ورود

View Full Version : ایجاد کارتابل /گردش اداری

scarlet_yekta
شنبه 13 دی 1393, 08:56 صبح
سلام خدمت دوستان برنامه نویس
دوستان اگر کسی نمونه برنامه ای داره برای اتوماسیون اداری قسمت گردش اداری(کارتابل) ممنون میشم لینک بده.

hadisalahi2
یک شنبه 14 دی 1393, 15:38 عصر
فکر نکنم کسی همچین چیزی رو داشته باشه و اگه هم داشته باشه در اختیارت قرار بده
شما بگو چی کار کردی و یا چقدر کار انجام دادی و کجاش مشکل داری تا راهنماییت کنیم

من یک برنامه اتوماسیون کامل نوشتم
حالا شما هر جاش مشکل داری دقیق بگو تا راهنماییت کنیم.

ولی اینطوری سوال کلی پرسیدن شما رو به جوابیب نمیرسونه

یا حق

scarlet_yekta
دوشنبه 15 دی 1393, 07:10 صبح
میخوام چیزی شبیه کارتابل تو برنامه م داشته باشم
یه فرمی بعد از تکمیل باید ارسال بشه برا یه واحد دیگه و میخوام اون واحد هم رو فرم اصلیش یه لینکی داشته باشه که بهش بگه چند تا درخواست براش فرستاده شده.
هنوز پیاده اش نکردم دارم دنبال سناریو هایی که برای پیاده سازیش هست میگردم
تنها نظری که دارم اینه که باید لیستی تعریف کنم برای هر شخص(بسته به دسترسیها و درخواستهایی که بهش میشه) و یه سلکت از دیتابیس بگیرم که ببینم اگه درخواستهای مرتبط به اون ثبت شده تو یه لیبل رو فرم اصلی بهش بدم

hadisalahi2
دوشنبه 15 دی 1393, 10:48 صبح
یه فرمی بعد از تکمیل باید ارسال بشه برا یه واحد دیگه و میخوام اون واحد هم رو فرم اصلیش یه لینکی داشته باشه که بهش بگه چند تا درخواست براش فرستاده شده.

شماره برای این کار احتیاجی ندارید که فرم ارسال کنید
کافیه اطلاعات مربوط به اون فرم رو تحت یک ID منحصر به فرد که در کل برنامه تک هست رو ، در یک جدول جداگانه نگهداری کنید و یک جدول دیگه هم برای پیام های ارسال شده داشته باشید

حالا وقتی طرف گیرنده میاد کارتابلش رو باز میکنه تا اون پیام جدید رو بخونه
شما کافیه اون کد ID رو از جدول پیام ها بخونید و یک جستجو در فرم مربوط به خودش بزنید و اطلاعات رو در همون فرم خودش نمایش بدید.

هنوز پیاده اش نکردم دارم دنبال سناریو هایی که برای پیاده سازیش هست میگردم

پیاده سازیش کار ساده ای نیست
باید دقیق تفکیک بشه که اول از کدوم میخواید شروع کنید
جدول کارتابل
تایمر چک کردن پیام ها
نمایش فرم های مربوط به پیام ها و ....

تنها نظری که دارم اینه که باید لیستی تعریف کنم برای هر شخص(بسته به دسترسیها و درخواستهایی که بهش میشه) و یه سلکت از دیتابیس بگیرم که ببینم اگه درخواستهای مرتبط به اون ثبت شده تو یه لیبل رو فرم اصلی بهش بدم

باید برای کاربران خودتون یک جدول خاص طراحی کنید و هر کاربر هم یک کد اختصاصی مربوط به خودش داشته باشه

دسترسی ها رو هم میتونید بر اساس این کد خاص کاربر تعریف کنید

firststep
دوشنبه 15 دی 1393, 12:55 عصر
سلام اول یک جز کچولویی رو بنویس در خدی که با یک یوز یک پیام یا متن رو ارسال کنی به یوزره دیگه بعد از اون با اون یوزر بخونیش
خیلی چیزا دستتون میاد

می تونی بزاریش اینجا تا بقیه نظر بدن.