ورود

View Full Version : سوال: ایندکس کردن سایت از اول

ravand
جمعه 05 دی 1393, 10:58 صبح
سلام
من میخوام گوگل از اول بیاد دوباره سایتم رو ایندکس کنه. امدم توی وبمتسر سایتم رو حذف کردم و دوباره وارد کردم. ولی فرقی نکرد. باید چیکار کنم؟
متشکرم.

saeed410
جمعه 05 دی 1393, 19:22 عصر
فکر نکنم بتونی این کار بکنی. حتی اگه از گوگل هم حذف بشه پس موتورهای جستجوگر دیگه رو چکار میکنی؟یک سری راههای ناقص هستند. مثلاً نقشه سایت رو به گوگل بدی. یا محتواها و عنوان های صفحات رو عوض کنی. یا یک راه بهتر اینه که اول اسم فایلهاتو تغییر بدی و بعد واسه اینکه زود ایندکس بشن با استفاده از نقشه سایت اونها رو به گوگل معرفی کنی.

vimax23
جمعه 05 دی 1393, 21:43 عصر
سلام
من میخوام گوگل از اول بیاد دوباره سایتم رو ایندکس کنه. امدم توی وبمتسر سایتم رو حذف کردم و دوباره وارد کردم. ولی فرقی نکرد. باید چیکار کنم؟
متشکرم.

تگ NOINDEX
گوگل وبمستر ریمو یوآرال
robot.txt

ربات گوگل خودش میاد آپدیت میکنه و بعد دیگه ردپایی از سایتت نمیمونه توش

tamafi6
جمعه 05 دی 1393, 22:08 عصر
1:اگربانحوه کار آپاچی آشناباشیدبااستفاده از htaccess میتوان این کارراانجام داد
2:اگرسروراختصاصی داشته باشیدبااستفاده از دسترسی shell میتونید سرورراریستارت کنید.

white tower
جمعه 05 دی 1393, 22:54 عصر
1:اگربانحوه کار آپاچی آشناباشیدبااستفاده از htaccess میتوان این کارراانجام داد
2:اگرسروراختصاصی داشته باشیدبااستفاده از دسترسی shell میتونید سرورراریستارت کنید.

سرور رو ری استارت کنه که چی بشه؟

tamafi6
جمعه 05 دی 1393, 23:01 عصر
سرور رو ری استارت کنه که چی بشه؟

سرورراریستارت کنه تاسرورریستارت بشه .
شماسیستمت راریستارت میکنیدکه چی بشه ؟
تاحالا اینکارراکردید ؟

white tower
جمعه 05 دی 1393, 23:04 عصر
سلام
متشکرم.
دلیل این فکر چیه؟ مگه گوگل فقط یه بار سایت رو ایندکس می کنه؟ بیشتر توضیح بده که چی تو فکرته و چیکار می خوای بکنی

saeed410
جمعه 05 دی 1393, 23:41 عصر
واسه منم سواله. چرا میخایی این کارو بکنی. من نقشه سایتمو دادم به گوگل.وقتی میبینم هنوز یک صفحه رو ایندکس نکرده میرم وبمستر و قسمت نقشه سایت لینک Resubmit sitemap رو میزنم. اگه محتوای تو صفحه ایی داری که تغییر پیدا کرده فکر نکنم بیشتر از 48 ساعت طول بکشه تا گوگل اونو تو دیتابیس خودش آپدیت کنه.

ravand
شنبه 06 دی 1393, 07:57 صبح
من به جوابم رسیدم. فکر میکنم جواب اولی قانع کننده بود.
متشکرم.