View Full Version : انتخاب دامنه .ir یا .com به عنوان دامنه ی اصلی؟؟
resident
پنج شنبه 27 آذر 1393, 08:05 صبح
سلام.
من یه دامنه ی 5 ساله .ir گرفتم . حدودا یه هفته است گرفتم. یه دامنه ی .com یکساله هم گرفتم که 6 ماهه ازش گذشته.
الان روی کلمه ی کلیدی مدنظرم، سایتم لینک اول در صفحه ی دوم است.
حالا میخوام بدونم به نظرتون کدوم دامنه رو بذارم به عنوان دامنه اصلی؟.ir یا .com؟
یکی از دوستان می گفت برو دامنه ی .com ات رو 5 ساله کن. به نظرتون این کار رو بکنم؟
hsgpro
پنج شنبه 27 آذر 1393, 08:44 صبح
سلام
این موضوع سلیقه ای است و ربطی به نکات SEO نداره.
اکثراً چون دامنه COM. بین المللی است اینو میذارن دامنه اصلی و دامنه IR. رو بهش منتقل (Redirect) میکنن اما خب چون سلیقه ای است بعضی ها هم مثل من برعکس انجام میدن و دامنه IR. رو میذارن اصلیه و COM. رو منتقل میکنن بهش.من چون سایتم فقط برای ایرانی جماعت خدمات میده و بین المللی نیست دامنه IR. رو گذاشتم اصلی که در اینترانت ملی که فقط سایت های IR. باز میشن هم باز بشه البته من از کارشناس آسیاتک شنیدم که اینترانت یعنی فقط دامنه های IR. باز میشن دیگه راست و دروغش رو نمی دونم.
resident
پنج شنبه 27 آذر 1393, 09:21 صبح
دامنه ی .ir ام رو یک هفته است که گرفتم و دامنه ی .com رو 6 ماه
اگه الان دامنه ی اصلی ام رو بکنم .ir ، روی رتبه ام در سرچ ها تاثیر منفی میذاره؟ الان در صفحه دوم لینک اول هستم و نمی خوام رتبه سایتم کاهش پیدا کنه.
پیام حیاتی
پنج شنبه 27 آذر 1393, 09:26 صبح
سلام
من زمانی که از com به ir انتقال دادم تاثیر منفی زیادی روی seo قرارداد.یا هر دو یا .com
resident
پنج شنبه 27 آذر 1393, 09:38 صبح
پس اینطوری اصلا چه فایده ای داره دامنه .ir بگیریم؟
یکی از دوستان سئو کار خیلی تاکید داشت که دامنه ir هم بگیرم
پیام حیاتی
پنج شنبه 27 آذر 1393, 15:39 عصر
اگر خواستید ir بگیرید منتقل کنید به com. اما com. رو اصلی قرار بدید،هر چند از نظر من نیازی به این کار نیست شما روی همون .com مانور بدید نتایج خوبی میگیرید.با عرض پوزش از SEO کاران: زیاد به صحبت های SEO کاران توجه نکنید مباحث SEO مدام در حال تغییر و پیشرفت هستند .قوانین پایه مرتبط رو از سایت مورد نظر جهت رعایت و تنظیمات SEO انجام بدید کفایت میکنه.مدت قابل توجه ای هست که گوگل اعلام کرده طراحی به سبک Table با Div دیگر تاثیری در موارد SEO ندارد اما همچنان برخی از دوستان SEO کار طراحی Div را از نظر SEO برتر از Tableمی دانند،و برخی موارد دیگر این چنینی.
resident
پنج شنبه 27 آذر 1393, 15:49 عصر
مرسی پیام جان
یه سوال دیگه. اینکه من دامنه ام رو چند ساله ثبت کنم تاثیری تو سئو داره؟ اگه بله چند ساله ثبت کنم بهتره؟
پیام حیاتی
پنج شنبه 27 آذر 1393, 17:14 عصر
خواهش می کنم.
تا اونجا که من اطلاع دارم خیر تاثیری نداره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.