View Full Version : گرفتن بک آپ با command line
mehran901
یک شنبه 30 آذر 1393, 13:01 عصر
سلام بنده phpmyadmin نصب کردم میخوام ی برنامه ویندوزی بنویسم با استفاده از command line mysqldump.exe مرتب بک آپ بگیره چون هیچ برنامه ب درد بخوری واسه گرفتن بک آپ پیدا نکردم درست کار کنه
میشه راهنمایی بفرمایید ؟
با سینتکس زیر کار کردم باهاش مرتب ارور Access denied میده
mysqldump -u root -p[root_password] [database_name] > dumpfilename.sql
ممنوووون میشم راهنمایی بفرمایید ی روش موثری هم برا بک آپ گیری خودکار سراغ دارین ممنون میشم بگین
miladamirzadeh
دوشنبه 01 دی 1393, 10:18 صبح
متن خطایی رو که می گیری کامل بنویس. ممکنه پسورد رو اشتباه می زنی، mysql در phpmyadmin به صورت پیش فرض پسوردی نداره.
online_com
دوشنبه 01 دی 1393, 10:48 صبح
سلام بنده phpmyadmin نصب کردم میخوام ی برنامه ویندوزی بنویسم با استفاده از command line mysqldump.exe مرتب بک آپ بگیره چون هیچ برنامه ب درد بخوری واسه گرفتن بک آپ پیدا نکردم درست کار کنه
میشه راهنمایی بفرمایید ؟
با سینتکس زیر کار کردم باهاش مرتب ارور Access denied میده
mysqldump -u root -p[root_password] [database_name] > dumpfilename.sql
ممنوووون میشم راهنمایی بفرمایید ی روش موثری هم برا بک آپ گیری خودکار سراغ دارین ممنون میشم بگین
هاستت رو هم مشخص كن
-h localhost
mehran901
پنج شنبه 04 دی 1393, 14:29 عصر
سلام ممنون بابت پاسخ هاتون
ببینید :
C:\wamp\bin\mysql\mysql5.6.17\bin>mysqldump.exe -u root -p@nik -h localh
ost AAAABBBB > 123.sql
Warning: option 'max_allowed_packet': unsigned value 640 adjusted to 4096
Warning: Using a password on the command line interface can be insecure.
mysqldump: Got error: 1045: Access denied for user 'root'@'localhost' (using pas
sword: YES) when trying to connect
online_com
شنبه 06 دی 1393, 11:21 صبح
سلام ممنون بابت پاسخ هاتون
ببینید :
C:\wamp\bin\mysql\mysql5.6.17\bin>mysqldump.exe -u root -p@nik -h localh
ost AAAABBBB > 123.sql
Warning: option 'max_allowed_packet': unsigned value 640 adjusted to 4096
Warning: Using a password on the command line interface can be insecure.
mysqldump: Got error: 1045: Access denied for user 'root'@'localhost' (using pas
sword: YES) when trying to connect
سلام Warning اولي به خاطر اينكه مقدار max_allowed_packet كم است طبق پيشنهاد خودش اين مقدار رو به 4096 افزايش بدهيد (توضيح : بالاترين حجم آن مي تواند يك گيگا بايت باشد)
Warning دومي به خاطر پايين آمدن امنيت زمان قرار دادن پسورد در دستور است چون پسورد به راحتي قابل بازيابي از طريق command line است بهتر است p- را بدون پسورد قرار دهيد اگر دستور مشكلي ديگري نداشته باشد از طريق يك كادر مياني از شما خواسته مي شود تا پسورد را وارد نماييد
error آخر به خاطر مشكل ارتباطي يا عدم دسترسي كاربر روت به ماي اسكيول است يا اشتباه بودن پسورد است ابتدا سطح دسترسي كاربر روت را در جدول user ماي اسكيول بررسي كنيد البته ممكنه مشكل پسورد به خاطر استفاده از كاركتر @ هم باشد
در صورت دادن خطا مجددا متن خطا را بگذاريد تا بيشتر بررسي شود.
Borland.C
جمعه 26 دی 1393, 23:50 عصر
میخوام ی برنامه ویندوزی بنویسم با استفاده از command line mysqldump.exe مرتب بک آپ بگیره
تیکه کد مربوط به گفته بالا رو میشه بذارید،از داخل برنامه مخصوصا اگه c++ باشه چند ریزه کاری هست وگرنه هر کار بکنید با خطای اشتباه بودن پسورد مواجه میشید!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.