ورود

View Full Version : باز شدن EditText در پنجره ای جدید

slr560
پنج شنبه 11 دی 1393, 06:11 صبح
سلام دوستان
اگه دیده باشید بعضی از برنامه وقتی روی EditText کلیک میکنی برای تایپ کردن شما رو به یه پنجره جدید که کل صفحه رو شامل میشه انتقال میدن و اونجا تایپ میکنید
حالا این پنجره میتونه به صورت popup باشه یا به صورت معمولی
از دوستان کسی میدونه این کار به شکلی انجام میشه؟؟؟
نمونه کد کسی داره؟

storm_saeed
پنج شنبه 11 دی 1393, 10:59 صبح
خب وقتی روش کلیک میشه به جای اینکه کیبورد باز بشه انتقالش بدید به یه اکتیویتی یا فرگمنت دیگه و اونجا مثلا یه EditText دیگه باشه که تا اومد تو اون صفحه کیبورد هم براش باز بشه

slr560
پنج شنبه 11 دی 1393, 11:13 صبح
خب وقتی روش کلیک میشه به جای اینکه کیبورد باز بشه انتقالش بدید به یه اکتیویتی یا فرگمنت دیگه و اونجا مثلا یه EditText دیگه باشه که تا اومد تو اون صفحه کیبورد هم براش باز بشه

این کار با یه startActictyForResult امکان پذیره و شدنیه
ولی اصن من نمیخوام از اینا استفاده کنم. فکر میکنم خوده EditText همچین قابلیتی باید داشته باشه

storm_saeed
پنج شنبه 11 دی 1393, 11:37 صبح
این کار با یه startActictyForResult امکان پذیره و شدنیه
ولی اصن من نمیخوام از اینا استفاده کنم. فکر میکنم خوده EditText همچین قابلیتی باید داشته باشه
نه دیگه شما میخواید وقتی مثلا رو edittext کلیک شد یه صفحه دیگه رو باز کنه این کار ملزم به اینه که یه اکتیویتی دیگه ساخته شه یا یه فرگمنت دیگه جایگزین بشه یا اینکه کل View ها صفحه نابود و View های جدید جایگزین بشه و اینکه صفحه ای که توش میرید کاملا شخصی یعنی طبق سلیقه خودتون میخواید طراحی کنید , مطالب خاص خودتون رو میخواید بزارید و ... پس نمیشه یه اینترفیس کلی براش تعریف کرد