ورود

View Full Version : چک کردن نظر دادن یک کاربر به برنامه

esideli
جمعه 05 دی 1393, 23:52 عصر
سلام دوستان. توی بعضی از برنامه های کافه بازار (معمولا در برنامه های درون پرداخت) دیدم که کاربر رو تشویق می کنن به برنامه 5 ستاره بده و برای اینکه کاربر تشویق بشه میگن چند تا آیتم دیگه باز می شه یا 1000 تا سکه رایگان برای بازی می گیرین.حالا سوال من اینه که این افراد نظر دادن یا ندادن کاربراشون رو چطوری برسی می کن؟ آیا می شه مطمئن شد که کاربر به برنامه نظر داده یا حداقل وارد بخش نظر دادن شده؟ یا اصلا این افراد به نظر دادن کاری ندارن و فقط مثلا با زدن یه دکمه که کاربر رو به نظرات برنامه منتقل میکنه به کارشون اکتفا می کنن؟

Nevercom
شنبه 06 دی 1393, 01:40 صبح
نه، راهی برای بررسی وجود نداره و همونطور که گفتید برنامه ها امتیاز یا هرچیز رو اگر نظر هم ندی و فوراً ار صفحه ی نظر دهی هم خارج بشی به کاربر میدن.
موضوع این هست که کاربر رو مجبور به نظر دادن نمیکنیم، و درعوض تشویق به نظر دادن می کنیم. مهم نیست که ۱۰۰٪ اون کاربرا واقعاً نظر بدن و بعد امتیاز رو بهشون بدیم، بلکه مهم این هست که به وسیله ی این پیشنهاد ها کاربر رو بیشتر تشویق به نظر دادن کنیم.

poorman
شنبه 06 دی 1393, 01:45 صبح
جدیدا این موضوع از طرف کافه بازار ممنوع شده و برنامه ها و بازی ها حق ندارن این کار رو انجام بدن

esideli
شنبه 06 دی 1393, 07:12 صبح
جدیدا این موضوع از طرف کافه بازار ممنوع شده و برنامه ها و بازی ها حق ندارن این کار رو انجام بدن

ای بابا حالا که ما خواستیم انجام بدیم ممنوع شد؟ یعنی بازار به شما گیر داده؟ ترفند جدیدی نیست که بخوایم نظر بدن و بازار گیر نده؟

poorman
شنبه 06 دی 1393, 09:45 صبح
به من گیر ندادن، اما دیدم توی یکی از بازی های سبک غلط نامه، نوشته بود به دلیل ممنوع شدن سکه دادن برای امتیاز، 200 سکه رایگان به همه داده میشه

اینطوری فهمیدم ممنوع شده

ترفند که همیشه هست :چشمک:
یکم فکر کن

Nevercom
شنبه 06 دی 1393, 12:28 عصر
ممنوع که فکر نمیکنم باشه، اصولاً بازار در قوانینش بندی داره مربوط به امتیاز دادن و این ها. من هیچ جا ندیدم اشاره ای بشه به موضوع نظر دادن.

۴-۵- قرعه‌کشی، امتیاز، جوایز و …
۱-۴-۵- برنامه‌هایی که هرگونه جایزه و هدیه به کاربران اهدا می‌کنند، در بازار منتشر نخواهند شد.
۲-۴-۵-برنامه‌هایی که کارکرد اصلی‌شان برگزاری مسابقه، قرعه‌کشی، بخت‌آزمایی یا لاتاری است، متأسفانه از طریق بازار قابل انتشار نیستند.
۳-۴-۵- اگر برنامه‌ای به هر شکلی رقابتی ایجاد می‌کند که کاربران امکان مشارکت در آن را داشته باشند، باید قوانین و روش‌های مختلف برای مشارکت، امتیازدهی، قرعه‌کشی و دیگر موارد مربوط به رقابت، مشخص و شفاف باشد، این جوایز باید از جنس واحد پول یا امتیاز داخل بازی یا برنامه باشد.

۴-۴-۵- برنامه‌ها و بازی‌هایی که به هر دلیل به کاربران امتیاز می‌دهند و این امتیازها را با هر هدفی نمایش می‌دهند، موظفند از تقلب یا تحریف امتیازات بپرهیزند و جلوگیری کنند. در غیر این صورت ممکن است لازم باشد چنین بخش‌هایی از برنامه حذف شود.

خب شما اگر از پرداخت درون برنامه ای استفاده می کنید، کاربرانی که نظر دادن رو براشون تخفیف درنظر بگیرید.

#root#
شنبه 06 دی 1393, 12:40 عصر
من با اجبار یا تشویق کاربر (البته اگه به همراه جایزه و پاداش باشه) به 5 ستاره دادن به برنامه مخالفم و چندی پیش یک گزارش برای بازار فرستادم :لبخند: گفتن بررسی میشه،

ولی همونطور که دوستمون گفتن تشویق به نظر دادن و یا حتی 5 ستاره دادن بدون پاداش بد نیست.

esideli
شنبه 06 دی 1393, 15:48 عصر
من با اجبار یا تشویق کاربر (البته اگه به همراه جایزه و پاداش باشه) به 5 ستاره دادن به برنامه مخالفم و چندی پیش یک گزارش برای بازار فرستادم :لبخند: گفتن بررسی میشه،

ولی همونطور که دوستمون گفتن تشویق به نظر دادن و یا حتی 5 ستاره دادن بدون پاداش بد نیست.

اگه کاربر رو مثلا باز شدن بعضی از قسمت های پولی برنامه بعد از نظر دادن، به دادن 5 ستاره تشویق کنیم که بد نیست. هم کاربر خوشحال می شه هم ما برناممون میاد بالا و دیگه خبری از چرت و پرت توی نظرات نیست.

#root#
شنبه 06 دی 1393, 16:10 عصر
اگه کاربر رو مثلا باز شدن بعضی از قسمت های پولی برنامه بعد از نظر دادن، به دادن 5 ستاره تشویق کنیم که بد نیست. هم کاربر خوشحال می شه هم ما برناممون میاد بالا و دیگه خبری از چرت و پرت توی نظرات نیست.

مثل این میمونه که تو جام جهانی کشتی همه ورزشکارا دوپینگ کنن! خوبه به نظرتون؟ بهتر نیست هر کسی با قدرت و زحمت واقعیش بیاد تو میدون؟

همه برنامه ها میان بالا که چی؟

در کل به نظرم کار مفیدی نیست. (حالا مهم نیست که من برخلاف جریان آب حرکت میکنم).

esideli
شنبه 06 دی 1393, 16:22 عصر
مثل این میمونه که تو جام جهانی کشتی همه ورزشکارا دوپینگ کنن! خوبه به نظرتون؟ بهتر نیست هر کسی با قدرت و زحمت واقعیش بیاد تو میدون؟

همه برنامه ها میان بالا که چی؟

در کل به نظرم کار مفیدی نیست. (حالا مهم نیست که من برخلاف جریان آب حرکت میکنم).

این مثال شما اصلا صحیح نیست. ما فقط کاربر رو تشویق می کنیم و اجباری توی کار نیست. در ضمن نظر دادن کار قانونی است و مثل دوپینگ غیر قانونی نیست.

شما برنامتون بهترین برنامه جهان هم که باشه کسی به خودش زحمت نمیده که ستاره بده چون براش فایده ای نداره ولی وقتی تشویقی می دی، چون به نفع کاربر هست میاد و ستاره می ده.

#root#
شنبه 06 دی 1393, 16:47 عصر
قمستی از نظرمو اصلاح میکنم 5 ستاره بدون پاداش هم خوبه :لبخند:

این مثال شما اصلا صحیح نیست. ما فقط کاربر رو تشویق می کنیم و اجباری توی کار نیست. در ضمن نظر دادن کار قانونی است و مثل دوپینگ غیر قانونی نیست.

شما برنامتون بهترین برنامه جهان هم که باشه کسی به خودش زحمت نمیده که ستاره بده چون براش فایده ای نداره ولی وقتی تشویقی می دی، چون به نفع کاربر هست میاد و ستاره می ده.

ما نگفتیم نظر دادن غیر قانونی هست، ولی مثل اینکه بازار داره بکار بردن عبارت "5 ستاره" رو ممنوع میکنه،

پس برید google play ببینید چند درصد از بهترین برنامه ها از این روش استفاده میکنن؟ و ببینید چه تعداد نظر دارن.

saeed_g21
شنبه 06 دی 1393, 17:13 عصر
کلا هر نظری یا ستاره ای که با تشویق یا به اجبار یا امثال اینها اخذ بشه فایده نداره و کار غیراخلاقی هست
برنامه اگه برنامه باشه کاربر خودش میادنظر و ستاره میده و این نوع نظرات واقعا با ارزش هستن برای نویسنده نه آنهایی که به زور گرفته شده باشه
زمانی کاربر با میل و اراده خودش میاد نظر و ستاره میده آن وقت میشه نتیجه درستی گرفت که آیا برنامه ای ساختم خوب بود به درد مردم خورد یا نه ، برنامه ی موفقی ساختم یا نه ... .

بنظر من بازار و سایر مارکت ها باید بصورت جدی به این کارها نظارت داشته باشند تا رقابت توسعه دهندگان در محیطی کاملا سالم و شفاف ادامه پیدا کند

Nevercom
شنبه 06 دی 1393, 17:19 عصر
خب با قسمتی از گفته هاتون موافقم، یعنی درخواست نظر دادن از کاربر (یا بهتره بگیم امتیاز دادن) باید از اصولی پیروی کنه.
اینکه بگه ۵ ستاره بدید خوب نیست، اما من مشکلی نمیبینم که در زمان خاصی از کاربر بپرسیم که دوست داره به برنامه امتیاز بده ؟

مسلماً این موضوع نباید باعث مزاحمت کاربر بشه، یعنی هربار ازش بپرسیم (باید گزینه ای باشه که من کلاً دوست ندارم نظر بدم)
و البته مشکلی هم نمیبینم که بخاطر نظر دادن امتیازی (از هر جنس) به کاربر داده بشه. البته دلیل این حرفتون رو درک می کنم، خیلی از برنامه ها هستن که ما بهشون میگیم برنامه های بدردنخور، و بواسطه ی همین نظر دادن ها تو لیست اومدن بالا، اما این یک عارضه ی جانبیه، بخاطر اینکه الان همه فهمیدن الگوی نمایش برنامه ها در بازار به چه شکله و خب همه تلاش میکنن تعداد نظرها رو ببرن بالا.

و واقعیت این هست که برنامه ی شما هرچقدر هم که خوب باشه، بدون تبلیغات خیلی سخته که شناخته بشه. شما در وهله ی اول باید تلاش کنید برنامه تون دیده بشه، و بعد از اونه که بواسطه ی تجربه ی خوبی که برای کاربر ایجاد می کنید، تعداد کاربرهای وفادارتون بیشتر میشه (کاربرهایی که پس از نصب، به استفاده از برنامه ادامه میدن).

esideli
شنبه 06 دی 1393, 23:11 عصر
با تشویق کاربر به نظر دادن به برنامه، کاربر هر نظری که دلش بخواد به برنامه میده و ما فقط از کاربر می خوایم که نظرش رو بگه و در عوض یه پاداش می گیره. کسی نه کسی رو مجبور می کنه نه دخالتی تو نظر دادن داره. حالا اگه بگیم 5 ستاره هم بده که چیز بدی نیست. توی ایران هنوز فرهنگ خرید نرم افزار جا نیفتاده که مردم بیان نظر هم بدن. حالا یه عده میان نظر میدن ولی اون افراد تعدادشون خیلی کمه. اگه تشویقی برای نظر دادن بزاریم حداقل طرف نمیاد کل برنامه رو ببره زیر سوال.