ورود

View Full Version : طراحی لودینگ در ابتدای اجرای یک اکتیویتی

_Developer_
شنبه 06 دی 1393, 17:53 عصر
سلام دوستان...

یه اکتیویتی دارم که چند تا تابع یکسری عملیات داره انجام میده... و ارتباط با دیتابیس داره...

و چون حجم دیتابیس بالاست کمی طول میکشه و برای یک دقیقه صفحه سیاه میمونه تا تابع ها اجرا و نتیجه رو نشون بده...

چطوری میتونم در حین اجرا تابع تا وقتی تموم بشه و نتیجه رو نشون بده یه لودینگ براش بزارم؟!

پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون :)

saeed_g21
شنبه 06 دی 1393, 18:54 عصر
SQL Server مستقیم وصل شدی ؟

_Developer_
شنبه 06 دی 1393, 19:04 عصر
SQL Server مستقیم وصل شدی ؟

نه دیتابیس داخل برنامه است ...

saeed_g21
شنبه 06 دی 1393, 19:15 عصر
من این مشکل رو با SQL Server داشتم که با استفاده از دوتا AsyncTask مشکلم کاملا حل شد!
در AsyncTask اولی اول به سرور متصل میشم بعد اطلاعات دریافتی رو به ArrayList میدم بعد که دریافت اطلاعات تمام شد میفرستم AsyncTask دومی که اطلاعات دریافتی از سرور رو پردازش میکنم !

_Developer_
شنبه 06 دی 1393, 19:19 عصر
من این مشکل رو با SQL Server داشتم که با استفاده از دوتا AsyncTask مشکلم کاملا حل شد!
در AsyncTask اولی اول به سرور متصل میشم بعد اطلاعات دریافتی رو به ArrayList میدم بعد که دریافت اطلاعات تمام شد میفرستم AsyncTask دومی که اطلاعات دریافتی از سرور رو پردازش میکنم !

یعنی منم باید از همین روش استفاده کنم؟! با اینکه پروژه من سمت سرور نیست همه چی کلن سمت کلاینت اتفاق میوفته؟!

saeed_g21
شنبه 06 دی 1393, 19:24 عصر
خوب آره با فرق اینکه در AsyncTask اولی دیتاها رو از دیتابیس خودت بگیر بعد پاس کن به AsyncTask دومی

یه چیز دیگه
فقط select میکنی که اینهمه طول میکشه ؟
یا ... . ؟

_Developer_
شنبه 06 دی 1393, 19:31 عصر
خوب آره با فرق اینکه در AsyncTask اولی دیتاها رو از دیتابیس خودت بگیر بعد پاس کن به AsyncTask دومی

یه چیز دیگه
فقط select میکنی که اینهمه طول میکشه ؟
یا ... . ؟

اول باید یه سری محاسبات با چند تا فیلد توی جدول انجام بشه... بعد اونا رو منتقل کنه به یه ارایه و در اخر یه سری محاسبات با اون ارایه رو انجام میده و نتیجه رو چاپ میکنه...

پس ... فرض کن تو خود اون اکتیویتی هیچ دستوری جز صدا زدن دوتا تابع نیست...

کار من اینطوری میشه اون دوتا تابع رو بدم به تسک اول بعد تسک دوم روال عادی اکتیوتی باشه

درست گرفتم؟

saeed_g21
شنبه 06 دی 1393, 19:41 عصر
این (http://barnamenevis.org/showthread.php?466885-%DA%A9%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-execSQL) تاپیکت کمکت میکنه