View Full Version : مشکلات من در اندروید...
Americanboy
یک شنبه 07 دی 1393, 01:02 صبح
سلام به همه دوستان راستش میخواستم این تاپیک رو مجزا ایجاد کنم تا شاید این مشکلاتی که برای من پیش میاد برای خیلی های دیگه هم که مثل من تازه کار هستند سوال باشه:
من علاقه زیادی به اندروید دارم و در حد مبتدی با زبان c شارپ آشنایی دارم،تقریبا یکماهی میشه که کار با ایکلیپس رو شروع کردم و ذهنم پر از ایده هست،تقریبا 20 روزی هست که شروع کردم به پیاده سازی یکی از ایده هام،از اونجایی که تری دی مکس رو تا نیمه راه بلد هستم،تمام آبجکت های بازیم و کاراکترهای احتمالی و بک گراندهاش رو با تری دی طراحی و توسط موتور وی ری رندر کردم،واقعا قشنگ شده،اما حالا اومدم سر پیاده کردن بازیم تو ایکلیپس و میبینم به به چه خبره... خلاصه از همتون تقاضا دارم که کمکم کنید تا اندروید رو یاد بگیرم و به امید خدا براتون جبران میکنم: کارهایی که باید تو بازی من انجام بشه خیلی ساده هست اما با اینکه زیاد کتاب اندروید رو خوندم بازهم همین کارهای ساده رو وقتی کد مینویسم با خطاهایی مواجه میشم...رویدادهایی که بازی من بهش نیاز داره اینا هستند:
1- زمانی که بر روی یک ویجت نمایش عکس کلیک میکنیم یک عکس دیگه رو که حالت visible اون رو تو تنظیماتش invisible کردم یعنی دیده نشه،به حالت visible دراره و نمایش بده من برای این رویداد کدهای زیر رونوشتم اما تو خطی که مشخص کردم خطا میده:
البته اینجا کپی پیست کردم و به هم ریخته اما منظورم رو میتونه برسونه:
package com.example.bttest2;
import android.os.Bundle;
import android.app.Activity;
import android.view.Menu;
import android.widget.ImageView;
import android.media.MediaPlayer;
import android.widget.Button;
import android.view.View.OnClickListener;
public class MainActivity extends Activity {
@Override
protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
super.onCreate(savedInstanceState);
setContentView(R.layout.activity_main);
ImageView iv = (ImageView)
findViewById(R.id.imageView1);
ImageView ib = (ImageView)
findViewById(R.id.imageView2);
Button b = (Button)
findViewById(R.id.start);
b.setOnClickListener(new OnClickListener()); { تو این خط خطا میده
iv.setVisibility(2); این رو هم برای نمایان کردن عکسم با آی دی iv نوشتم که نمیدونم درست هست یا نه
}
}
@Override
public boolean onCreateOptionsMenu(Menu menu) {
// Inflate the menu; this adds items to the action bar if it is present.
getMenuInflater().inflate(R.menu.main, menu);
return true;
}
}
دوستان لطفا کمک کنید...
saeed_g21
یک شنبه 07 دی 1393, 01:12 صبح
کدهای خود را در تگ JAVA قرار دهید تا خواناتر شوند
saeed_g21
یک شنبه 07 دی 1393, 01:16 صبح
بصورت زیر استفاده کن
1) درحالت INVISIBLE پهنای اشغال شده توسط Object محفوظ می باشد
iv.setVisibility(View.INVISIBLE);
2) درحالت GONE پهنای اشغال شده توسط Object نیز حذف میشود
iv.setVisibility(View.GONE);
3) حالت VISIBLE
iv.setVisibility(View.VISIBLE);
ضمنا برای ساخت بازی (اگر بازیت ساده هست هیچ) از موتور های دیگه ای غیر از Eclipse استفاده کنید
در انجمن جستجو بفرمایید به جواب میرسید
یاحق
Americanboy
یک شنبه 07 دی 1393, 02:18 صبح
سلام سعید جان
یه دنیا ممنونم ازت واقعا جالب راهنماییم کردی،جبران کنم برات عزیز
الان مشکل من فقط سر این کد هست دیگه: img.setOnClickListener(new OnClickListener);این خط رو خطا میده و رویداد کلیک رو که میخوام برای imageview مشخص کنم نمیشناسه...به نظرت چیکار کنم سعید جان؟
در ضمن من علاقه زیادی به ایکلیپس دارم و بازیم هم بیشتر کار با عکس هست و قوی نیست...
saeed74
یک شنبه 07 دی 1393, 08:57 صبح
سلام سعید جان
الان مشکل من فقط سر این کد هست دیگه: img.setOnClickListener(new OnClickListener);این خط رو خطا میده و رویداد کلیک رو که میخوام برای imageview مشخص کنم نمیشناسه...به نظرت چیکار کنم سعید جان؟
در ضمن من علاقه زیادی به ایکلیپس دارم و بازیم هم بیشتر کار با عکس هست و قوی نیست...
به این صورت آن کلیک لسینر خودتونو تعریف کنید ببینید درست میشه؟
img.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
@Override
public void onClick(View v) {
//do something
}
});
saeed_g21
یک شنبه 07 دی 1393, 10:04 صبح
سلام سعید جان
خواهش میکنم دوست عزیز
فکر کنم مشکل import نشدن OnClickListener باشه
کافیه روی OnClickListener باتن های Ctrl + 1 رو بزنی و در لیست باز شده import .... رو انتخاب نمایید تا مشکل برطرف شود
Americanboy
یک شنبه 07 دی 1393, 11:50 صبح
سعید جان سلام
خیلی گلی به خدا
کارم درست شد،باز اگه مشکلی بود حتما مزاحمت میشم عزیز دل.موفق و شاد باشی دوست گلم.:تشویق:
Americanboy
یک شنبه 07 دی 1393, 12:44 عصر
سلام سعید جان
یه سوال دیگه:
من میخوام وقتی روی یک imagebutton کلیک کردم یک صدا پخش بشه،من تو رویداد کلیک این ویجت چه کدی باید بزنم؟حتما باید اول ویجت mediaplayer رو به فایل xml اضافه کنم یا نه نیازی نیست؟ اگه امکانش هست به من کدش رو بده... بازهم بی نهایت ممنونم ازت سعید جان...
saeed_g21
یک شنبه 07 دی 1393, 18:26 عصر
نه نیاز نیست کافیه کد زیر رو در setOnClick باتن خود قرار دهید
یک پوشه در res به نام raw ایجاد کن و فایل خود را درون پوشه ایجاد شده کپی کن بعد در کد به جای thanks اسم فایل خود را قرار بده
MediaPlayer mp = MediaPlayer.create(getApplicationContext(), R.raw.thanks);
mp.start();
Americanboy
یک شنبه 07 دی 1393, 22:39 عصر
بازهم مرسی سعید جان مرسی
اون روزی رو میبینم که برنامه های من تو مارکت های جهانی و داخلی عرضه میشه و فروش چندصد میلیونی این بازی هارو با خودت جشن میگیرم سعید عزیز...:تشویق:
Americanboy
دوشنبه 08 دی 1393, 00:38 صبح
سعید جان دوباره سلام
من میخوام ویجت هایی که میارم تو صفحه رو آزادانه هرجا که میخوام بچینم،اما این اجازه رو به من نمیده و حالت رو هم روی Relative Layout گذاشتم،اما مثلا میخوام دوتا عکس رو در جاهای مختلف بزارم اجازه نمیده دقیقا همونجایی که میخوام بچینم و همه چی رو به هم میریزه جای ویجت ها رو خود به خود عوض میکنه،خودش جاهای مشخصی تعیین میکنه،اگه ممکنه راهنماییم کن سعید جان...
Americanboy
دوشنبه 08 دی 1393, 20:29 عصر
سلام به استاد عزیزم
استاد ببخشید یه سوال در مورد قسمتی از برنامم دارم:
تو این قسمت من دوتا ویجت imageview دارم که میخوام هر بار که اکتیویتی اجرا شد یکی درست باشه و یکی غلط:
به صورت کلی این رویداد تصادفی باشه مثلا هربار که بازی اجرا میشه به صورت تصادفی یکی درست باشه و یکی غلط،مثلا کاربر اگه درست رو انتخاب کرد یه اتفاق بیوفته و اگه غلط رو انتخاب کرد یه اتفاق دیگه بیوفته...و در هربار اجرای اکتیویتی به صورت تصادفی یک ویجت جواب درست باشه و یک ویجت جواب غلط.
saeed_g21
دوشنبه 08 دی 1393, 20:57 عصر
سعید جان دوباره سلام
من میخوام ویجت هایی که میارم تو صفحه رو آزادانه هرجا که میخوام بچینم،اما این اجازه رو به من نمیده و حالت رو هم روی Relative Layout گذاشتم،اما مثلا میخوام دوتا عکس رو در جاهای مختلف بزارم اجازه نمیده دقیقا همونجایی که میخوام بچینم و همه چی رو به هم میریزه جای ویجت ها رو خود به خود عوض میکنه،خودش جاهای مشخصی تعیین میکنه،اگه ممکنه راهنماییم کن سعید جان...
بایستی با Relative Layout کارکنید و برای تنظیم کردن محل عنصر بایستی همسایه عنصر را تعین کنی
عنصر مورد نظر رو انتخاب کن و با حرکت عنصر یک بردار سبز رنگ نشان داده میشه بعد از تنظیم محل مورد نظر عنصر را رها کرده و هنگام اجرای اکتیویتی عنصر ها نسبت به همسایه هاش تنظیم و نشان داده میشه
سلام به استاد عزیزم
استاد ببخشید یه سوال در مورد قسمتی از برنامم دارم:
تو این قسمت من دوتا ویجت imageview دارم که میخوام هر بار که اکتیویتی اجرا شد یکی درست باشه و یکی غلط:
به صورت کلی این رویداد تصادفی باشه مثلا هربار که بازی اجرا میشه به صورت تصادفی یکی درست باشه و یکی غلط،مثلا کاربر اگه درست رو انتخاب کرد یه اتفاق بیوفته و اگه غلط رو انتخاب کرد یه اتفاق دیگه بیوفته...و در هربار اجرای اکتیویتی به صورت تصادفی یک ویجت جواب درست باشه و یک ویجت جواب غلط.
اگه از SQLite استفاده میکنی میتونی از حالت Random استفاده کنی و اگه نه بازم میتونی با ساخت یک Random اینکار رو انجام بدی
Americanboy
سه شنبه 09 دی 1393, 12:46 عصر
سلام به استاد عزیز
سعیدجان در مورد انتخاب تصادفی منظورم این بود:
من دوتا imageview دارم و اولی رنگ سبز داره و دومی رنگ زرد
رنگ سبز سمت راست قرار داره و وقتی روش کلیک میشه از اکتیویتی میاد بیرون
رنگ زرد سمت چپ قرار داره و وقتی روش کلیک میشه میره به اکتیویتی بعدی
حالا میخواستم ببینم چطوری میشه با هر بار اجرای اکتیویتی و ورود کاربر به بازی جای این دو تا با هم عوض بشه به صورت تصادفی،مثلا یه بار سبز بیاد سمت چپ و یه بار زرد بیاد سمت چپ ...یا بالعکس...
و یه سوال دیگه هم داشتم این بود که چطوری میتونم برای مراحل بازیم زمان تعیین کنم،منظورم این هست که یه تایمر نمایش بده که مثلا از 15 دقیقه شروع میشه و ازش کم میشه تا برسه به صفر و بعد از پایان این زمان ، به طور خودکار از اکتیویتی خارج بشه؟:تشویق::تشویق::تشویق::تش یق::قلب::قلب:
Americanboy
چهارشنبه 10 دی 1393, 00:55 صبح
سلام به استاد عزیز
حالا میخواستم ببینم چطوری میشه با هر بار اجرای اکتیویتی و ورود کاربر به بازی جای این دو تا با هم عوض بشه به صورت تصادفی،مثلا یه بار سبز بیاد سمت چپ و یه بار زرد بیاد سمت چپ ...یا بالعکس...
و یه سوال دیگه هم داشتم این بود که چطوری میتونم برای مراحل بازیم زمان تعیین کنم،منظورم این هست که یه تایمر نمایش بده که مثلا از 15 دقیقه شروع میشه و ازش کم میشه تا برسه به صفر و بعد از پایان این زمان ، به طور خودکار از اکتیویتی خارج بشه؟:تشویق::تشویق::تشویق::تش یق::قلب::قلب:
سلام استاد عزیز
هستید این سوالام رو جواب بدید؟ برام خیلی مهم هست...دوستان دیگه اگه مطلب رو خوندن در صورت امکان جواب بدن،بی نهایت سپاسگزارم...:تشویق:
Americanboy
پنج شنبه 11 دی 1393, 13:02 عصر
سلام به استاد عزیز
از اساتید عزیز کسی نیست کمکم کنه؟ گیر کردم تواین قسمت...لطفا
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.