ورود

View Full Version : مراحل پیاده سازی وب سرویس

ali reza mansoori 2
شنبه 13 دی 1393, 23:12 عصر
سلام دوستان
یه جستجو کردم در سایت درباره وب سرویس یه چیزایی دستگیرم شد اول کاری که میخوام انجام بدم و بعد روال انجام کار رو میگم ببینید درست میگم یا کلا بد متوجه شدم
مثلا طرف تو گوشیش نام کاربری و پس رو وارد میکه بعد صحت این اطلاعات روی بانک هاست چک میشه و اگر درست بود یه سری اطلاعات دریافت میشه و به کاربر نمایش داده میشه

اول باید با php یه صفحه درست کنم که نام کاربری و کلمه عبور رو توسط get یا post دریافت کنه و بعد اونا رو تو بانک چک کنه و اگر درست بود اطلاعات مورد نظر رو به صورت json در صفحه چاپ کنه (به این کار میگن ساخت وب سرویس؟؟؟)
حالا با برنامه یه درخواست html به صفحه php مربوط درست کنم و نام کاربری و پس رو با get یا post بفرستم و جوابی رو که دریافت میکنم که به صورت json هستش رو پارس میکنم و نمایش میدم
آیا این روش درسته
البته میدونم روش های دیگه ای هم وجود داره ولی من تازه کارم و میخوام با روش های مبتدی شروع کنم
راستی درباره Volley هم یه توضیح میدید. متوجه نشدم که چیه

storm_saeed
شنبه 13 دی 1393, 23:24 عصر
اون اولین چیزی که گفتید میشه وب سرویس تو اندروید ,درواقع یعنی اینکه واسط (همون که بره یه وب پیج باز کنه و ... ) حذف بشه شما در واقع یه سری متود رو post میکنید و یه سری response هم میگیرید این میشه یه وب سرویس ساده
والی هم یه لایبرری جدیدیه که گوگل معرفی کرده و بطور کلی برای ریکویست زدن به url و دریافت فایل از اینترنت کاربرد داره در واقع والی برای ادرس هایی که درخواست بهشون زیاده استفاده میشه (در واقع یه کشی داره برای ارتباط سریع تر) مثلا شما هر بار که کاربر اومد تو برنامه میخواید به یه جا ریکویست بزنید برای اینکار از والی استفاده میشه البته کاربردهاش خیلی فراتره که یه سرچ کنید داکیومنت هاش هست