View Full Version : مشکل با SQL 2005
sm
جمعه 19 خرداد 1385, 13:32 عصر
با سلام
من یه نسخه از SQL Server 2005 تهیه کردم و اونو روی سیتمم نصب کردم اما الان که میخوام کانکت بشم هیچگونه سروری رو روی سیستمم نمیشناسه که بهش وصل بشه وقتی هم دستی می نویسم (local) قبول نمیکنه
میشه بگین مشکل از کجاست؟
راستی سی پی یو ی سیستم من Dual Core هست از این بابت که مشکل نداره؟
ویندوزمم XP SP2 32bit هست
راستی الان که نگاه کردم اصلا SQL Server Enterprise Management هم نداره و من خواستم از گزینه SQL Server management Studio وصل بشم که پیغامهای بالا رو داد
فکر کنم ایراد از نسخه SQL باشه اینطور نیست؟ اگه اینطوره چه نسخه ای رو تهیه کنم؟
این نسخه ایکه دارم شامل 2 سی دی هستش
ممنون
sm
جمعه 19 خرداد 1385, 13:34 عصر
این هم عکسی از شروع برنامه
AminSobati
جمعه 19 خرداد 1385, 14:17 عصر
1) از Start بودن سرویس SQL Server اطمینان حاصل کنید
2) جلوی Server name یک نقطه (.) بگذارید و آزمایش کنید. اگر نشد، عینا پیغام خطا رو پست کنید
sm
شنبه 20 خرداد 1385, 08:36 صبح
ممنون امین خان
نمیدونم از کجا باید اونو استارت کنم و گزینه دوم هم امتحان میکنم خبر میدم
من هنوز محیط 2005 رو ندیدم اما اگه مثل 2000 دارای SQL Server Service Manager هست که کنار ساعت ویندوز نشون داده میشه باید بگم که اصلا یه همچین چیزی رو نداره
پیغام هم نمیده ... وقتی میخوام اونو ران کنم میگه برای بار اول شما میخواین از SQL استفاده کنین بابذاین باید نام سرور و نحوه وصل شدن و ... را مشخص کنین
وقتی میخوام نام یرور رو از داخل یه کمبوباکس انتخاب کنم هیچ چیز داخلش نیست نه داخل تب لوکال و نه تب نت ورک
Omid Rekabsaz
شنبه 20 خرداد 1385, 10:55 صبح
SQL Server 2005 دارای یک ابزار با نام SQL Server Configuration Management می باشد که امکان مدیریت بر سرویس های جاری را فراهم می کند... در بخش SQL Server 2005 Services می توانید Service خود را مشاهده نمایید که به احتمال زیاد Start است...
اما برای Register کردن در صفحه اولیه از combox مربوط به Server Name گزینه browse for more را انتخاب نمایید و از local servers سرور خود را انتخاب نمایید...
sm
شنبه 20 خرداد 1385, 12:21 عصر
ممنون
مشکل همینجاست ... همونطوریکه در عکس بالا هم مشخصه، وقتی browse for more رو انتخاب میکنم داخل تب local servers چیزی وجود نداره!!!
AminSobati
شنبه 20 خرداد 1385, 12:31 عصر
از قسمت Administrative Tools برید توی Services ببینید اصلا سرویس SQL Server وجود داره روی سیستم شما یا نه؟
sm
یک شنبه 21 خرداد 1385, 22:11 عصر
نخیر...باید بگم که نه توی Serviceها سرویسی بنام SQL Server وجودذ داره و نه در قسمت SQL Server 2005 Services!!!
sm
یک شنبه 21 خرداد 1385, 22:15 عصر
وقتی هم نقطه میزارم این پیغام و میده :
Milad Mohseny
دوشنبه 22 خرداد 1385, 00:29 صبح
سلام دوست من
من هم این مشکل رو داشتم
فکر کنم نسخه SQL شما Enterprise باشد . این نسخه روی XP نصب نمی شود نسخه Developer رو امتحان کن روی XP نصب میشود .
sm
دوشنبه 22 خرداد 1385, 18:36 عصر
ممنون از راهنماییتون
امتحان میکنم خبر میدم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.