View Full Version : سوال: تبدیل کدپیج ویندوز به داس (ایران سیستم)
mostafa_zamani
دوشنبه 01 دی 1393, 07:48 صبح
سلام علیکم و رحمت الله
من می خواهم کدپیج ویندوز را به داس (ایران سیستم ) تبدیل کنم و برنامه Datamanger را دانلود کردم و داخل سورس آن فایل .code_iran را تست کردم ولی جواب نداد !؟
لطفا مرا راهنمایی کنید ! و یا اگر تابع دیگری سراغ دارید اطلاع دهید .
در ضمن من برای تبدیل از کدپیچ داس به ویندوز از فایل code_page.prg همان سورس بالا استفاده کردم و جواب داد ، ولی اگر شما تابع بهتری سراغ دارید لطفا اطلاع دهید !
با تشکر و سپاس
gh_khajehzade
دوشنبه 01 دی 1393, 08:07 صبح
سلام
کار استاد رضا حیدری کیا که متاسفانه خیلی وقته خبری از ایشون اینجا نیست! امیدوارم خیلی خوب و سرحال باشند.
mostafa_zamani
دوشنبه 01 دی 1393, 15:45 عصر
ضمن تشکر از حضرت عالی
من یک تابع می خوام که بتونم یک رشته فارسی در ویژوال فاکس پرو ویندوز را به رشته فارسی در داس با کد پیج ایران سیستم تبدیل کنم .
( تبدیل از کد پیج ویندوز فارسی به کد پیج ایران سیستم DOS )
( تابع را در محیط ویژوال فاکس اجرا کنم )
من از فایل ارسالی شما چیزی دستگیرم نشد.
با تشکر
gh_khajehzade
سه شنبه 02 دی 1393, 08:33 صبح
برنامه باید در محیط command promt اجرا بشه (در xp تست کردم) قبلش یک فارسی ساز(مثلا vegaf) رو اجرا کن و در فاکس تحت dos فرمان
do code . برنامه یک فایل رو بعنوان ورودی میگیره و با انتخاب فیلدهایی که باید تبدیل بشن کار تبدیل رو انجام میده.
نمیدونم به شکل تابع هم استفاده میشه یا نه .
gh_khajehzade
چهارشنبه 03 دی 1393, 08:09 صبح
( تابع را در محیط ویژوال فاکس اجرا کنم )
ببخشید بدون دقت بیشتر جواب دادم.تو فاکس dos تست شده ولی تو ویژوال تست نکردم.
farhad_shiri_ex
چهارشنبه 03 دی 1393, 10:17 صبح
1- رجیستر کردن dll
2- ساخت یک آبجکت از dll با نام کلاس "Dw2WdConvertor.clsDw2WdConvertor"
3- تبدیل از داس به ویندوز با استفاده از تابع FstrWinSentence پارامتر ورودی "رشته"
4- تبدیل از ویندوز به داس با استفاده از تابع FstrDosSentence پارامتر ورودی "رشته"
mostafa_zamani
یک شنبه 07 دی 1393, 06:39 صبح
ببخشید بدون دقت بیشتر جواب دادم.تو فاکس dos تست شده ولی تو ویژوال تست نکردم.
سلام علیکم
همینکه وقت می گذارید و برای رفع مشکل دیگران اقدام می کنید ، قابل تقدیر است.
متشکرم
خوشبختانه با یک دستکاری جزیی در code_iran.prg مربوط به برنامه Datamanegr تقریبا مشکل حل شد .
new_day
جمعه 01 اسفند 1393, 14:46 عصر
با سلام این کد هم از برنامه همین اساتیددر این سایت جدا شده امتحان کنید امیدوارم مشکلتون حل بشه
mohammad bayervand
شنبه 20 تیر 1394, 14:53 عصر
سلام به اساتید بزرگوار
من یک مشکل در همین زمینه ولی از زاویه دیگه ایی دارم
من تمام کار ها را انجام دادم کدهای معادل را هم دارم و با استفاده از برنامه ایی که خودم نوشتم اطلاعات فایل dbf را در گرید برنامه ام میبینم
اما
نوشته هایی که قرار است تبدیل به فونت های فارسی تحت ویدوز شوند با استاندارد هایی که من در کدپیج 850 دیدم فرق دارد
یک دوستی من را اینگونه راهنمایی کرد که باید در کانکشن خودم اعلام کنم که کاراکتر ها از نوع codepage =850 هستن من هرچی باش کلنجار رفتم نتونستم
کانکشن من :
@"Driver={Microsoft dBASE Driver (*.dbf)};DriverID=277;SourceType=DBF;SourceDB=" + FileAdress + ";CodePage=850;Extended Properties=dBase IV ;"
کاراکتر های استاندارد
133146
کاراکتر غیر استاندارد
133147
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.