View Full Version : سوال: یادگیری JavaEE یا کتابخانه های جاوا اسکریپت
manoto1371
جمعه 28 آذر 1393, 00:01 صبح
سلام دوستان
در حال حاظر به نظر شما (با ذکر دلیل) یادگیری و تخصص در زمینه javaEE (تحت وب) بهتره یا فریمورک های جاوا اسکریپت ؟
مرسی
cups_of_java
جمعه 28 آذر 1393, 02:33 صبح
اگه من سوالت رو اینجا زودتر از پیام شخصی می دیدم همین جا برات جواب میدادم..
به هر شکل این دو تا قابل قیاس با هم نیستن به راحتی... من خودم باشم خیلی از کار ها رو بجای اینکه با جاوا ای ای انجام بدم با فریم ورک های ند جی اس انجام میدم. ولی یه جاهایی هم واقعن جاوا لازمه که استفاده بشه.
به هر شکل جفت اینا رو اگه یاد بگیرین خیلی به دید و سوادتون کمک میکنه.
manoto1371
جمعه 28 آذر 1393, 10:14 صبح
مرسی
آره مطمئنن یادگیری همه خیلی کمک میکنه، اما خب باید به زمان هم چشم داشت، اگه بخوایم به فکر کارهای خوب و بزرگ باشیم کدومش مناسب تره؟
من جایی میخوندم که فریمورک های سمت سرور جاوا اسکریپت کاربران خیلی خیلی بیشتری رو نسبت به جاوا همزمان میپذیره!؟
شما خودتان الان بخواهید یکی از اینارو شروع کنید کدام را شروع میکنید و یاد میگیرید؟ دلیلتون هم بگید خواهشن.
تو فریمورک های تحت وب جاوا اسکریپت کدومش بهترن؟ من جستجو کردم دیدم تعدادشون خیلی زیاده!
میشه نمونه کاری از برنامه تحت وب با یکی از این فریمورک ها اگه دارید بگذارید؟
مرسی
cups_of_java
شنبه 29 آذر 1393, 14:31 عصر
اگه بخوایم به فکر کارهای خوب و بزرگ باشیم کدومش مناسب تره؟
کار خوب و بزرگ رو با هر دوشون میشه انجام داد اما با شرایط و شخصیت های مختلف!
من جایی میخوندم که فریمورک های سمت سرور جاوا اسکریپت کاربران خیلی خیلی بیشتری رو نسبت به جاوا همزمان میپذیره!؟
این تا حدودی درسته... به این معنی که شما با ند جی اس خیلی راحت تر می تونید بیشترین کاربر همزمان رو پشتیبانی کنید اما نه اینکه با جاوا نشه... اونجا هم میشه اما خوب کمی پیچیدگیش بیشتره و اصولن عرف جاوایی ها این تعداد کاربر نیست. در حالی که عرف ند جی اس اینطوره.. یعنی حتی ساده ترین مثال هاش هم این کار رو میکنن اما تو جاوا شما باید سراغ فریم ورک های خاصی برید...
شما خودتان الان بخواهید یکی از اینارو شروع کنید کدام را شروع میکنید و یاد میگیرید؟ دلیلتون هم بگید خواهشن.
من جفتشون رو یاد میگیرم... اگه جاوا رو بلد نبودم زمانی که اینا رو یاد گرفتم متوجه نمیشدم که چرا کدوم کجا انتخاب بهتری هستن... نمی تونستم مقایسشون کنم.
به هر حال شما در یاد گیری ند جی اس سرعت بیشتری خواهید داشت و زود تر به چیزی که می خواید میرسید. ضمنن ترند کنونی توسعه هم هست و جدید و جذاب!
تو فریمورک های تحت وب جاوا اسکریپت کدومش بهترن؟ من جستجو کردم دیدم تعدادشون خیلی زیاده!
اگه منظورتون فریم ورک های کلاینت ساید هستش اینا ارزش یاد گیری دارن:
AngularJS
Ember
Backbone
...
میشه نمونه کاری از برنامه تحت وب با یکی از این فریمورک ها اگه دارید بگذارید؟
توی گوگل و گیت هاب پر از نمونه پروژه هستش.
manoto1371
شنبه 29 آذر 1393, 14:37 عصر
سلام
مرسی
منظورم سمت سرور ساید بود، مثل ند جی اس، یعنی چیزی که باهاش اپلیکیشن تحت وب راه اندازی کنم، کدومش مناسب ترن و بهترن ؟
هر کدوم که مد نظرتون بود میشه IDE مناسب و آموزششون رو هم بگید. ممنونم
بابت باقی جواب ها هم متشکرم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.