View Full Version : سوال: asp.net یا php
niknam_mh
پنج شنبه 04 دی 1393, 18:10 عصر
سلام دوستان
من وی بی دات نت کا رهستم و به اس کیو ال سرور هم آشنا هستم و حالا می خوام برنامه نویسی هم تحت وب یاد بگیرم نمی دونم از کجا باید شروع کنم نمی دونم چه زبانی یاد بگیرم برم سمت ای اس پی ی یا پی اچ پی؟
کدامش یادگیریش راحتره و کدومش مارایش بهتر؟
دوستان لطفاً راهنمایی کنید.
H:Shojaei
پنج شنبه 04 دی 1393, 19:25 عصر
اول که باید تو تالارهای php و asp.net این سوال رو طرح کنید...
بعد هم این سوالو من خودم بالای 20 بار دیدم تو همین تالار به جهتی که شما دنبالشید یعنی کارایی به هیچ نتیجه ای نرسیده اصلا واسه پروژه هایی که ما حتی تو ایران انجام میدیم هیچ فرقی نداره از کدوم استفاده بشه ببینید به کدوم علاقه دارین کدومو پیش نیازهاشو بلدید یا هر چیزی...
من خودم php کار میکنم asp.net هم بلدم ولی نه به اندازه ای که پروژه بزرگی باهاش انجام داده باشم کم...
و پیشنهاد میکنم شما چون vb کار کردید و sqlserver هم کار کردین برید سمت asp.net ولی باز هم اگه از کدهای آماده و محیطهای visual و کلا درگ دراپ هایی که تو visual studio هست خوشتون نمیاد برید سمت php...
انتخاب یکی از این دو زبان به همین راحتیه فقط ببینید به کدوم علاقه بیشتر دارید...
پیام حیاتی
پنج شنبه 04 دی 1393, 20:54 عصر
جستجو میکردی پاسخت رو دریافت می کردی.
این مقالات رو مطالعه کنید:
Http://ahvazsell.ir/Doc.php
vimax23
جمعه 05 دی 1393, 21:47 عصر
سلام دوستان
من وی بی دات نت کا رهستم و به اس کیو ال سرور هم آشنا هستم و حالا می خوام برنامه نویسی هم تحت وب یاد بگیرم نمی دونم از کجا باید شروع کنم نمی دونم چه زبانی یاد بگیرم برم سمت ای اس پی ی یا پی اچ پی؟
کدامش یادگیریش راحتره و کدومش مارایش بهتر؟
دوستان لطفاً راهنمایی کنید.
دات نت بیشتر تو ایران برای کارهای سازمانی استفاده میشن ، پی اچ پی برای کارهای شرکتی
شما وقتی بیس وی بی داری پس برو سمت دات نت اس اس پی یاد بگیر به طبع سرعت یادگیریش برات بالاتره
منتهی به نظرم پول مهمه تهش در بیاد خوب در موردش فکر کن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.