ورود

View Full Version : مشکل در connect شدن به سرور local

jd.mn98
پنج شنبه 04 دی 1393, 06:24 صبح
سلام دوستان
من به یه مشکلی خوردم . هر وقت میخوام داخل sql بشم و کار هام رو انجام بدم موقع ورود این پیغام خطا رو به من نشون. من همیشه در قسمت server name نقطه میزارم و داخل میشم که همون local هستش ولی این دفعه اینطوری شده.
126869

pezhvakco
پنج شنبه 04 دی 1393, 11:22 صبح
خطای که دیده میشه به این برمیگرده که کاربر انتخاب شده (lenovo-pc\lenovo) شما برای ورود اجازه ندارد .

شاید حالت ورود شما (authentication) بر روی SQL Server authentication است که این پیام را دریافت می کنید .
اگه این طور است، آن را Windows authentication تغییر داده و وارد شوید و سپس از بخش Security کاربر خودتون رو فعال نمایید (= Properties \ Status \ Login)

jd.mn98
جمعه 05 دی 1393, 11:45 صبح
ممنون این راه رو امتحان میکنم
ولی این رو هم بگم قبل از اینکه این اتفاق بیفته من نرم افزار حسابداری محک رو نصب کردم که اون خودش همین sql server 2008 r2 express رو داشت. وقتی این نرم افزار(محک) رو نصب کردم این مشکل بوجود اومد. من هم گفتم اگه پاکش کنم درست میشه ، دیدم که اینطوری هم نشد و بعد از پاک کردن هم این مشکل هست.

pezhvakco
شنبه 06 دی 1393, 17:59 عصر
شاید این نرم افزار یک Instance ساخته و شما می خواهید با این کاربر به اون وصل بشید
ولی چون این کاربر برای اون توانایی غیر فعال است، خطا می بینید .

jd.mn98
شنبه 06 دی 1393, 22:38 عصر
به نظرم همین باشه.
ولی چطوری رفعش کنم؟؟
من در ستاپ sql رفتم و repair رو هم زدم باز هم نشد. در ضمن authentication هم روی windows authentication هست

jd.mn98
دوشنبه 08 دی 1393, 20:52 عصر
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟؟

mohammad reza beizavi
سه شنبه 09 دی 1393, 00:33 صبح
درود بر دوستان
دلیل غیر فعال شدن کاربر database رو نمیدونم اما برای فعال کردن کاربرتون (اگر می تونید به هر ترتیب وارد SQL Server بشید)، SQL Server رو expand (باز) کنید برید به security ، کاربر مورد نظرتون رو از قسمت User پیدا کنید، روش راست کلیک کنید و properties رو بزنید.
حالا از سمت چپ status رو انتخاب کنید
حالا در قسمت مرکزی پنجره باز شده Permission to connect to database engine رو بذارید رو grant (اگر هست تغییرش ندید)
و گزینه login رو روی Enabled قرار بدید.
اگر مشکل غیر فعال شدن کاربر باشه به این ترتیب مشکل حل میشه
پیروز باشید

jd.mn98
چهارشنبه 10 دی 1393, 09:17 صبح
یعنی اگه از طریق .\sqlexpress وارد بشم و اینکار رو انجام بدم مشکل حل میشه؟؟