ورود

View Full Version : اضافه کردن لودینگ به کلیک یکی از باتن ها در آندروید

gjmkdyttyhujk
شنبه 29 آذر 1393, 17:23 عصر
با سلام خدمت دوستان برنامه نویس بزرگوار.

من یه برنامه ای داشتم که دارم برای پروژه کارشناسی ام کار می کنم. توی یکی از اکتیویتی های برنامه یه باتن دارم که وقتی کاربر روش کلیک می کنه بعد از گذشت حدود 10-12 ثانیه ای گزارشاتی ایجاد میشه. یعنی این مدت می گذره تا گزارشات ایجاد بشه. می خواستم برای این 10-12 ثانیه یه دیالوگ "منتظر باشید" به کاربر نشون داده بشه تا کاربر بدونه که برنامه در حال انجام گزارش گیری هست. به نظرتون چجوری باید پیاده سازیش کنم. ممنون از شما.

saeidd
شنبه 29 آذر 1393, 17:35 عصر
با سلام خدمت دوستان برنامه نویس بزرگوار.

من یه برنامه ای داشتم که دارم برای پروژه کارشناسی ام کار می کنم. توی یکی از اکتیویتی های برنامه یه باتن دارم که وقتی کاربر روش کلیک می کنه بعد از گذشت حدود 10-12 ثانیه ای گزارشاتی ایجاد میشه. یعنی این مدت می گذره تا گزارشات ایجاد بشه. می خواستم برای این 10-12 ثانیه یه دیالوگ "منتظر باشید" به کاربر نشون داده بشه تا کاربر بدونه که برنامه در حال انجام گزارش گیری هست. به نظرتون چجوری باید پیاده سازیش کنم. ممنون از شما.

سلام.

dialog = new ProgressDialog(Search.this);
dialog.setMessage("لطفا صبر کنید...");
dialog.setCancelable(false);
dialog.setInverseBackgroundForced(false);
dialog.show();
کدهای شما
dialog.hide();

gjmkdyttyhujk
شنبه 29 آذر 1393, 17:57 عصر
سلام.

dialog = new ProgressDialog(Search.this);
dialog.setMessage("لطفا صبر کنید...");
dialog.setCancelable(false);
dialog.setInverseBackgroundForced(false);
dialog.show();
کدهای شما
dialog.hide();
ممنون از پاسختون دوست عزیز. کدتون کار نمیکنه. یعنی اینکه من کدهای کلیک باتنم رو در جایی که شما گفتید گذاشتم ولی هیچ چیزی نشون داده نمیشه.

saeidd
شنبه 29 آذر 1393, 18:04 عصر
ممنون از پاسختون دوست عزیز. کدتون کار نمیکنه. یعنی اینکه من کدهای کلیک باتنم رو در جایی که شما گفتید گذاشتم ولی هیچ چیزی نشون داده نمیشه.
کدهایی که من گفتم رو بزار تو قسمت کلیک باتنت، بعد یه thread ایجاد کن و کدهای خودت رو اونجا بنویس

gjmkdyttyhujk
شنبه 29 آذر 1393, 18:18 عصر
کدهایی که من گفتم رو بزار تو قسمت کلیک باتنت، بعد یه thread ایجاد کن و کدهای خودت رو اونجا بنویس

دوست عزیز من خیلی حرفه ای نیستم با تردها هم خیلی آشنا نیستم. لطف می کنی یه کدی نحوه ایجاد و استفاده از ترد ها بزاری.

masoud2v
یک شنبه 30 آذر 1393, 07:30 صبح
دوست عزیز اگر بتونی از asyncTask استفاده کنی بهتره چون ممکنه زمان کارت طولانی بشه و forceclose بده. در صورت داشتن سوال ایمیل بزن
masoud2v@yahoo.com