ها
برنامه فوق العاده خوب از هر نظر هم به مردم ایران بدی انقد فحشت میدن که باید بیخیال بشی
keyhan.taktaz
سه شنبه 25 آذر 1393, 20:26 عصر
دقیقا!
من چند روز پیش میخواستم یه اپ واسه تشخیص هندونه قرمز بنویسم.میدونستم هم استقبال پیدا میکرد با این که چرت بود.ولی نتونستم تحملش کنم پروژه رو بستم.
ملت دنبال چرت و پرت هستن(دور از حضور)
javanddev
سه شنبه 25 آذر 1393, 21:27 عصر
یه نکته خیلی مهم تو فروش گرافیک کار هست چون ملت اکثرا عقلشون به چشمشونه و تا میبینن یه برنامه طراحیش خوشگله رغبت پیدا میکنن هرچند ممکنه اون برنامه خیلی ساده هم باشه!
saeed_g21
چهارشنبه 26 آذر 1393, 11:58 صبح
کسی راهنمایی داره؟
بنظرم اگه بتونی خودت رو به اون بالا دستیا (شرکتها و کارخانه جات ) وصل کنی پول در اوناست!
raha_jon
چهارشنبه 26 آذر 1393, 13:08 عصر
دوست عزیز به خدا توکل کن البته زبونی نه به معنای حقیقی کلمه خدا می رسونه مطمئن و مطمئن باش.
اما می دونی مشکل اینجاس که آدم ایده را میاره ولی مردم نمی خرن چون پشتشون گرمه می دونن که چند روزه دیگه حتما سر کله ی رایگان این برنامه پیدا میشه بدون اینکه گرونی پول بدن مشکل الان اینه
والا چه برسه به ایده و تو بازار هنوز خیلی جای ایده داره خیلیییییییییییییییییی
فقط گفتم توکل به خدا به معنای حقیقی کلمه و بعدا هم تلاش و کوشش
موفق باشید:لبخندساده:
Abbas Naghdi
چهارشنبه 26 آذر 1393, 15:04 عصر
والا دوستان درست میفرمایند :)توانا بود هرکه دارا بود پس دارا بود هرکه دانا بود (من اعتقاد دارم شعر های فردوسی هم متن باز بودن:))همین
ali-star
چهارشنبه 26 آذر 1393, 20:17 عصر
من موندم چطور این برنامه اینقدر دانلود کم داشته:
http://cafebazaar.ir/app/ir.siriusapps.islamtools/?l=fa
hamedg1366
پنج شنبه 27 آذر 1393, 08:40 صبح
متاسفانه 80 % مخاطبان مستقیم ما شدن نوجوانان 13تا 18 سال ، خب معلومه چه برنامه هائی خوب بفروش میره...
برنامه بازار رو نصب میکنه هر چی رو هم بازار نشونش بده دانلود میکنه ، دنبال بهترین نمیگردن بلکه دنباله رو اولین برنامه روی صفحه هستن.
sds1920
پنج شنبه 27 آذر 1393, 12:32 عصر
والا این سوال برای هرکسی که توی ایران باشه هست.چون ایرانی جماعت اهل پول دادن نیست.فقط دنباله مفته.خودمم یکیشون.ولی بازم دست مدیرای بازار و کندو درد نکنه که یک همچین امکانی رو درست کردند.
خود من چندتا ایده به ذهنم رسید که می تونست ماهی حداقل 5-6 میلیون ازش درآمد داشته باشم ولی متاسفانه تا اومدم درستش کنم یکی اومد و رایگان درستش کرد.دست تنهایی واقعا طول میکشه.مثلا یکیش برنامه ای بود که مثل برنامه دیوار بود.
ولی هنوز ناامید نشدم و تو همین چند روزه اولین برنامه خودمو میدم تو بازار.برام دعا کنید :افسرده:
بازار کار ما بازار عجیبیه.به همون اندازه که مشتری داره به همون اندازه برنامه نویس الکی هم داره.اگر اول به خودت و قدرت خودت ایمان داری و میدونی میتونی توی کاری بهترین باشی پس نترس.یه روز یه جایی یه ایده خوب به ذهنت می رسه.از قدیم میگن جوینده یابنده است.
با این همه توی این مدت به این نکته پی بردم که :
تقریبا توی هر زمینه ای می شه گفت یه برنامه هست.ولی ناامید نشو. توام میتونی یکی از همون برنامه هایی که هست رو درست کنی ولی باید کارت یکی از بهترینا باشه.یه موضوع نسبتا خوب,برنامه نویسی خوب و ظاهر گرافیکی جذاب.
امیدوارم که به پول خوبی برسی.
dasssnj
جمعه 28 آذر 1393, 11:13 صبح
من موندم چطور این برنامه اینقدر دانلود کم داشته:
http://cafebazaar.ir/app/ir.siriusapps.islamtools/?l=fa
واقعا دست سازندش درد نکنه . خیلی توپه.
مال گروه شماس ؟
=====================================
من هم ایده های مزخرفی دارم که می دونم میگیره ، اما واقعا شرمم میشه همچین چیزای مزخرفی بدم بیرون .
این برنامه سنگ قبر چرا اینقدر فروخته ؟ واقعا چه فایده ای برای ما داره که بخریمش ؟ چرا همیشه بالاس ؟ برنامه های دیگه ای هستن که شایستگی بالا بودن را بیشتر از این دارند .
مطمئنم دستشون به خود بازار وصله ! تو این یکی شک ندارم .
از برنامه راز های مخفی اندروید هم که هر چی بگم کم گفتم . توی مزخرفی رو دست نداره .
abbasi.naft
جمعه 28 آذر 1393, 18:18 عصر
دوستان چرا به فکر طراحی بازی نیستید با این شرایط؟
وقتی اکثریت مخاطبین به گفته دوستمون زیر 18 سال دارند ، چرا وقتتون رو صرف ساخت برنامه های دیگه میکنید؟
خداییش منم مونده که چرا برنامه سنگ قبر اینطوری رشد کرده ؟ اونم به این وحشتناکی؟
الان بازی های خروس جنگی ، فروت کرفت ، ... به نظرم ارزش وقتی رو که نویسندش صرف کرده رو نسبتا داشتن ، چند پُست بالا تر دوستتمون 8 ماه کارکرده بود و فقط برنامش 5000 تا فروخته بود که بنظرم مشکل از اینجاست که بازار هدف رو خوب ندیدند.
مدیر محترم و دیگر بزرگان ، لطفا نظرتون و شیوه نگارش بازی های این سبکی که مخاطب بهتر میپسندتشون رو بررسی و نظرات ارزشمندتون رو به اشتراک بگذارید.
باتشکر
ghader62
جمعه 28 آذر 1393, 22:40 عصر
دوستان سلام
من قبلنا که برنامه توی بازار میزاشتم درآمد فروش اولیه اش تقریبا خوب بود و درآمد ماهیانه شم هم نسبتا خوب بود
ولی تازگی ها هر برنامه تازه ای که میزارم تقریبا توی صفحه اول بازار نمیبینمش (یهویی میبینم که برنامه بیستم توی قسمت تازه های بازار هستش) و فروششون هم خیلی کم شده
نمیدونم که چرا اینطور شده ولی من ایراد کار رو از بازار و زمان اضافه کردن برنامه و نمایش اونا میبینم
شاید وقت کوچ از بازار و اندروید رسیده باشه
NeoFighT
جمعه 28 آذر 1393, 23:53 عصر
خدا کنه تو این مارکت چارسو یه فکری به حال ما بکنن
راستی جالب اینجاس که اگه برنامه مون رو کسی بخواد بخره منصرف میشه چون افراد زیادی هستن برنامه رو میخرن و تو شبکه های اجتماعی میزارن
مثلا تو Line یه فرند دارم که دقیقا همین کار رو میکنه میاد و برنامه های پولی رو رایگان میزاره.
ایده پیدا کنی برنامه بسازی آخرش همچین آدمایی میان رایگان میزارن :ناراحت:
با این وضعیت 100 سال دیگه هم پیشرفت نمیکنیم.:گریه::گریه:
keyhan.taktaz
شنبه 29 آذر 1393, 00:01 صبح
کاش حداقل یه قانونی بود برا اینکار
saeed_g21
شنبه 29 آذر 1393, 00:35 صبح
راستی جالب اینجاس که اگه برنامه مون رو کسی بخواد بخره منصرف میشه چون افراد زیادی هستن برنامه رو میخرن و تو شبکه های اجتماعی میزارن
مثلا تو Line یه فرند دارم که دقیقا همین کار رو میکنه میاد و برنامه های پولی رو رایگان میزاره.
قبلا هم یک وبلاگی اینجا معرفی شده بود که برنامه های زیادی رو به رایگان برای دانلود قرار داده بود اونم با افتخار!!!!
ولی جمعی از دوستان به پلیس فتا گزارش دادن (خودم هم) ولی بعد از مدتی طرف زده بود بنا به درخواست پلیس فتا لینک های دانلود بعد از (دقیق نمیدونم ) 12 یا 24 ساعت حذف خواهد شد!!!!!!!!
که نکرده بود فقط لینک رو تغییر داده بود
همین بودیم همین هستیم همین هم خواهیم بود
باید به اینطور آدما برنامه های چرت و پرت نوشت ارزش بهترین هارو ندارند
فکر کنم بدشون نیاد تو برنامه کمی هم بهشون فوش داده بشه !
storm_saeed
شنبه 29 آذر 1393, 00:37 صبح
یه راه خوبش اینه که به جا اینکه پولی بزاری برنامه رو رایگان بزاری مثلا در حد یه هفته از نسخه رایگان استفاده کنه بعد بگی برا استفاده بیشتر برنامه رو بخر اینطوری حداقل کسی apk هم داشته باشه باز نمیتونه کاری کنه مگه اینکه مثلا دیتابیس یا shared preferences رو تغییر بده که اون رو میشه با encryption نا مفهمومش کرد
abbasi.naft
شنبه 29 آذر 1393, 06:54 صبح
اساتید محترم
پرداخت درون برنامه ای ، مگه برای جلوگیری از این کار نیست؟؟
طرف صد هم که برنامه رو پخش بکنه ، بازم برای استفاده از امکانات اصلی بایستی به سرور اصلی وصل بشه ، خداییش غیر اینه ؟؟؟؟؟؟
من که ذهنم در همین حد بهم راهنمایی میده ، آیا غلطه ؟؟
اون هکر نامرد(Cracker) در صورتی میتونه این حالت رو دور بزنه که به کد دست ببره که اونم به قول دوست بالایی از مبهم ساز استفاده میکنیم.
باز هم برنامه از دست نود و خورده ای دزد حفظ میشه.
دوستان اگه راه حلی دارند ، سرتاپا گوشم...
باتشکر
mehdilove09
شنبه 29 آذر 1393, 08:40 صبح
آقا من ایده های زیادی دارم ولی هنور کل برنامه نویسی اندروید رو یاد نگرفتم چند تایی برنامه ساختم و تو بازار گذاشتم ولی اون برنامه ای که می خواستم نشده.
شاید برم کلاس بقیه چیزا رو یاد بگسرم.
ایده ها رو از اطرافم گرفتم هر چیزی رو که می بینم میگم باید یه برنامه برای این بسازم.البته همه اینها عملی نشدن ولی راه خوبیه برای ساخت برنامه ها.
ali-star
شنبه 29 آذر 1393, 11:02 صبح
واقعا دست سازندش درد نکنه . خیلی توپه.
مال گروه شماس ؟
=====================================
من هم ایده های مزخرفی دارم که می دونم میگیره ، اما واقعا شرمم میشه همچین چیزای مزخرفی بدم بیرون .
این برنامه سنگ قبر چرا اینقدر فروخته ؟ واقعا چه فایده ای برای ما داره که بخریمش ؟ چرا همیشه بالاس ؟ برنامه های دیگه ای هستن که شایستگی بالا بودن را بیشتر از این دارند .
مطمئنم دستشون به خود بازار وصله ! تو این یکی شک ندارم .
از برنامه راز های مخفی اندروید هم که هر چی بگم کم گفتم . توی مزخرفی رو دست نداره .
این برنامه سنگ قبر که دربارش بحث می کنید خود توی ایران ایده خوبیه اکثر مردم دنبال شوخی و... هستن ولی چون معروف شده دلیل نمیشه دربارش بد بگیم هرچی باشه آخر سازندش براش زحمت کشیده نباید اینطور برخورد کنیم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.