View Full Version : کمک در اجرای برنامه java
Behnum
یک شنبه 07 دی 1393, 18:52 عصر
با سلام و وقت بخیر
دوستان میشه به من کمک کنید این برنامه جاوا رو اجرا کنم من تاحالا با جاوا کار نکردم و نمیدونم چطور باید برنامه جاوا رو روی ویندوز اجرا کنم.
تنها چیزی که انجام دادم اینه که JDK رو نصب کردم و توی System variables هم محل نصب پوشه bin رو مشخص کردم.
پیشاپیش ممنون از وقتی که میذارید.
با تشکر
بهنام
code.rar - 5.3 MB (http://uplod.ir/whzvzfgac1hx/code.rar.htm)
M0TR!X
دوشنبه 08 دی 1393, 00:03 صبح
اگه تاحالا کار نکردین بهتره یه محیط توسعه مثل netbense نصب کنید باهاش راحت کار کنید.
در غیر اینطوری باید کدتون رو داخل notepadکپی کنید با پسوند جاوا بعد با دستور جاوا در command promt اون رو کامپل کنید.
Behnum
دوشنبه 08 دی 1393, 09:48 صبح
اگه تاحالا کار نکردین بهتره یه محیط توسعه مثل netbense نصب کنید باهاش راحت کار کنید.
در غیر اینطوری باید کدتون رو داخل notepadکپی کنید با پسوند جاوا بعد با دستور جاوا در command promt اون رو کامپل کنید.
ممنون دوست عزیز
البته بنده تونستم با CMD برنامه HelloWorld رو که معمولا برای تست کار کردن جاوا صورت میگیره بالا بیارم و میدونم که اول باید با دستور javac کلاس بسازم و بعد برنامه رو اجرا کنم.
ولی مشکل من اینه که این کدی که گذاشتم یه برنامه رمزنگاری تصویر از پیش ساخته شدست که من دانلود کردم و دارای فولدرهای مختلف و فایلهای مختلف با پسوند java و class هستش.
میخواستم ببینم این برنامه رو چطور باید روی سیستم خودم اجرا کنم؟
برای این کار حتی اکلیپس رو دانلود کردم و سعی کردم پروژه رو Import کنم اما متاسفانه نتیجهای نگرفتم!
M0TR!X
سه شنبه 09 دی 1393, 15:24 عصر
سلام.
اگه فایل اصلی که main شروع برنامه توش باشه رو پیدا کنید اون رو اجرا کنید کل پروژه فکر کنم اجرا بشه.....
از اونجایی که دانلود کردین ببین تو محیط نت بینس نوشته شده یا اکلیپس بعد امپورت کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.