ورود

View Full Version : برنامه نویسی اندروید با پایتون

MrMindx
پنج شنبه 04 دی 1393, 19:03 عصر
سلام خدمت همه

بهترین راه برای برنامه نویسی برای اندروید با استفاده از پایتون چی هست به نظرتون؟
تا اینجای مطالعاتم این امکان با کمک PyQt یا PySide وجود داره.

سافت گذر یک بسته توسعه نرم افزاری اندروید را با باندل SDK مورد نیاز و eclipse گذاشته برای راحت تر کردن شروع کار، حالا سوالم این هست که با اضاف کردن PyDev به eclipse که یک پلاگین برای اضاف کردن سینتکس پایتون به eclipse هست می تونم نوشتن برنامه برای اندروید رو با پایتون انجام بدم؟ یعنی با مجموعه ی SDK , Eclipse و Pydev به طور خلاصه...

سپاس

dasssnj
جمعه 05 دی 1393, 06:25 صبح
سلام.

فکر نمی کنم این کار انجام شدنی باشه ، چون اکلیپس فقط فایل های java را برای اندروید کامپایل می که و فایل های پایتون به احتمال زیاد ریسورس شناخته میشن و هنگام کامپایل نادیده گرفته میشن . پس عملا بی استفاده هستن.

توی گوگل سرچ کنید اما به احتمال زیاد باز هم به همین نتیجه می رسید .

ضمنا بیشتر کار توسط پلاگین ADT انجام میشه و این پلاگین پایتون را برای برنامه نویسی اندروید ساپورت نمی کنه و فقط جاوا زبان برنامه نویسی اصلی اندرویده . پس بهترین کار استفاده از جاواست .

MrMindx
جمعه 05 دی 1393, 12:20 عصر
سلام.

فکر نمی کنم این کار انجام شدنی باشه ، چون اکلیپس فقط فایل های java را برای اندروید کامپایل می که و فایل های پایتون به احتمال زیاد ریسورس شناخته میشن و هنگام کامپایل نادیده گرفته میشن . پس عملا بی استفاده هستن.

توی گوگل سرچ کنید اما به احتمال زیاد باز هم به همین نتیجه می رسید .

ضمنا بیشتر کار توسط پلاگین ADT انجام میشه و این پلاگین پایتون را برای برنامه نویسی اندروید ساپورت نمی کنه و فقط جاوا زبان برنامه نویسی اصلی اندرویده . پس بهترین کار استفاده از جاواست .

حقیقتش یه پروژه ای رو برداشتم برای پیاده کردن یک تئوری روی اندروید. حجم پروژه خیلی زیاده و سر رشه ای هم از جاوا ندارم اصلا. با پایتون می دونستم امکان برنامه نویسی برای اندروید و ios هست و رایجشون هم استفاده از pyqt , pyside هست. تا جایی که یکی بهم گفت برو ADT رو بگیر از سافت گذر و بعد IDE Python رو روش نصب کن.

خیلی دنگ و فنگ داره الان یک هفته هست درگیر درست کردن محیط کار هستم و هنوز هیچی :(