View Full Version : درج شماره بصورت خودکار
Ali_Fallah
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 07:35 صبح
با سلام
در برنامه ای میخواهیم اطلاعات پرسنلی جدیدی وارد کنیم که فیلد شماره کارمندی آن کلید می باشد.
وممکن است هنگام ورود اطلاعات شماره را تکراری وارد کنیم که در این صورت پیغام خطای تکراری بودن تولید میشود.
سوالم اینجاست که میشود کدی نوشت که خود برنامه آخرین شماره را تشخیص داده و پیشنهاد دهد که این شماره اختصاص یابد و آن را در فیلد مخصوص درج کند.
بطور مثال آخرین شماره کارمندی 1015 بوده و سیستم هنگام تولید پیغام خطا شماره 1016 را پیشنهاد داده و بطور خودکار پس از تأیید این شماره را ثبت کند.
moustafa
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 08:12 صبح
در یه پست مشابه فکر کنم بنا م" رکورد defult " جوابش دادم
کلابرای مواردی مشابه این برای هر رکورد جدید "فیلد شماره " یک واحد یا هر مقدار ثابت دلخواه اضافه میشه وشما دستی وارد نمی کنید که اشتباه کنید
اگر پیداش نکردی بگو کدها را برات بذارم
karmand
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 09:10 صبح
در همبن صفحه در سئوال آخرین تاریخ فیلد ........میتوانید استفاده کنید
آقای مصطفی در مورد راه کار شما راهنمای بفرمایید چون نتوانستم آن را پیدا کنم متشکرم
Ali_Fallah
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 11:26 صبح
Karmand عزیز و آقامصطفی خیلی ممنون میتوانید بیشتر راهنمائی کنید. خیلی ممنون
البته من میخواهم بصورت دستی اطلاعات را وارد کنم یعنی منظورم این هست که ایا میتوان بروشی که گفته ام انجام داد؟
moustafa
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 12:17 عصر
اقای کامرانی چون خودت واردی اینطور میگیم :
قبل ار ایجاد یک رکورد جدید با استفاده از تابع dmax بزرگترین شماره پرسنلی در یک تکست باکس مخفی شده ذخیره میگردد حال با تابع if ویا هر عملی که شما مورد نظرت بررسی میگردد دررویداد"afterinsertrecord "یا هر رویدا که مدنظرتون فیلد شماره پرسنلی برابر با ان تکس باکس مخفی +یک (یا هر ثابت دیگه)
اگر بخواهیم از اطلاعات اخرین رکورد استفاده کنیم اطلاعات اخرین رکورد در یه سری متغیر ذخیره می کنیم وسپس مقدار شماره پرسنلی جدید را برابر با متغیر + یک قرار میدیم
moustafa
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 20:57 عصر
در همبن صفحه در سئوال آخرین تاریخ فیلد ........میتوانید استفاده کنید
آقای مصطفی در مورد راه کار شما راهنمای بفرمایید چون نتوانستم آن را پیدا کنم متشکرم
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=45502&page=2
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.