View Full Version : سیستم تبلیغاتی عدد+پایگان
big lost
جمعه 12 دی 1393, 22:27 عصر
سلام
میخوام تو برنامم از هر دو سیستم تبلیغاتی عدد و پایگان استفاده کنم ، بطوری که وقتی عدد تبلیغ نشون نمیده ، پایگان نشون بده
باید چیکار کنم ؟
جمعه 12 دی 1393, 23:26 عصر
سلام
میخوام تو برنامم از هر دو سیستم تبلیغاتی عدد و پایگان استفاده کنم ، بطوری که وقتی عدد تبلیغ نشون نمیده ، پایگان نشون بده
باید چیکار کنم ؟
اگر میخواهید این عمل را خودت مدیریت کنید باید به سروری مثل parse.com برنامه را متصل کنید که هم موقع خواستید تبلیغات برنامه خود را عوض کنید.
موفق باشید
haniiii
شنبه 13 دی 1393, 00:03 صبح
وقتی عدد true باشه خوب همیشه نشان میدهد.
اگر میخواهید این عمل را خودت مدیریت کنید باید به سروری مثل parse.com برنامه را متصل کنید که هم موقع خواستید تبلیغات برنامه خود را عوض کنید.
موفق باشید
تبلیغات عدد هم ضعف های خودش رو داره و یکی از مهم ترین ضعف هاش همین نشون ندادن تبلیغ هست. فکر میکنم درصد بالایی از درخواست ها تبلیغی براشون ارسال نمیشه ( بیش از ۵۰ درصد )
big lost
شنبه 13 دی 1393, 11:23 صبح
وقتی عدد true باشه خوب همیشه نشان میدهد.
موفق باشید
مشکل اینجاست که عدد تبلیغات رو همیشه نشون نمیده
یعنی ممکنه هر 10 دقیقه که آنلاین باشی تو برنامه یکبار بنر رو نشون بده
ولی برنامه هایی هم هستن که دائما تبلیغات عدد توش فعاله
razavi66
شنبه 13 دی 1393, 11:56 صبح
دوستان کسی هست در مورد این موضوع کامل توضیح بده ؟ سوال منم هست .
big lost
شنبه 13 دی 1393, 13:11 عصر
ازشون پرسیدم اینو گفتن :
با سلام
ممکن است در برخی ساعات و برای برخی برنامهها بر اساس دستهبندی موضوعی درنظرگرفته شده در عدد، دفعات نمایش تبلیغ کاهش داشته باشد. این مقدار میتواند دلایل مختلفی داشته باشد. از جمله این که نمایش دائمی تبلیغات موجب کاهش استقبال کاربران میشود بنابراین در برخی مواقع عدد تا حدی این درصد نمایش تبلیغ را تنظیم مینماید که این امر در درازمدت موجب استقبال بیشتر کاربران و متعاقباً افزایش درآمد رسانهها میشود. در برخی ساعات هم ممکن است تبلیغی با موضوع برنامهی مورد نظر موجود نباشد.
به طور کلی تنظیمات هدفمندی متنوعی برای تبلیغدهندگان فراهم شده تا بتوانند تبلیغ خود را به طور هدفمند به کاربران نمایش دهند و همین تنظیمات موجب میشود اندکی تفاوت بین نمایش تبلیغ در برخی رسانهها باشد.
ما به شما این اطمینان را میدهیم که توزیع تبلیغات در حال حاضر برای تمام برنامهها به صورت یکسان درنظرگرفته میشود و تفاوتها تنها به تنظیمات هدفمندی بستگی دارد. چنانچه تغییری در این روند صورت گیرد حتماً اطلاعرسانی خواهدشد.
با احترام
hamedjj
شنبه 13 دی 1393, 13:50 عصر
حالا پیشنهاد من به شما این است که در حین اینکه از تبلیغات عدد یا پایگان استفاده میکنید برای خروج از برنامه تبلیغات خارجی استفاده کنید که یک بنر تمام صفحه را موقع خروج از برنامه نشان میدهد که با کلیک کاربر درآمد کسب می کنید. مثل بازی subway surf
عدد و پایگان که این سیستم ها را ندارد . به خارجی ها رو بیارید
hamedg1366
شنبه 13 دی 1393, 21:27 عصر
سلام
میشه نحوه ایجاد تبلیغات عدد ، پایگان و این مورد که آقا حامد (تبلیغات خارجی) بیان کردن رو توی برنامه بیان کنین. تا حالا استفاده نکردم شرمنده اگه خیلی مبتدیانه میاد.
big lost
شنبه 13 دی 1393, 21:38 عصر
سلام
میشه نحوه ایجاد تبلیغات عدد ، پایگان و این مورد که آقا حامد (تبلیغات خارجی) بیان کردن رو توی برنامه بیان کنین. تا حالا استفاده نکردم شرمنده اگه خیلی مبتدیانه میاد.
سلام
شما ابتدا وارد سایت عدد یا پایگان شوید
در آنجا به طور کامل و مفید توضیح داده شده ، خیلی هم راحته ، اگه به مشکلی بر خوردی بگو تا راهنماییت کنیم
در مورد سیستم تبلیغاتی آخری که دوستمون گفتن ، پیشنهاد خوبیه فقط سایتی که با ایران مشکلی نداشته باشه میشناسین ؟
meh_ham
چهارشنبه 24 دی 1393, 11:24 صبح
میتوانید از کد زیر استفاده کنید:(تغییرات لازم یادتون نره!)
private Handler test_ad = new Handler();
private Runnable test_ads = new Runnable() {
public void run() {
if (adad.getVisibility() == View.VISIBLE) {
//مخفی کردن تبلیغ پایگان
} else if (adad.getVisibility() == View.INVISIBLE | ad.getVisibility() == View.GONE) {
// نمایش تبلیغات پایگان
}
test_ad.postDelayed(test_ads, 8000);
}
};
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.