PDA

View Full Version : سلام .راهنمایی برای انتخاب راه درست

job_job
چهارشنبه 03 دی 1393, 15:59 عصر
سلام .نمیدونم آیا جایی درستی سوال رو مطرح کردم یا نه . در هر صورت ببخشید جایی بهتر از اینجا رو پیدا نکردم.

من یکمی سابقه برنامه نویسی دارم ولی اونقد حرفه ای نیسیتم ، واقعیتش شرکتی که کار میکردم خیلی ضعیف بود . الان تصمیم گرفتم که دوباره وارد بازار کار بشم ، هدفم اینه که بتونم پروژه های بزرگ رو مدیریت کنم و در آینده یه شرکت راه اندازی کنم ؟ به نظر شما باید چکار کنم ؟
شرکت های خوب افرادی رو قبول میکنن که کاملا مسلط هستن ؟
از یه طرف از هر کی پرسیدم میگن بخوای پیشرفت کنی باید تو یه شرکت خوب باشی و کار رو اونجا یادبگیری.
لطفا راهنمایی کنید خواهشنا . چکار کنم؟
اگه منبعی د مورد مهندسی نرم افزار اینا که میدونید کمک میکنه لطفا بهم معرفی کنید .
بازم ممنون

efarzad
سه شنبه 09 دی 1393, 12:15 عصر
سلام،
بهترین کار اینه که ابتدا خوب و درست کار کنی و برنامه نویسی رو به شکل صحیحش یاد بگیری، شرکت های خوبی هم هستند که شاید کوچیک باشن ولی دارن خوب کار میکنن، میتونی این رو متوجه بشی که شرکتی که میخوای توش کار میکنی خوب هست یا نه، فقط باید اطلاعاتت رو تو این زمینه بالا ببری.

مثلا باید بدونی که هنوز از VB6 استفاده میکنن یا نه ؟
آیا از ابزارهایی مثل TFS استفاده میکنند یا نه ؟
آیا گروه تست نرم افزار دارند ؟
کد هاشون به چه صورتی سرپرستی میشه ؟

و خیلی مسایل دیگه ...

برای یادگیری مهندسی نرم افزار، بهتره سراغ یادگیری مباحث Scrum و Agile و ... بری.

موفق باشی.

tiphooo
یک شنبه 14 دی 1393, 00:54 صبح
شما باید چند وقتی در یک شرکتی که ساختار درست و حسابی ندارد به صورت رایگان (کاراموز) مشغول به کار شوید
شرکتهای بزرگ چون ساختار دارند... کاراموز نمیتواند چیزی جز کارهای پیش پا افتاده یاد بگیرد
و پرسنل اینگونه شرکتها از ترس موقعیت شغلی از شما استقبال نخواهند کرد
حداقل 6 ماه باید رایگان کار کنید....و چون قصد ایجاد شرکت در این زمینه را دارید باید در تمام قسمتها اعم از برنامه نویسی و پشتیبانی و فروش سرکشی کنید
در شرکتهای ساختار یافته بیشتر ورود و خروج منظم است که اهمیت دارد و از طرفی چون کار تیمی انجام میشود شما به سختی بعد از یک سال قادر خواهید بود یک سیستم کامل را تحلیل کنید
چون شما در حد رفع باگ بخش بسیار کوچکی از یک بخش سیستم بوده اید
شرکت بزرگ یعنی اینکه نرم افزار دارد و در حال حاضر در حال پشتیبانی و توسعه نرم افزارهاست
با توسعه چیزی یاد نمیگیرید مگر شروع یک پروژه از صفر
:لبخندساده: نظر شخصی بنده بود ... ممکن است خیلی ها قبول نکنند ولی تجربه به بنده این را میگوید