View Full Version : مبتدی: تبدیل کامپوننتهای آماده به برنامه ی اجرایی
Rez-93
دوشنبه 01 دی 1393, 09:41 صبح
سلام دوستان
من 3 تابع اصلی با پسوند جاوا دارم که هر کدوم کلاس هایی دارند. همه به فرمت جاوا می باشند.
آیا برای تبدیل آنها به برنامه ی اجرایی، نیاز به نوشتن برنامه ای دارم که این توابع را فراخوانی کند؟
کدها آماده هستند، فرآیند کلی برنامه هم می دانم. اما با اجرا کردن آن مشکل دارم.
abdoullah.aberi
دوشنبه 01 دی 1393, 19:17 عصر
سلام دوستان برنامه نویس
بهتره فایل ها رو ضمیمه کنین تا من و دوستان راحت تر بتونن کمکت کنن ؟
با نشکر
Rez-93
سه شنبه 02 دی 1393, 19:39 عصر
سه فایل را پیوست کردم.
ممنون
abdoullah.aberi
چهارشنبه 03 دی 1393, 15:39 عصر
سلام میتونم بپرسم مشکلتون با این فایل ها چیه و کلا میخواین چیکارش کنین و ارورری که میده بهتون چیه
Rez-93
پنج شنبه 04 دی 1393, 12:05 عصر
سلام
میخواستم از این توابع استفاده کنم و بتونم اجراشون کنم.
یعنی مراحلی که این تابع داره انجام میده رو با ورودی های مختلف تست کنم و نتیجه رو ببینم.
abdoullah.aberi
پنج شنبه 04 دی 1393, 15:20 عصر
سلام
میخواستم از این توابع استفاده کنم و بتونم اجراشون کنم.
یعنی مراحلی که این تابع داره انجام میده رو با ورودی های مختلف تست کنم و نتیجه رو ببینم.
ببینین این سه تا فایل جاوا نیاز به کتابخانه هایی دارند که یکیشون keel هست شاید به این دلیل نمیتونین این فایل ها و اجرا کنین چون کتابخونه هاشو import نکردین به این دلیل ارورر میده کدهاتون و نمیتونین اجراش کنین
شما ابتدا بیاین کتابخونه هایی که import شده رو پیدا کنین و بعد تو پروژه واردش کنین فکر کنم مشکلتون حل میشه
Rez-93
جمعه 05 دی 1393, 11:17 صبح
سلام
بله باید درون نرم افزار keel یکپارچه بشود. اما من خیلی سر در نمیارم....
نمیدونم در کدوم پوشه باید اضافه بشه...
این لینک برنامه keel هست:
http://sci2s.ugr.es/keel/software/prototypes/openVersion/Software-2014-01-29.zip
Rez-93
جمعه 05 دی 1393, 16:26 عصر
یک راهنمایی گرفتم بدون تغییر آوردمش:
If you need to run OVO+C4.5+SMOTE you need to put the source files into Eclipse or any other IDE, and also copy from KEEL the needed .jar files for preprocessing (SMOTE.jar in this case) into an "exe" folder. If you run now the algorithm, the errors you'll find can guide you for the details you need to make it work.
این پوشه exe یک پوشه خاصیه؟ یا نه؟
این هم بیان دیگر ایشون:
In addition, file C45.rar contains the OVO+SMOTE method, specifically OVO+preprocessing. In order to run this algorithm, you need to download KEEL software and copy the .jar files for the preprocessing approaches, i.e. SMOTE.jar, into an "exe" folder.
این هم سورس برنامه keel:
http://sci2s.ugr.es/keel/source/2014-01-29.zip
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.