ورود

View Full Version : ارسال مجموع چند داده و خود داده ها به گزارش Cross Tab در Stimul و عدم استفاده از جمع خودکار ردیف ها

emad4000
شنبه 29 آذر 1393, 13:31 عصر
سلام
من در گزارش ساز استیمول سافت یه گزارش CrossTab دارم. اگر موقع گروه بندی داده ها، پارامترهای گروه بندی (Raw) رو بیشتر از یک پارامتر انتخاب کنم، در جمع نهایی (Total) اونا اختلاف به وجود میاد.
به همین خاطر می خوام مجموع رو از بیرون از گزارش ساز محاسبه کنم و به گزارش بدم، نه اینکه خودش به صورت خودکار جمع ردیف های هر ستون رو محاسبه کنه
چطور می تونم این کار رو انجام بدم؟؟؟

emad4000
سه شنبه 09 دی 1393, 13:10 عصر
خودم یه ایده دارم، ولی نتونستم عملیش کنم
اینکه فیلد مجموع رو حذف کنم (یا خالی کنم) و یه Text اونجا بزارم که اون Text رو خودم پر کنم، ولی نشد
فیلد مجموع رو Null کردم، ولی نتونستم یه فیلد Text روش بگذارم
کسی برای این ایده هم راه حلی نداره؟

aslan
سه شنبه 09 دی 1393, 14:14 عصر
خودم یه ایده دارم، ولی نتونستم عملیش کنم
اینکه فیلد مجموع رو حذف کنم (یا خالی کنم) و یه Text اونجا بزارم که اون Text رو خودم پر کنم، ولی نشد
فیلد مجموع رو Null کردم، ولی نتونستم یه فیلد Text روش بگذارم
کسی برای این ایده هم راه حلی نداره؟

در جمع نهایی (Total) اونا اختلاف به وجود میاد .... <------- لطفا بیشتر توضیح بدین ( در صورت امکان با شکل )

emad4000
جمعه 12 دی 1393, 09:49 صبح
در جمع نهایی (Total) اونا اختلاف به وجود میاد .... <------- لطفا بیشتر توضیح بدین ( در صورت امکان با شکل )

راستش جمعی که استیمول حساب می کنه با اون چیزی که من می خوام فرق می کنه. من یک سری داده دارم که گاهاً با هم اشتراک دارند. در واقع من اجتماع اونا رو می خوام نه جمع اونا، ولی استیمول فقط عملگر جمع و ماکسیمم و مینیمم و ... داره و اجتماع نداره.
خلاصه اینکه من یک سری عدد دارم که مجموعشون رو نمی خوام، یه مقدار دیگه ای ازشون می خوام که اون مقدار رو هم در کد و هم در دیتابیس دارم، حالا چطور می تونم اون عدد رو در محل نمایش مجموع نشون بدم؟؟؟