PDA

View Full Version : حرفه ای: عدم اجرای دستور css

سعید کشاورز
جمعه 12 دی 1393, 23:35 عصر
سلام من یه اسکریپت از سایت http://www.1abzar.com می خوام استفاده کنم
هدف استفاده از تقویم فارسی در سایت وردپرسی هستش:شیطان:
اما یه مشکل ........
لینک سایت رو زیر تقویم میاره ..این لینک در تگ tfoot قرار گرفته
آقا من هر کاری میکنم Display:none کنم نمیشه که نمیشه
از important هم استفاده کردم
سورس اسکریپت در اختیارم نیستا..مثلا ببینید واسه تقویم باید این کد رو توی سایت قرار بدید

<script type="text/javascript" src="http://1abzar.ir/abzar/tools/taghvim/?mod=1&abzar=1&kadr=1&kc=BBBBBB"></script>

حالا پایین تقویم رو هر کاری میکنم که با css حذف کنم نمیشه که نمیشه...:گریه:
آخه زیر تقویم نوشته دریافت کد تقویم شمسی..خیلی ضایع شده :لبخند:
راه حل چیست؟؟؟؟؟:کف:

ostadsho
جمعه 12 دی 1393, 23:43 عصر
خب احتمالا به خاطر اینه که سورس رو به صورت iframe داره توی سایتتون نمایش میده،به خاطر همین شما هرچی دستور هم بنویسید
فقط صفحه خودتون رو تحت تاثیر قرار میده نه موارد داخل iframe رو،
تنها راهی که هست اینه که کلک بزنید و اون اینکه بیاید یه بخشی رو توی صفحه خودتون درست کنید
و جوری مختصاتش رو تنظیم کنید که بیافته دقیقا روی همون قسمتی که میخواید پنهانش کنید...

سعید کشاورز
جمعه 12 دی 1393, 23:51 عصر
خب احتمالا به خاطر اینه که سورس رو به صورت iframe داره توی سایتتون نمایش میده،به خاطر همین شما هرچی دستور هم بنویسید
فقط صفحه خودتون رو تحت تاثیر قرار میده نه موارد داخل iframe رو،
تنها راهی که هست اینه که کلک بزنید و اون اینکه بیاید یه بخشی رو توی صفحه خودتون درست کنید
و جوری مختصاتش رو تنظیم کنید که بیافته دقیقا روی همون قسمتی که میخواید پنهانش کنید...
دمت گرم زدی تو خال
اصلا حواسم به کد iframe ش نبود..
به جز اینکه گفتی راه دیگه ای هم هست؟ مثلا iframe رو سلکت کنیم یا جور دیگه؟
همونجور که راه های رسیدن به خدا زیاده راه های کد نویسی هم زیاده:لبخند:

ostadsho
شنبه 13 دی 1393, 19:29 عصر
بعیده راه دیگه ای باشه که خود iframe رو بشه بهش استایل داد،چون iframe از جای دیگه داره استایل میگیره و کاری به استایل های موجود در صفحه ما نداره واسه همین باید یه جوری سرش کلاه گذاشت!شایدم باشه اما من چیزی به ذهنم نمیرسه.