ورود

View Full Version : دیدن پروفایل ودسکتاپ شخصی در شبکه

y_f
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 10:03 صبح
با سلام

آیا امکان دارد کاربری تا بحال به سیستم خود login میکرد بعد از لاگین کردن به دامین شبکه همون دسکتاپ و پروفایل سیستم محلی خودش رو در دامین ببینه؟

ممنون ار پاسخ شما دوستان

Identifier
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 11:28 صبح
آیا امکان دارد کاربری تا بحال به سیستم خود login میکرد بعد از لاگین کردن به دامین شبکه همون دسکتاپ و پروفایل سیستم محلی خودش رو در دامین ببینه؟
میتونی Profile را Import کنی اما به طور خودکار این کار انجام نمی شود.

موفق باشید.

y_f
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 11:53 صبح
دوست عزیز ممنون که پاسخ دادین.ولی منظور من پروفایل سیار میباشد.طوری که هر یوزر شبکه از هر کامپیوتر در شبکه اگر به دامین لاگین بکنه دسکتاپ و پروفایل خودش رو ببینه.

راهی وجود دارد؟

Identifier
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 11:55 صبح
دوست عزیز ممنون که پاسخ دادین.ولی منظور من پروفایل سیار میباشد.طوری که هر یوزر شبکه از هر کامپیوتر در شبکه اگر به دامین لاگین بکنه دسکتاپ و پروفایل خودش رو ببینه.
بله استفاده از Roaming Profile
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=39188

موفق باشید

y_f
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 11:57 صبح
بله استفاده از Roaming Profile

خواهش میکنم یاد بدین.من Roaming Profile رو بلد نیستم.اگه ممکنه شرح کامل رو بدین؟ آیا یک نرم افزار هست یا یک بخش از utiliti ویندوز هست؟

Identifier
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 12:05 عصر
خواهش میکنم یاد بدین.من Roaming Profile رو بلد نیستم.اگه ممکنه شرح کامل رو بدین؟ آیا یک نرم افزار هست یا یک بخش از utiliti ویندوز هست؟
1- ابتدا یک پوشه ایجاد کنید به نام Profile سپس آن را به نام Profile به اشتراک بگذارید.
2- برای تنظیم کردن Profile کاربران وارد Active Directory Users and Computers شوید .
3- سپس بر روی نام کاربری که برای آن می خواهید Roaming Profile تعریف کنید دو بار کلیک نمایید.
4-گزینه Profile را انتخاب کنید.
5- در قسمت User Profile Path مسیر پوشه به اشتراک گذاشته شده را به شکل زیر بنویسید. (توجه داشته باشید که نام سرور را تغییر دهید)

\\ِdc1\Profile\%username% (file://\\ِdc1\Profile\%username%)

6- OKکرده و خارج شوید.

موفق باشید.

keshvad
یک شنبه 21 خرداد 1385, 21:16 عصر
منظور شما از اینکه نام سرور را تغییر دهید چیه؟
ایا نام سرور در این مسیری که ما مینویسیم باید تغییر کند؟
یا منظور شما اینه که administrator را به یک نام دیگه تغییر بدیم
تعدادی از پروفایلهای کاربران تو ی سرور ما رفته توی یک سیستم دیگه نشسته ایا علت خاصی داره با اینکه من ادرس این پروفایل ها رو درست مث بقیه اذرس ها نوشتم

Identifier
دوشنبه 22 خرداد 1385, 07:09 صبح
منظور شما از اینکه نام سرور را تغییر دهید چیه؟

به جای DC1 نام سرور خود را قرار دهید.

ایا نام سرور در این مسیری که ما مینویسیم باید تغییر کند؟

بله.

یا منظور شما اینه که administrator را به یک نام دیگه تغییر بدیم

خیر.

تعدادی از پروفایلهای کاربران تو ی سرور ما رفته توی یک سیستم دیگه نشسته ایا علت خاصی داره با اینکه من ادرس این پروفایل ها رو درست مث بقیه اذرس ها نوشتم
در صورتی که مسیر Profile در دسترس نباشد Profile ها به صورت Local ذخیره می شوند.

موفق باشید.

mhjb
دوشنبه 22 خرداد 1385, 15:00 عصر
اگر یوزرهای شما Home Folder یا همان درایو Z هم داشته باشند می‌توانی مسیر پروفایل را در همان درایو Z قرار دهی یعنی آدرس زیر
dc1\Home\%username%\Profile\\
ضمنا قبل از اینکه این کار را بکنی (پروفایل تعریف کنی) برو توی GP و بعد توی Local Computer Policy و بعد Administrative Templates\system\User Profiles و گزینه....Add the Administrators را فعال کن. سپس دستور Gpupdate را اجرا کن.