View Full Version : سوال: طراحی گیم برای اندروید
mnakhaeipoor
جمعه 28 آذر 1393, 08:53 صبح
سلام
من اندروید بلد نیستم اما الان دارم کتاب deitel & deitel جاوا رو میخونم
حالا میخواستم بپرسم اگه من این کتاب رو کامل تموم کنم بعدش هم با SDK آندروید آشنا بشم آیا قادر خواهم بود بازی اندرویدی (با قابلیت multiplayer) طراحی کنم؟
به نظر شما با این شرایطی که من دارم طراحی یه چنین گیمی چقدر زمان خواهد برد؟؟
البته لازمه بگم بازی که مدنظر من هست از لحاظ گرافیکی خیلی ساده هست فقط میخوام یارو بتونه با بلوتوث با سایر کسانی که این بازی رو دارن شبکه بازی کنه و علاوه بر این بتونه با وصل شدن به سرور بازی انلاین هم بازی کنه
ممنون میشم راهنماییم کنید....
dasssnj
یک شنبه 30 آذر 1393, 05:22 صبح
سلام .
شما بعد از یادگیری اندروید ، باید کار با یه موتور گرافیکی اندروید مثل اند انجین را هم یاد بگیرید . (البته اگه می خواهید با موتور بسازید)
در کل نمیشه زمان قطعی داد ، اما اگه پشتکار و تلاش تون خوب باشه میشه حدس زد حدود یک سال (یا چند ماه بیشتر) زمان ببره .
abdoullah.aberi
یک شنبه 30 آذر 1393, 13:41 عصر
سلام دوستان برنامه نویس
شما با یاد گیری جاوا که برای هر فرد واقعا یادگیریش فرق میکنه یکی سریع و زود یاد میگیره یکی دیرتر شما اول با حوصله جاوا رو یاد بگیر بعد برو سراغ اندروید و وقتی با کم و کاستی های اندروید اشنا شدی میتونی تصمیم بگیری ایا این کاری که می خوای انحام بدی با موتور انجام بدی بهتره یا با توابع گرافیکی خودش اگه با موتور گرافیکی انجام بدی چه موتوری ؟
همین طور که دوست عزیزمون disssnj فرمودند یکی از موتورهای گرافیکی که تو همون IDE استفاده میشه AndEngine هستش که کار باهاش راحته اونقدر سخت نیست ولی اگه موتور گرافیکی قویتری میخواین unity فوق العادس برای اندرویدم میشه نوشت و بیشتر کاراش با drag o drop میشه انجام داد و برای کارهای خیلی بزرگ نیاز به دانش کد نویسی دارین
موفق باشین
mnakhaeipoor
یک شنبه 30 آذر 1393, 13:56 عصر
سلام .
شما بعد از یادگیری اندروید ، باید کار با یه موتور گرافیکی اندروید مثل اند انجین را هم یاد بگیرید . (البته اگه می خواهید با موتور بسازید)
در کل نمیشه زمان قطعی داد ، اما اگه پشتکار و تلاش تون خوب باشه میشه حدس زد حدود یک سال (یا چند ماه بیشتر) زمان ببره .
ممنون
اما بازی که من میخوام طراحی کنم یه بازی دو بعدی و خیلی ساده هست فکر نمیکنم نیاز به موتور داشته باشه (بازی کرم snake xenzia که توی گوشی های نوکیا قدیمی بود)
یعنی طراحی یه چنین گیمی یک سال طول میکشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما مطمئنید؟؟
dasssnj
دوشنبه 01 دی 1393, 05:35 صبح
نه . من فقط حدس زدم .
بستگی به نوع کار شما ، نوع بازی ، مهارت شما و خیلی چیزای دیگه داره . ممکنه زمان کم یا زیادی ببره . اما دیگه نمی شه انتظار داشت یه شبه بازی ساز بشید .
behradravanbod
چهارشنبه 10 دی 1393, 21:29 عصر
سلام دوست گرامی
اگه نظر منو میخوای،باید بگم فکر نکنم برای ساخت همیچین بازی ساده ای در صورتی که
1-پشتکار
2-تلاش
3-استعداد
داشته باشی زیاد طول بکشه
به نظر من اول باید با یه زبون آسون تر مثل سی پلاس پلاس بازی هایی نوشت تا قلق کار دستت بیاد سپس بری دنبال اندروید.
البته این ها فقط یه نظر و پیشنهاد بوود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.