PDA

View Full Version : سوال در مورد شبکه خطی

northkh_rah
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 08:35 صبح
سلام
من دو تا کامپیوتر رو با کابل کراس شبکه کردم .یکی ping میکنیم جواب میده ولی اون یکی نه فکر می کنم بخاطر norton باشه چطوری هنو off کنم

Identifier
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 08:44 صبح
من دو تا کامپیوتر رو با کابل کراس شبکه کردم .یکی ping میکنیم جواب میده ولی اون یکی نه فکر می کنم بخاطر norton باشه چطوری هنو off کنم
چنانچه ویندوز شما SP2 باشه و فایروال فعال باشه این اتفاق خواهد افتاد در تنظیمات مربوط به کارت شبکه فایروال را غیر فعال کنید.

موفق باشید.

northkh_rah
شنبه 20 خرداد 1385, 10:39 صبح
چنانچه ویندوز شما SP2 باشه و فایروال فعال باشه این اتفاق خواهد افتاد در تنظیمات مربوط به کارت شبکه فایروال را غیر فعال کنید.

موفق باشید.

سلام
من در کنترل پنل -فایر وال رو اف کردم ولی چون ویروس یاب نورتون دارم نمی دونم فایر وال انو از کجا off کنم در ضمن منظورتون از(در تنظیمات مربوط به کارت شبکه فایروال را غیر فعال کنید.) چیست میشه بیشتر توضیح بدید .ممنون

mhjb
شنبه 20 خرداد 1385, 14:50 عصر

موفق باشید.

فایروال ویندوز Ping را نمی‌بندد. شما باید فایروال نورتون را off کنید. (معمولا از توی آیکنی که در system Try دارند میشه این کار رو کرد یا اینکه توی سرویس‌ها سرویسش رو Stop کنید.) اگر خواستید فایل ردو بدل کنید توی Exception های فایروال ویندوز گزینه File and Print Sharing را انتخاب کن.

Identifier
شنبه 20 خرداد 1385, 15:34 عصر
فایروال ویندوز Ping را نمی‌بندد.
ICF تمامی Echo Request ها را Block میکنه!!!!

A common step in troubleshooting connectivity problems is to use the Ping tool to ping the IP address of the computer to which you are trying to connect. When you ping, you send an ICMP Echo message (also known as an ICMP Echo Request message) and get an ICMP Echo Reply message in response. By default, Windows Firewall does not allow incoming ICMP Echo messages and therefore the computer cannot send an ICMP Echo Reply in response.

Troubleshooting Windows Firewall in Microsoft Windows XP Service Pack 2 (http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/winxppro/support/wftshoot.mspx)

موفق باشید.

mhjb
شنبه 20 خرداد 1385, 15:43 عصر
من به این چیزها کاری ندارم. تا جایی هم که من بارها امتحان کردم و همین الان هم دارم می‌کنم ping رو نمی‌بنده.

Identifier
شنبه 20 خرداد 1385, 15:47 عصر
در لینک بالا کاملا توضیح داده شده شما میتونید Echo Request را Allow کنید.

http://img.microsoft.com/library/media/1033/technet/images/prodtechnol/winxppro/support/wftsht02.gif

موفق باشید.

mhjb
شنبه 20 خرداد 1385, 16:15 عصر
بدون اینکه Allow کنید هم ping می‌کنه. می‌دونم که اونجا اینو نوشته ولی من همیشه ping کردم و می‌کنم هیچ وقت هم نرفتم اونجا allow رو بزنم.
دیگه چراش رو بیلمیرم.

mhjb
یک شنبه 21 خرداد 1385, 14:50 عصر
فهمیدم چی میشه.
شما وقتی که توی exception های فایروال تیک File and Print Sharing رو می‌زنید پورت TCP 445 باز میشه و به صورت اتوماتیک خود ویندوز تیک Allow incoming Echo request رو میزنه.