View Full Version : مبتدی: کمک برای ساخت پلاگین در ورد پرس
mohsen haghighat khah
سه شنبه 02 دی 1393, 20:22 عصر
سلام دوستان ، می خواستم ببینم کسی میتونه برام یه پلاگین جدید برای ورد پرس که خیلی ساده باشه بنویسه ، که تا حالا نوشته نشده . شدیدا نیاز دارم ! اگر کسی بلده بگه به من ک من تماس بگیرم و سر مبلغ با هم کنار بیایم . ممنون می شم !
hsgpro
سه شنبه 02 دی 1393, 20:38 عصر
سلام
من بلدم البته بستگی داره چی باشه.
mohsen haghighat khah
سه شنبه 02 دی 1393, 20:40 عصر
خوب دوست عزیز می خوام یه پلاگینی باشه که مثلا تیتر اخبار رو اسلاید کنه ، فقط تیتر اخبار رو ! بدون عکس و اینا ! یا مثلا تعداد کلیک هایی که تو سایت میشه رو نشون ده ! یه هر پلاگینی که تا حالا ساخته نشده !
می تونید ؟؟؟
hsgpro
سه شنبه 02 دی 1393, 20:50 عصر
منظورتون از اسلاید تیتر حرکت متون مثل این لینک http://www.quackit.com/html/codes/html_marquee_code.cfm است؟
اگه بله این کاری نداره.
درباره کلیک های تو سایت هم منظورتون کلیک به کجا ها است؟ یعنی منظورم اینه کلیک های به کجا رو بشماره؟
mohsen haghighat khah
سه شنبه 02 دی 1393, 20:55 عصر
یه چیز تو این مایه ها ! که مثلا بشه 5 تا تیتر آخر رو اسلاید کرد ! منظور از کلیک هم ، این که هر کلیکی که تو سایت میشه ثبت بشه و تعدادش نشون داده شه !
mohsen haghighat khah
سه شنبه 02 دی 1393, 20:57 عصر
http://www.yjc.ir/
تو این سایت کنار جست و جو می تونین این چیزی ک میگم رو ببینین !
hsgpro
سه شنبه 02 دی 1393, 21:01 عصر
خب پلاگین باید اسلایدش رو یه جایی نمایش بده؟
به صورت ابزارک خوبه یا Shortcode و یا شاید هر دوش؟
mohsen haghighat khah
سه شنبه 02 دی 1393, 21:06 عصر
من خیلی بلد نیستم ود پرس رو ، تنها چیزی ک میدونم اینه که باید پلاگینی بسازم که قبلا ساخته نشده باشه و بشه مثل پلاگین های دیگه تو ورد پرس که ایجاد افزونه جدید رو میزنی و فعال می کنی ، اجرا بشه !
راستی میشه پلاگین رو با html و css نوشت ؟؟؟
hsgpro
سه شنبه 02 دی 1393, 22:49 عصر
پلاگین وردپرس رو با php می نویسن اما توش html و css هم استفاده میکنن.
باشه من براتون انجام میدم فقط همون اسلاید تیتر و شمارش کلیک ها رو می خواین دیگه درسته؟ بعد هر دو شون تو یه پلاگین باشه یا جدا باشن؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.