PDA

View Full Version : راهنمایی درمورد طراحی وب سایت دانشگاه؟

mohammadbazzi445
چهارشنبه 26 آذر 1393, 12:10 عصر
سلام خسته نباشید.من دارم سایت یک داشنگاه طراحی میکنم بعد میخوام این سایت چند بخش داشته باشه.میخوام یک بخش هدر باشه یک بخش برای منو ها یک بخش سمت راست و یک بخش اصلی که وسط باشه برای نمایش اطلاعات یا صفحه ها .باید چیکار کنم. از تگ div استفاده میکنم ولی توهم میشه جواب نمیده میتونید راهنماییم کنید؟؟

tamafi6
چهارشنبه 26 آذر 1393, 12:19 عصر
باسلام
من تعجب میکنم شماکه هنوزکارباچیدمان صفحه رانمیدونیدچطوردارید برای یک دانشگاه سایت طراحی میکنید؟
پیشنهادمیشه ازفریم ورکهای آماده استفاده کنید.

mohammadbazzi445
چهارشنبه 26 آذر 1393, 12:33 عصر
خوب من تازه طراحی وب سایت شروع کردم به یادگیری.برای یادگیری خوب دارم یک ویب سایت دانشگاه طراحی میکنم.

tamafi6
چهارشنبه 26 آذر 1393, 13:02 عصر
دوست عزیز اشکالی نداره وبنده هم قصدجسارت ندارم ولی طراحی وبرنامه نویسی رشته هایی هستند که باید پله پله پیش برید یعنی شماابتدا باید نحوه وروش طراحی وکدنویسی وکاراونها رابیاموزید بعد انشاا.. شروع به قالب بندی کنیدویک طراحی مانند طراحی سایت دانشگاه هم شمارابعدازمدتی خسته ونهایت دلسرد میکنه پس بهتره از کارهای کوچک شروع کنیددوستان هم کمکتون خواهند کرد
موفق باشید

mohammadbazzi445
چهارشنبه 26 آذر 1393, 13:15 عصر
نه اقا این چه حرفیه خوشحال میشم راهنماییم کنید.الان نزدیک یک هفته دارم کلنجار میرم درس نمیشه منم کمکم دارم میگم طراحی سخته ولش کنم ولی خیلی علافه دارم ولش نمیکنم. من فک کردم این پروزه ای که انتخاب کردم خوبه ولی خیلی سخته پس باید اول قالب بندی کار کنم ممنون بابت راهنماییتون

poriab
چهارشنبه 26 آذر 1393, 21:15 عصر
شما بعد از div بندی کردن سایت ( ساخت ساختار ) باید با CSS نحوه چیدمان اونها رو در صفحه معین کنید .
پس علاوه بر HTML باید CSS هم بدونید

موفق باشید