ورود

View Full Version : چند سوال در مورد استفاده از فریمورک ها و عدم درک توابع _remap و _output کدایگنایتر

persianuser2
پنج شنبه 04 دی 1393, 09:36 صبح
سلام به همه دوستان پی اچ پی کار عزیز
من چند وقتی میشه تصمیم گرفتم بجای پی اچ پی خام از یک فریم ورک خوب استفاده کنم که فکر نمیکنم تصمیم بدی باشه نظر شما چیه؟!

-------------- دلایل منفی
- اولین ترسی که دارم این هست که کار با فریمورک ها باعث بشه دستورات خاص php (منظورم مثلاً توابع امنیتی و ... هست) رو فراموش کنم به این خاطر که اکثر فریم ورک ها از CommandLine استفاده میکنن مثه لاراول و fuel PHP , (کد ایگنایتر هم که اینجوری نیست خوبه اما همه میگن برای پروژه های کوچک مناسب (پس چندان کاربردی نخواهد بود).) و یا به صورت ویژه توابع و کلاس های خودشون رو دارن که کاربردش تقریباً متفاوته و توابع پایه PHP در اون به کار نمیاد. به نظر شما اینطور هست یا خیر؟!
- دوم اینکه یک جایی در مورد کارایی و سرعت فریم ورک ها خوندم که به نسبت قابل ملاحظه ای از پی اچ پی خام کمتر هست آیا این صحت داره ؟ علتش چی هست؟ آیا این باعث نمیشه بعداً در پروژه ها دچار مشکل بشیم؟

-------------- دلایل مثبتم برای استفاده از فریم ورک ها که به نظرات منفی من چربید (امنیت , سرعت پیاده سازی , وجود ابزارهای مختلف قابل توسعه , آشنایی عموم برنامه نویسان)
- اولین دلیل و مهمترین دلیلم امنیت هست (با وجودی که احساس میکنم توانایی پیاده سازی یک سیستم مدیریت محتوای کامل رو دارم اما به خاطره ترس از امنیت سیستم و شرمندگی بعدش پروژه ای رو قبول نکردم) که فریمورک ها این زحمتش رو به عهده می گیرن خیلی خوبه ( دوستان می دونم و اعتقاد دارم که امنیت 100% نیست )
- ابزارهای متعدد از پیش نوشته شده که باعث میشه سرعت تکمیل یک پروژه خیلی افزایش پیدا کنه
- پیاده سازی بر مبنای MVC Pattern که کار رو خیلی لذت بخش میکنه به نظر من و مهمتر میگن زمان پیاده سازی رو کاهش میده.
- خوانایی کدها در پروژه های گروهی و آشنایی اکثر برنامه نویسا با فریم ورک های عمومی
- فریم ورک های عمومی با کدنویسی حساب شده مطمئناً میزان مصرف منابع رو کاهش میدن و خیلی خوبه
( اینا مواردی بود که خوندم و واقعاً مورد پسند من هستن )

دلایل دیگری که باید مهم باشه و در انتخاب فریم ورک (های) اصلی بهشون توجه کنم چی هست؟!

بررسی که کردم دیدم همه برای ابتدای کار کدایگنایتر رو معرفی میکنن برای آشنایی با فریمورک ها (و اصول کد نویسی بر مبنای MVC) منم شروع کردم؛ تقریباً متوجه نحوه مسیریابی و عملکرد مدل - ویو - کنترلر فریم ورک آشنا شدم ولی الان رسیدم به مبحث متد _remap و _output فریم ورک نمیدونم درک کنم کاربرد این متهای کداگنایتر چی هست و کجا باید استفاده بشه توضیح بیشتری در مورد این متد ها بدید(اگر امکان داره با مثال)؟!
مرجع من راهنمای کاربر(User Guide) خود کدایگنایتر هست. "انگلیسیم هم خوب نیست در حد Hello, How are you ?!:لبخند:"

ممنون دوستان