View Full Version : ایندکس نشدن همه صفحات
resident
پنج شنبه 27 آذر 1393, 18:20 عصر
سلام.
یه سری از صفحات سایتم هست که ایندکس نشدن. وقتی تو گوگل می زنم site:sitename.com تعداد 164 تا لینک رو برام میاره اما وقتی عنوان صفحه رو عینا سرچ می کنم ، اون صفحه ای که مدنظرم هست رو نمیاره
چرا؟
اصلا یه سری از مطالب سایتم هست که ایندکس نشدن(وقتی site:sitename.com رو میزنم هم نمیاد). چکار کنم؟
SEO Artist
پنج شنبه 27 آذر 1393, 18:37 عصر
سلام.
یه سری از صفحات سایتم هست که ایندکس نشدن. وقتی تو گوگل می زنم site:sitename.com تعداد 164 تا لینک رو برام میاره اما وقتی عنوان صفحه رو عینا سرچ می کنم ، اون صفحه ای که مدنظرم هست رو نمیاره
چرا؟
اصلا یه سری از مطالب سایتم هست که ایندکس نشدن(وقتی site:sitename.com رو میزنم هم نمیاد). چکار کنم؟
شما می تونید در Webmaster Tools بخش Crawl و تب Fetch as Google با وارد کردن لینک های صفحات وب سایتتون درخواست Index بدین بعد از این که گوگل صفحات رو Index کرد، صفحات مورد نظر شمارو در نتایج جستجو نشون میده.
resident
جمعه 28 آذر 1393, 12:20 عصر
من جدیدا این کار رو می کنم اما صفحات قبلی چی؟
تو fetch ها یه قسمتی داره که میگه این لینک و تمام زیر لینک هاشو crawl کن، اون رو هم زدم اما نشده. البته خوب طبیعیه چون تو صفحه ی اصلی که همه مطالبم نیست
چکار کنم؟
SEO Artist
پنج شنبه 04 دی 1393, 22:07 عصر
من جدیدا این کار رو می کنم اما صفحات قبلی چی؟
تو fetch ها یه قسمتی داره که میگه این لینک و تمام زیر لینک هاشو crawl کن، اون رو هم زدم اما نشده. البته خوب طبیعیه چون تو صفحه ی اصلی که همه مطالبم نیست
چکار کنم؟
برای اینکه مطمئن شید همه صفحات ایندکس شدن ، برای صفحات قبلی هم همین کار رو بکنید.
همون موقع که ایندکس نمی کنه، این دیگه بستگی داره به گوگل، ممکنه یک رو ، دو روز و... .
اگر هم می خواین بررسی کنید که چه صفحاتی ایندکس شدن در سرچ گوگل لینک وب سایتتون رو به صورت زیر وارد کنید:
site:www.yourwebsite.ir (http://www.yourwebsite.ir)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.