PDA

View Full Version : سوال: از کجا بفهمیم به ورژن جدید جاوا یا هر زبان برنامه نویسی چه دستورات جدید اضافه شده؟

سینا اکبری
چهارشنبه 10 دی 1393, 21:33 عصر
سلام.
من دارم جاوا یاد میگرم و تا حدی پیش رفتم.
اما یک سوال برام پیش اومده، وقتی یک زبان برنامه نویسی، IDE ، JDK و SDK ( منظورم همون ورژن جدید زبان برنامه نویسی هستش) جدیدش منتشر میشه از کجا میتونیم بفهمیم چه دستوراتی بهش اضافه شده؟
یک سوال دیگه هم دارم.
من یک منبع میخوام که تمام دستورات موجود در جاوا رو گفته باشه و کاربر و نحوه استفاده اش رو هم گفته باشه(فارسی یا انگلیسی، فرقی نمیکنه)
مثلا بگه دستور System.out.println و بعدش توضیح بده کارش چیه و چجوری استفاده میشه؟
میگن تو Help جاوا هست ، از کجا باید help جاوا رو پیدا کرد؟
ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید بدجوری ذهنمو مشغول کرد

dele514
چهارشنبه 10 دی 1393, 23:53 عصر
خب میتونی به سایت شرکت هایی که اون زبان رو طراحی کردن بری و آخرین اخبار رو بخونی.(برای جاوا سایت اوراکل)آموزش هم دارن.
help جاوا رو هم از منوی استارت میتونی پیداکنی!

127094

محمد فدوی
پنج شنبه 11 دی 1393, 00:19 صبح
اما یک سوال برام پیش اومده، وقتی یک زبان برنامه نویسی، IDE ، JDK و SDK ( منظورم همون ورژن جدید زبان برنامه نویسی هستش) جدیدش منتشر میشه از کجا میتونیم بفهمیم چه دستوراتی بهش اضافه شده؟

بطور کلی واسه اینکه ببینی یه نرم‌افزار به‌روز شده یا نه باید به وبسایتش مراجعه کنی! اگه چک کردن روزانه‌ی وبسایت برات سخته از نرم‌افزارهای RSSخوان استفاده کن.
در مورد IDE‌هایی مثل Netbeans و IntelliJ IDEA هم خودشون به موقع میگن که نیاز به به‌روز شدن دارن و اگه این اجازه رو بش بدی، خودش رو به‌روز می‌کنه. البته از اونجایی که Oracle مارو تحریم کرده برای به‌روز کردن Netbeans باید دست به کارای دیگه‌ای هم بزنی...

من یک منبع میخوام که تمام دستورات موجود در جاوا رو گفته باشه و کاربر و نحوه استفاده اش رو هم گفته باشه(فارسی یا انگلیسی، فرقی نمیکنه)
مثلا بگه دستور System.out.println و بعدش توضیح بده کارش چیه و چجوری استفاده میشه؟

اول اینو بگم که چیزی به اسم «دستور System.out.println» وجود نداره. println یه متد از شیء out هست... بهترین منبعی که میتونم بت معرفی کنم Javadoc هست که بصورت به‌طور معمول همراه با JDK نصب میشه (البته در سیستم‌های ویندوزی). با خوندن Javadoc هم توضیحات خوبی در مورد یه متد دریافت میکنی هم موارد مرتبط باهاش رو بت معرفی میکنه.

موفق باشی.

سینا اکبری
پنج شنبه 11 دی 1393, 12:43 عصر
از پاسخ هاتون ممنونم

سینا اکبری
پنج شنبه 11 دی 1393, 12:45 عصر
اول اینو بگم که چیزی به اسم «دستور System.out.println» وجود نداره. println یه متد از شیء out هست... بهترین منبعی که میتونم بت معرفی کنم Javadoc هست که بصورت به‌طور معمول همراه با JDK نصب میشه (البته در سیستم‌های ویندوزی). با خوندن Javadoc هم توضیحات خوبی در مورد یه متد دریافت میکنی هم موارد مرتبط باهاش رو بت معرفی میکنه.

Javadoc رو از کجا گیر بیارم؟

سینا اکبری
پنج شنبه 11 دی 1393, 12:53 عصر
ببخشید لینک دانلود فایل help جاوا و جاو داک رو میشه بدید؟
چون وقتی get help رو از منوی استارت میزنم میره تو سایت اوراکل و کلی لینک هستش نمیدونم کدومه؟:ناراحت: