beh3000
پنج شنبه 27 آذر 1393, 15:02 عصر
سلام
میخوام کامت چت بنویسم توی Yii یه مشکلی دارم دوستان . یه کنترلر دارم به اسم chat و با اکشن load برای دریافت پیامها ( کد این قسمت رو براتون گذاشتم ) . میدونید که توی کامت چت یک حلقه وجود داره که کوئری داخلش اجرا میشه و اگه پیامی وجود داشت پیام رو برمیگردونه واگر پیامی نبود چند لحظه بعد دوباره چک میکنه ... تا وقتی که زمانی که براش تعیین کردیم تموم بشه ... ( من توی این کد زمان حداکثر رو 20 ثانیه تعیید کردم )
public function actionLoad()
{
$startTime = strtotime('now');
$maxLoopTime = 20;
$sql = "select * from chat_message where msg_recieverid=:uid and msg_userid=:sid and msg_id>:max";
$command = Yii::app()-> dblite -> createCommand($sql);
$command->bindValue(":uid" , Yii::app()->user->id , PDO::PARAM_INT );
$command->bindValue(":max" , $_POST['max'] , PDO::PARAM_INT );
$command->bindValue(":sid" , $_POST['uid'] , PDO::PARAM_INT );
$rw=0;
while( strtotime('now') - $startTime < $maxLoopTime && $rw<1 ){
$ret = $command->queryAll();
$rw=count($ret);
if ($rw==0)
sleep(1);
else
break;
}
$arr=array();
foreach ($ret as $row){
$arr[]['id'] = $row['msg_id'] ;
$arr[]['msg'] = $row['msg_text'] ;
}
echo json_encode($arr);
}
حالا مشکل من اینه : وقتی صفحه رو باز میکنم چند ثانیه ( حدود 10 الی 20 ثانیه ) در حالت لودینگ میمونه و بعد بارگذاری میشه ... قسمت while رو که برمیدارم درست میشه ... ولی اگه while رو بردارم که دیگه کامت چت نیست
میخوام کامت چت بنویسم توی Yii یه مشکلی دارم دوستان . یه کنترلر دارم به اسم chat و با اکشن load برای دریافت پیامها ( کد این قسمت رو براتون گذاشتم ) . میدونید که توی کامت چت یک حلقه وجود داره که کوئری داخلش اجرا میشه و اگه پیامی وجود داشت پیام رو برمیگردونه واگر پیامی نبود چند لحظه بعد دوباره چک میکنه ... تا وقتی که زمانی که براش تعیین کردیم تموم بشه ... ( من توی این کد زمان حداکثر رو 20 ثانیه تعیید کردم )
public function actionLoad()
{
$startTime = strtotime('now');
$maxLoopTime = 20;
$sql = "select * from chat_message where msg_recieverid=:uid and msg_userid=:sid and msg_id>:max";
$command = Yii::app()-> dblite -> createCommand($sql);
$command->bindValue(":uid" , Yii::app()->user->id , PDO::PARAM_INT );
$command->bindValue(":max" , $_POST['max'] , PDO::PARAM_INT );
$command->bindValue(":sid" , $_POST['uid'] , PDO::PARAM_INT );
$rw=0;
while( strtotime('now') - $startTime < $maxLoopTime && $rw<1 ){
$ret = $command->queryAll();
$rw=count($ret);
if ($rw==0)
sleep(1);
else
break;
}
$arr=array();
foreach ($ret as $row){
$arr[]['id'] = $row['msg_id'] ;
$arr[]['msg'] = $row['msg_text'] ;
}
echo json_encode($arr);
}
حالا مشکل من اینه : وقتی صفحه رو باز میکنم چند ثانیه ( حدود 10 الی 20 ثانیه ) در حالت لودینگ میمونه و بعد بارگذاری میشه ... قسمت while رو که برمیدارم درست میشه ... ولی اگه while رو بردارم که دیگه کامت چت نیست