ورود

View Full Version : گفتگو: طراحان وب همه جواب بدن - تفاوت قیمت طراحی fixed و responsive

mostafae
شنبه 06 دی 1393, 01:36 صبح
سلام دوستان. تفاوت قیمت طراحی یه قالب ساده و به قالب ریسپانسیو چند درصد هست؟ به چه عواملی بستگی داره؟

اگه برای ریسپانسیو کردن از مدیا کوئری استفاده بشه چند درصد تو قیمت پروژه تاثیر داره؟ اگه از بوت استرپ استفاده بشه چطور؟

mostafae
شنبه 06 دی 1393, 21:06 عصر
کسی جوابی نداره؟ نمیخواین بگین تعرفه هاتون به چه صورت هست؟

سعید کشاورز
شنبه 06 دی 1393, 23:14 عصر
یه چیز می گم یادت باشه : قیمت مشخص نداریم.....
قیمت مشخص نداریم.....
قیمت مشخص نداریم.....
اینو 3 بار گفتم که بدونی واقعا قیمت نداریم..هرکسی یه قیمت میده...باورت نمیشه یکی از رفیقام واسه یکی یه جوملا نصب کرد 1 تومن گرفت.... با یه قالب آماده :قهقهه:
پس نتیجه میگیریم این چیزا قیمتش دست خودته و مشتری...
البته اینم بگما مشتری داریم تا مشتری...
حالا شما اومدی میگی ریسپانسیو با قالب ساده تفاوت قمیتش چقدره؟
به نظرم به نگاه به مشتریت بنداز قیمتش رو از چهره ی مشتری بده..

mostafae
شنبه 06 دی 1393, 23:41 عصر
یه چیز می گم یادت باشه : قیمت مشخص نداریم.....
قیمت مشخص نداریم.....
قیمت مشخص نداریم.....
اینو 3 بار گفتم که بدونی واقعا قیمت نداریم..هرکسی یه قیمت میده...باورت نمیشه یکی از رفیقام واسه یکی یه جوملا نصب کرد 1 تومن گرفت.... با یه قالب آماده :قهقهه:
پس نتیجه میگیریم این چیزا قیمتش دست خودته و مشتری...
البته اینم بگما مشتری داریم تا مشتری...
حالا شما اومدی میگی ریسپانسیو با قالب ساده تفاوت قمیتش چقدره؟
به نظرم به نگاه به مشتریت بنداز قیمتش رو از چهره ی مشتری بده..

میدونم که قیمت نداریم. میخوام بدونم ریسپانسیو بودن قالب چند درصد به قیمت پروژه اضافه میکنه (حرف از درصد زدم)؟؟

ضمنا حالا که قیمت مشخصی نداریم به نظر من باید بر اساس دانشی که داریم واسه کار خودمون قیمت تعیین کنیم. اینکه واسه قیمت دادن به مشتری نگاه کنیم به نظر من جالب نیست!

mohamad_torabi
یک شنبه 07 دی 1393, 00:13 صبح
با سلام
تقریبا 30 دصد

سعید کشاورز
یک شنبه 07 دی 1393, 00:27 صبح
میدونم که قیمت نداریم. میخوام بدونم ریسپانسیو بودن قالب چند درصد به قیمت پروژه اضافه میکنه (حرف از درصد زدم)؟؟

ضمنا حالا که قیمت مشخصی نداریم به نظر من باید بر اساس دانشی که داریم واسه کار خودمون قیمت تعیین کنیم. اینکه واسه قیمت دادن به مشتری نگاه کنیم به نظر من جالب نیست!

واسه همین گفتم مشتری داریم تا مشتری...
زمانی که سطح شما بالاست مسلما مشتری های درست حسابی گیریت میاد
زمانی که سطح داشن شما متوسط یا پایین هست( مثلا در حدی که بتونی یه سایت رو بیاری بالا) اونوقت باید به قیافه مشتری نگاه کنی..چون مثلا اگه یه پروژه انجام دادی و یه نفر خبره بیاد سورس شما رو ببینه شاید هزار تومن هم واسش ارزش نداشته باشه...ولی خوب از یه طرف هم نمیشه مشتری پروند..واسه همین گفتم به قیافه مشتری نگاه کن...
اون 30 % هم که بالا گفته شد به نظرم ملاک نیست..
چون باز هم ریسپانسیو داریم تا ریسپانسیو..مبحث ریسپانسیو خودش یه داستان درازی داره...