ورود

View Full Version : سوال: طراحی وب و مشکل خشکی چشم ...!

hamid_diablo
یک شنبه 30 آذر 1393, 23:41 عصر
سلام
آیا برنامه نویسی و طراحی وب برای طولانی مدت به چشم ها آسیب میزنه...؟
دوستانی که شغلشون طراحی و برنامه نویسی وب هست در روز چند ساعت با کامپیوتر کار میکنند؟

mohammadbazzi445
یک شنبه 30 آذر 1393, 23:46 عصر
سلام من تو 24 ساعت حداقل 12 ساعت پشت سیستمم برای من فعلا مشکلی پیش نیامده ولی دکتر که برای استخدامی رفتم گفت باید زمانی پشت سیستم میشنی عینک بزنی که تا چند سال بعد شماره چشت پایین میاد ولی الان مشکلی ندارم.نزدیک 4 سال که حداقل 12 ساعت میشنیم پشت سیستم

پیام حیاتی
یک شنبه 30 آذر 1393, 23:47 عصر
سلام
بله،پروژه هم نباشه برای یادگیری چیزهای جدید و بروزرسانی و تمرین یادگرفته ها حداقل روزی 2 ساعت و مفید هستیم.کارهای متفرقه که جدا.
در این مقاله هم اشاره شده:
http://barnamenevis.org/showthread.php?383939-چرا-هزینه-های-برنامه-نویسی-بالاست؟-(نویسنده-حمید-رضا-نیرومند-برنامه-نویس-سیستم-آرمون-تستا)&highlight=چرا+هزینه+های+برنامه+ن ویسی+بالاست

ravand
دوشنبه 01 دی 1393, 08:28 صبح
من پیشنهاد میکنم برای جلوگیری از خشکی چشم بری داروخانه و قطره ی اشک مصنوعی بگیری و هر وقت چشات خشگ شد به چشمات بزنی. و هر نیم ساعتی یه دقیقه چشمات رو روی هم بذاری. من برای اینکه یادم نره که هر نیم ساعتی این کار رو بکنم یه برنامه ی جاوا نوشتم خودش بهم پیام میده.

hamid_diablo
پنج شنبه 04 دی 1393, 22:05 عصر
الان برام مشکلی پیش اومده که وقتی به مانیتور نگاه میکنم چشمام شدیدا میسوزه و قرمز میشه...

از اشک مصنوعی استفاده میکنم ولی هنوز خشکی چشمم خوب نشده بعد زا 10 روز ...چشم پزشک هم رفتم

کسی مشکلی مثل من داشته؟؟؟؟؟ک

ravand
جمعه 05 دی 1393, 08:40 صبح
الان برام مشکلی پیش اومده که وقتی به مانیتور نگاه میکنم چشمام شدیدا میسوزه و قرمز میشه...

از اشک مصنوعی استفاده میکنم ولی هنوز خشکی چشمم خوب نشده بعد زا 10 روز ...چشم پزشک هم رفتم

خب هر یک دقیقه ای یه بار باید پلک بزنی. چون چشات خشک نشه.

پیام حیاتی
جمعه 05 دی 1393, 10:04 صبح

مدتی از سیستم و مانیتور فاصله بگیر.
به نظر من مانیتور نقش بسیار مهمی در کار داره شما هرچقدر روی مانیتور هزینه کنید کم هست،صفحه مات بهتر از صفحات معمولی هست ، کیفیت FHD یا Retina ، نور زمینه رو همواره پایین نگه دارید، زاویه دید رو بر اساس راحتی خودتون تنظیم کنید.

helpsos
جمعه 05 دی 1393, 22:26 عصر
منم روزی تقریبا 18 ساعت پای لپ تاپ هسم ولی از عینک Anti Reflex استفاده می کنم
برید پیش یک چشم پزشک و بعد از معاینه به دکتر بگید که براتون عینک آنتی رفلکس بنویسه خیلی موثره

aroshanzamir
شنبه 06 دی 1393, 07:45 صبح

سلام دوست من :
من هم یه مشکل برای چشمام ایجاد شد ... یعنی از ساعت 5 یا 6 بعدظهر به بعد که نور طبعی نبود جلوی چشمام یهو سیاه میشد هر چی دکتر میرم میگن آقا چشمات مشکلی نداره ... پس خدا چرا این جوری داره میشه .. البته زمان استفاده من از لپ تاپ در یک روز بیش از 15 ساعت است البته در مدت زمان 3 سال گذشته

خوب رفتم کامپیوتر خریدم با یک مانیتور 900 هزار تومانی باز هم جواب نگرفتم // اشک مصنوعی ریختم باز هم جواب نگرفتم // عینک آنتی رفلکس گرفتم باز هم جواب نگرفتم// رفتم 50 هزار توان دادم یک لامپ خیلی عالی ولی جواب نگرفتم// شماره چشمام 25. افزایش یافت

تا اینکه 2 ماه قبل یه عینک فروشی بهم گفت یه کاری کن شاید درست شد :
گفت برو تو اتاقت علاوه بر نور سفید نور زرد هم اضافه کن //// این کار را انجام دادم درست شد ... خدا را شکر تا الان مشکلی پیش نیومده //// ان شالله که دیگه از این مشکلات واسه هیچ کدوم از بچه های کامپیوتر پیش نیاد

ان شالله ....

ravand
شنبه 06 دی 1393, 07:54 صبح
من شب ها از یه عینک آفتابی مخصوص استفاده میکنم. اسمش رو یادم نیست چی بود. ولی اگه بری عینک فروشی ها بهت میگن. برخی افراد از عینک های آفتابی غیر استاندارد استفاده میکنن و همین به چشماشون آسیب میزنه. شما یه نمونه از این عینک ها رو اگه در شب بزنی چشمات کمتر اذیت میشه.