View Full Version : باز نشدن صفحه به خاطر نوع کدينگ
میلاد علوی
چهارشنبه 10 دی 1393, 21:36 عصر
من می خوام سایتی رو باز کنم تو یکی از فرمهای برنامه م اما معلوم نیست از چه نوع مترجمی برای سایت استفاده شده اولش فکر می کردم utf8 باشه اما روی حرف "ک" و "ی" عمل نمیکنه و وقتی این حروف رو هم جایگزین می کنم اما بازم جواب نمیده اینم کد مرتبط شه (البته معلوم هست من بلد نیستم :ناراحت::عصبانی++::افسرده:
</title><meta name="robots" content="noindex, nofollow" /><meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=7" /><link href="css/MasterMenu.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
چکار کنم ؟؟؟؟
لطفا کمک کنید
ا
meys34
پنج شنبه 11 دی 1393, 16:18 عصر
من می خوام سایتی رو باز کنم تو یکی از فرمهای برنامه م اما معلوم نیست از چه نوع مترجمی برای سایت استفاده شده اولش فکر می کردم utf8 باشه اما روی حرف "ک" و "ی" عمل نمیکنه و وقتی این حروف رو هم جایگزین می کنم اما بازم جواب نمیده اینم کد مرتبط شه (البته معلوم هست من بلد نیستم :ناراحت::عصبانی++::افسرده:
</title><meta name="robots" content="noindex, nofollow" /><meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=7" /><link href="css/MasterMenu.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
چکار کنم ؟؟؟؟
لطفا کمک کنید
ا
منظورتون از اینکه باز نمیشه چیه؟
ببینید با اضافه کردن این درست میشه (مرورگر رو مجبور به استفاده از utf8 میکنه):
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"/>
میلاد علوی
پنج شنبه 11 دی 1393, 18:51 عصر
سلام مجدد ببین دوست عزیز من می خوام تو یه سایتی رو جستجو کنم کد جستجو شم دارم
این سایت همه جستجو های منو درست جواب میده ولی کلماتی ک توشون ک داره رو نمیاره اولش فکر می کردم به خاطر عربی بودنش باشه که با دستور replace ک رو به ک عربی تبدیل کردم اما متاسفانه بازم جواب نمیده
در ضمن برای انجام جستجو باید اول کلمه جستجو مو به utf8 برگردونم که کلمه های دیگه رو بیاره ولی حتی کلمه های ک دار رو در این حالت هم نمیاره شاید نحوه کد شدنش فرق میکنه می خواستم راههای دیگه کد شدن اینترنتی رو بدونم و در صورت امکان یه نمونه آموزشی ممنون
یا حتی یه راهنمایی کوچیک هم بکنید شاید بتونم پیدا کنم
در ضمن نمی تونم توی سورس صفحه تغییری ایجاد کنم
meys34
پنج شنبه 11 دی 1393, 23:23 عصر
سلام مجدد ببین دوست عزیز من می خوام تو یه سایتی رو جستجو کنم کد جستجو شم دارم
این سایت همه جستجو های منو درست جواب میده ولی کلماتی ک توشون ک داره رو نمیاره اولش فکر می کردم به خاطر عربی بودنش باشه که با دستور replace ک رو به ک عربی تبدیل کردم اما متاسفانه بازم جواب نمیده
در ضمن برای انجام جستجو باید اول کلمه جستجو مو به utf8 برگردونم که کلمه های دیگه رو بیاره ولی حتی کلمه های ک دار رو در این حالت هم نمیاره شاید نحوه کد شدنش فرق میکنه می خواستم راههای دیگه کد شدن اینترنتی رو بدونم و در صورت امکان یه نمونه آموزشی ممنون
یا حتی یه راهنمایی کوچیک هم بکنید شاید بتونم پیدا کنم
در ضمن نمی تونم توی سورس صفحه تغییری ایجاد کنم
اگر ممکنه سایتی که دارید باهاش کار میکنید رو بگید... یا لااقل اون بخشی که توش کاراکتر ک هست رو بزارید...
یا کدتون رو بزارید...
یا روش تبدیل utf8 که استفاده کردید رو بزارید...
یا روش جستجو متن رو بزارید...
میلاد علوی
جمعه 12 دی 1393, 15:12 عصر
ممنون دیشب بالاخره مشکلمو تونستم حل کنم
meys34
جمعه 12 دی 1393, 16:53 عصر
ممنون دیشب بالاخره مشکلمو تونستم حل کنم
سلام
من هم به همین شک کردم که سوال پرسیدم...
چون کارهایی که شما انجام داده بودید کاملا درست بوده...
و از دور نمیشه قضاوت کرد که کجای کار اشتباهه...
مشکلتون چی بود؟ بگید شاید مشکل کسی دیگه هم باشه بعدا سرچ کنه و مشکلش رو حل کنه... (در ضمن ذهن منو هم درگیر کرده...)
میلاد علوی
جمعه 12 دی 1393, 17:44 عصر
از طریق داده هایی که داشتم کلمه جستجومو وارد می کردم و دقیقا مشکل این بود که برعکس عمل می کردم اون سایت ک فارسی رو داشت و من توی دیتا بیسم ک عربی و من ک عربی رو به عربی جایگزین می کردم ولی سایت ک فارسی داشت
یه سوتی بزرگ بود شاید یه هفته در گیرم کرده بود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.