ورود

View Full Version : سوال: کتاب Deitel

mnakhaeipoor
چهارشنبه 10 دی 1393, 15:43 عصر
سلام دوستان
من مدتی هست که آموزش JAVA رو شروع کردم الان هم دارم کتاب "مرجع برنامه نویسان JAVA Deitel & Deitel" که 29 تا فصل داره رو میخونم
تا فصل 11 رو خوندم
روند یادگیریم هم اینجوری هست که کتاب رو میذارم جلوم شروع میکنم به خوندن از طرفی هم یه دفتر گذاشتم کنارم تا نکات و مسائل مهم رو توش یادداشت کنم
الان من یک ماهه هست که صبح تا شب تو کتابخونه درگیر همین کارم! اینجوری بخواد پیش بره تا یک ماه دیگه هم تموم نمیشه در صورتی که من خیلی عجله دارم
به نظر اساتید روش یادگیریم درست هست؟؟
اگه درست نیست بهترین کاری که الان میتونم انجام بدم چیه؟؟ (با توجه به اینکه تا فصل 11 کتاب رو خوندم یعنی 700 صفحه!!)

محمد فدوی
پنج شنبه 11 دی 1393, 00:37 صبح
سلام.
به نظر من شروع برنامه‌نویسی یه سری پیش‌نیاز داره (مثل آشنایی به الگوریتم، چارت، انواع تخصیص حافظه، انواع تکنیک‌های برنامه‌نویسی و...) که با خوندن یه منبع خوب تاحدودی باشون آشنا میشی.
گام بعدی آشنایی تئوریک با زبانی هست که میخوای یاد بگیری (مثل آشنایی با کلمات کلیدی، ساختارهای تکرار و تصمیم‌گیری، قراردادها و سیاست‌های نام‌گذاری، مدل شیءگرایی و...) که اینم با خوندن کتاب‌های موجود به خوبی انجام می‌دی.

تا اینجاش رو شما با خوندن همین کتاب و اصولا هرکتاب موردقبول دیگه‌ای، یاد می‌گیری. به فکر زمانش هم نباش. عیبی نداره اگه یک‌ماه یا بیشتر طول بکشه.
اما چیزی که هیچ کتاب و استاد و دوره‌ای بت نمی‌تونه بده تجربه‌ست. اگه تازه شروع کردی برنامه‌نویسی رو به نظر من بعد از طی کردن مراحل بالا، شروع کن به انجام پروژه‌های کوچیک و تمرینی. واسه خودت پروژه تعریف کن و سعی کن انجامش بدی. مهم نیست می‌تونی یا نه، مهم سعی کردنه.
حتی اگه قبلا هم برنامه‌نویس بودی بازم زمان می‌بره تا با روح برنامه‌نویسی جاوا هم‌سو بشی. واسه همین پیشنهاد می‌کنم حتما چنین کاری رو انجام بدی.

موفق باشی.

duduk889
پنج شنبه 11 دی 1393, 01:06 صبح
سلام.
به نظر من شروع برنامه‌نویسی یه سری پیش‌نیاز داره (مثل آشنایی به الگوریتم، چارت، انواع تخصیص حافظه، انواع تکنیک‌های برنامه‌نویسی و...) که با خوندن یه منبع خوب تاحدودی باشون آشنا میشی.
گام بعدی آشنایی تئوریک با زبانی هست که میخوای یاد بگیری (مثل آشنایی با کلمات کلیدی، ساختارهای تکرار و تصمیم‌گیری، قراردادها و سیاست‌های نام‌گذاری، مدل شیءگرایی و...) که اینم با خوندن کتاب‌های موجود به خوبی انجام می‌دی.

تا اینجاش رو شما با خوندن همین کتاب و اصولا هرکتاب موردقبول دیگه‌ای، یاد می‌گیری. به فکر زمانش هم نباش. عیبی نداره اگه یک‌ماه یا بیشتر طول بکشه.
اما چیزی که هیچ کتاب و استاد و دوره‌ای بت نمی‌تونه بده تجربه‌ست. اگه تازه شروع کردی برنامه‌نویسی رو به نظر من بعد از طی کردن مراحل بالا، شروع کن به انجام پروژه‌های کوچیک و تمرینی. واسه خودت پروژه تعریف کن و سعی کن انجامش بدی. مهم نیست می‌تونی یا نه، مهم سعی کردنه.
حتی اگه قبلا هم برنامه‌نویس بودی بازم زمان می‌بره تا با روح برنامه‌نویسی جاوا هم‌سو بشی. واسه همین پیشنهاد می‌کنم حتما چنین کاری رو انجام بدی.

موفق باشی.
درود محمد جان
محمد بهترین کتاب به پارسی برای خرید که همه اینا رو یکجا اموزش بده چیه؟به زبان پارسی البته(مثل آشنایی به الگوریتم، چارت، انواع تخصیص حافظه، انواع تکنیک‌های برنامه‌نویسی و...)

محمد فدوی
پنج شنبه 11 دی 1393, 14:07 عصر
همه‌ی کتاب‌های موجود توی بازار در مورد طراحی الگوریتم و ساختمان داده می‌تونن کمکت کنن. کتاب‌هایی که برنامه‌نویسی رو از صفر آموزش می‌دن هم معمولا اولشون توضیحات خوبی در مورد چنین مطالبی یا مثلا شیءگرایی و غیره می‌نویسن. البته مبحثی مثل ساختمان داده خودش یه علمه تقریبا! برای شروع اگه یه شمای کلی هم ازش دستت بیاد کافیه. توی اینترنت PDF و eBook هم زیاده.

mnakhaeipoor
جمعه 12 دی 1393, 08:43 صبح
سلام.

موفق باشی.
سلام
به نظر من شما از برنامه نویسی یه غول خیلی بزرگ درست کردید من گفتم یادگیریش سخته ولی دیگه نه اینقدر!!
تجربه در حین کار کسب میشه الزامی به این همه سخت گیری نیست (روح جاوا و الگوریتم و چارت و ...)

dasssnj
جمعه 12 دی 1393, 09:34 صبح
سلام
به نظر من شما از برنامه نویسی یه غول خیلی بزرگ درست کردید من گفتم یادگیریش سخته ولی دیگه نه اینقدر!!
تجربه در حین کار کسب میشه الزامی به این همه سخت گیری نیست (روح جاوا و الگوریتم و چارت و ...)

چرا هست . شما اگه تمرین و تجربه را با کارای کوچک به دست نیاری توی کار اصلی قطعا به مشکل می خوری . از همین الان شروع کن و به جای کتاب خونه بشین پشت میز کامپیوتر و کتاب بخون هر چیزی یاد گرفتی بنویس و تمرین کن و تستش کن . فایل های تمرینی که نوشتی نگه دار چون بعدا به دردت می خوره . بعد سعی کن با چیزایی که یاد گرفتی یه برنامه ی ساده اما واقعی بنویسی .

JaVa
سه شنبه 07 بهمن 1393, 19:31 عصر
سلام دوستان
من مدتی هست که آموزش JAVA رو شروع کردم الان هم دارم کتاب "مرجع برنامه نویسان JAVA Deitel & Deitel" که 29 تا فصل داره رو میخونم
تا فصل 11 رو خوندم
روند یادگیریم هم اینجوری هست که کتاب رو میذارم جلوم شروع میکنم به خوندن از طرفی هم یه دفتر گذاشتم کنارم تا نکات و مسائل مهم رو توش یادداشت کنم
الان من یک ماهه هست که صبح تا شب تو کتابخونه درگیر همین کارم! اینجوری بخواد پیش بره تا یک ماه دیگه هم تموم نمیشه در صورتی که من خیلی عجله دارم
به نظر اساتید روش یادگیریم درست هست؟؟
اگه درست نیست بهترین کاری که الان میتونم انجام بدم چیه؟؟ (با توجه به اینکه تا فصل 11 کتاب رو خوندم یعنی 700 صفحه!!)

دوست عزیز من خودم کتاب دیتل جاوا رو گرفتم 50000 هزار تومن هم پول دادم جاش ولی اینجا اعتراف می کنم که سرم کلاه رفت توصیه می کنم کتاب آموزش جاوا احمد رضا صدیقی رو بگیرید کار کنید بهتر پیشرفت می کنید.

http://www.nashreoloom.com/ShowBooks.aspx?ID=238