ورود

View Full Version : ساخت اپلیکشن برای وبسایت

haniye70
پنج شنبه 27 آذر 1393, 12:14 عصر
با سلام خدمت اساتید محترم
من یک سایت دارم که اونو کامل ریسپانسیو طراحی کردم و با انواع گوشی ها هم درست کار میکنه
الان می خوام یک اپلیکشن اندروید برای سایتم بسازم به صورت ساده که فقط سایتم رو نشون بده همین ....
در نت چندجا بود سایت های که سایت رو تبدیل به اپلیکشن می کرد ولی تبلیغ خودشون رو میزدند توی نرم افزار و خراب میشد کلا

اگر ممکن است بفرماید باید چیکار کنم من هیچ چیزی نمی خوام داشته باشه یک ایکون که وقتی روی اون کلیک بشه سایت منو نشون بده همین

برنامه خاصی هست
نمی دونم آموزش چیزی
یا باید از کلاس اول بشینم درس بخونم:لبخند:
متشکر می شوم اساتید محترم راهنمایی کننند

saeed_g21
پنج شنبه 27 آذر 1393, 12:24 عصر
چیزی که میخواین با یک Activity و یک Webview میشه درست کنی البته اگه به Eclipse یا Android Studio تسلط داری اگه نه فکر کنم درخواست بدی دوستان برات حلش میکنن درضمن درخواست برنامه یک تاپیک مجزا داره به صفحه اول رجوع کنی پیدا می کنی

haniye70
پنج شنبه 27 آذر 1393, 12:35 عصر
من برنامه نویسی php رو 50%بلدم کارم رو راه بندازم ..................:لبخند:

الان باید چه برنامه دانلود کنم و شروع کنم تبدیل سایت به اپلیکشن
اگر ممکنه کامل توضیح دهید به چه چیز نیاز دارم
از اول تا انتها تا برنامه ها رو دانلود کنم و کارو شروع کنم ببینم به کجا میرسم
حالا اگر نتونستم کاری کنم کمک می گیرم

haniye70
پنج شنبه 27 آذر 1393, 16:44 عصر
كسي نيست يه راهنمايي كنه......

gilas1368
پنج شنبه 27 آذر 1393, 16:51 عصر
شما باید اول sdk اندروید رو دانلود کنین معمولا ی sdk متوسط 230-240 حجم داره
بعد باید ایکلیپس یا اندروید استدیو رو دانلود کنین
اگ ایکلیپس رو دان کنین باید پلاگین اندروید رو هم بهش اضافه کنین
اگ اندروید استدیو رو دان کنین نیاز ب پلاگین نداره حجمش بدون sdk ی چیزی نزدیک 235 مگ و با sdkاش نزدیک 813 مگ

من خودم در حال حاضر از اندروید استدیو استفاده میکنم و ب شمام همین برنامه رو پیشنهاد میدم
بنظر من برای افرادی ک تازه میخام وارد دنیای برنامه نویسی اندروید بشن بهتر و قابل فهم تره

اما این رو هم در نظر داشته باشید ک شما باید برای برنامه نویسی اندروید ابتدا جاوا رو یاد داشته باشید بعد بیاید شروع ب برنامه نویسی برای اندروید کنین
من خودم سی شارپو یاد دارم و برای یاد گرفتن جاوا زیاد سختی ندیدم اما اگ میخاین واقعا حرفه ای کار کنین باید اول جاوا رو یاد بگیرین

Nevercom
پنج شنبه 27 آذر 1393, 18:28 عصر
این تاپیک رو ببینید (با جستجو پیداش کردم): http://barnamenevis.org/showthread.php?370379-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87-%DB%8C%DA%A9-web-browser-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87

mrtzxxx
پنج شنبه 27 آذر 1393, 22:00 عصر
اگه میخوای برنامه نویسیش کنی باید ارتباط با سرور هم یاد داشته باشی تا اطلاعات رو از سایتت بگیره ولی اگر خیلی ساده میخوایش میتونی یه وب ویو تعریف کنی که مستقیم به سایتت وصل بشه اینجوری خیلی راحتتری.

masoud2v
جمعه 28 آذر 1393, 08:11 صبح
برنامه مورد نظر رو براتون طراحی می کنم. در صورت تمایل با ایمیل بنده تماس حاصل فرمایید:
masoud2vg@gmail.com

MOJSOFT
جمعه 13 تیر 1399, 17:26 عصر
من یه برنامه ساده اندروید میخوام که بتونم باهاش لیست قیمت بسازم
و اینکه یه کد کالا بدم بهش و اون کدی که باهاش همسانه رو ثبت کنم و وقتی کاربر جستجو میکنه بگه این دوتا با هم استفاده میشه