PDA

View Full Version : سوال: طراحی قالب دیجی کالا در تمام resolution ه

mohammad kafiyan
پنج شنبه 11 دی 1393, 19:13 عصر
علت اینکه قالب دیجی کالا که در تمام resolution ها به درستی جواب می دهد مربوط به چست آیا برای تمام resolution ها کد css زده برای تبلت ها- لپت تاپ ها-موبایل ها و مونینتورها با سایز های متفاوت که هرکدام دارند
ریسپانسیو طراحی شده البته به چه صورت؟؟؟

پیام حیاتی
پنج شنبه 11 دی 1393, 19:26 عصر
سلام
قالب Responsive طراحی شده،برای Responsive کردن هم می تونید یا خودتون کد بنوسید یا از چهارچوب هایی همانند Bootstrap بهره بگیرید.

mohammad kafiyan
جمعه 12 دی 1393, 08:56 صبح
پس چرا با تغییر اندازه در عرض مرورگر باز هم اسکرول افقی داریم و هیچی تغییری در قالب با توجه با سایز انجام نمی شود
در ضمن در گوشی هم که تست کردم کلا قالب به صورت fix در عرض صفحه قرار دارد و فقط امان بزرگ نمایی دارد
آیا بقیه دوستان تست کرده اند
من احتمال می دهم برای سه سایز تبلت - گوشی - مانتیتور و لپتاپ کد css جدا زدند ویا کلا یک سایز درصد در نظر گرفته شده که در تمام رزولوشن ها به یک صورت نمایش داده شود

پیام حیاتی
جمعه 12 دی 1393, 12:57 عصر
Responsive کردن خودش مبحث مفصلی هست ممکنه برخی المنت ها براشون این خاصیت اعمال نشده باشه.

aminsoro
شنبه 18 بهمن 1393, 15:41 عصر
دوستان من سیستم دیجی کالا رو با asp.net آماده کردم . زبان برنامه نویسی سی شارپ هستش و بانک اطلاعاتی sql 2014 . تمامی مواردی که در دیجی کالا هست اعم از جستجو سئو و سبد خرید و ... رعایت شده و دقیقا مثل خود سایت هست . هر کس بخواد میتونه پیام خصوصی بزاره تا براش یه فیلم دمو تهیه کنم .قالب هم همون قالب خود سایت هستش . خودتون میدونید که همچین سیستمی چقدر زمان میبره . پس لطفا از پیامهای بیهوده خودداری کنید .

e_a_23
شنبه 18 بهمن 1393, 17:34 عصر
سلام
ظاهرا که responsive نشده digikala.

qartalonline
شنبه 18 بهمن 1393, 18:29 عصر
قالب دیجی کالا از لحاظ رزولیشن یه قالب معمولی و قدیمی هستش و ریسپانسیو نیست.

mostafae
سه شنبه 21 بهمن 1393, 11:43 صبح
قالب دیجیکالا ریسپانسیو نیست ولی برای نمایش داخل مرورگر کامپیوتر دو تا عرض براش تعریف شده که فکر کنم یکیش عرض تا 1024 باشه و دیگریش هم بیشتر از 1024 مثل همین سایت برنامه نویس