ورود

View Full Version : عدم دسترسی به تصاویر شیلتر شده

hamedg1366
یک شنبه 14 دی 1393, 13:44 عصر
با سلام و خسته نباشید

با کمک Json از یکی از سایت های خارجی اطلاعاتی رو گرفته و توی برنامه نمایش میدم. مثل هلو کار میکنه فقط به تصاویر که میرسه نشون نمیده ! ابتدا فک میکردم اشکال از کد های منه ، 2 ساعت بیخود با کد ها ور رفتم تا اینکه فهمیدم ای دل غافل تصاویر از جائی میاد که سایتش شیلتره ، دنبال سایت های دیگه هم رفتم نبود که نبود ، همه رو از دم شیلتر گذروندن

حالا من چه خاکی سرم بریزم ؟:اشتباه::عصبانی++:

باید توی برنامه از شیلترشکن استفاده کنم !؟ راه حل بهتری داریم دوستان

( درد،دل :عجب دنیای بدی شده برای ما ، هم از داخل شیتلر میکننمون هم از خارج ، این وسط یا باید بدوئیم اینورو بپیچونیم یا اونورو ؛؛؛؛همه چی آرومه ما چقد خوشبختیم؛؛؛)

storm_saeed
یک شنبه 14 دی 1393, 14:31 عصر
راه حلش اینه که یه سرور خودتون بزنید (سرور غیر ایرانی) از طریق سرور مطالب رو کش کنید و جیسون رو نیز از سرور خودتون بگیرید

پ.ن حالا فیلترینگ کامل هوشمند سازی نشده :| خدا به دادمون برسه یه روز میبینیم ما هم شبیه کره شمالی شدیم

hamedg1366
یک شنبه 14 دی 1393, 17:22 عصر
راه حلش اینه که یه سرور خودتون بزنید (سرور غیر ایرانی) از طریق سرور مطالب رو کش کنید و جیسون رو نیز از سرور خودتون بگیرید

پ.ن حالا فیلترینگ کامل هوشمند سازی نشده :| خدا به دادمون برسه یه روز میبینیم ما هم شبیه کره شمالی شدیم

سلام سعید جان
سرور ندارم اما یه هاست دارم که متاسفانه جواب نداد ، هاستم ایرانیه :/ خواستم اینطوری کد بزنم که بعد از گرفتن جیسون لینک تصویر رو بفرستم به هاستم تا اونجا با یه صفحه php آپلودش کنم و دوباره وردارم بیارمش داخل برنامه که همون ابتدای کار عکس رو هاست دانلود نشد چون لینکش شیلتره

قیافم شده :ناراحت::عصبانی++::ناراحت: ؛ اطلاعات هم خیلی زیاده بیام دونه دونه با قندشکن وردارم بریزم تو هاست خودم و فقط از هاست خودم بخونم ؛

ای خدا

storm_saeed
یک شنبه 14 دی 1393, 17:32 عصر
تنها راحت اینه که یه اسکریپت بنویسی عکس هارو از اینترنت دانلود کنی بعد دستی کپی پیستشون کنی رو هاستت .اگه ادرس عکس ها تو جیسون باشه که خیلی خوب میشه مثلا رو لوکال هاستت با php یه parser برا جیسون بنویس و عکس ها رو دونه دونه دانلود کنه یا اینکه یه برنامه برا اندروید بنویس که عکس هات رو دانلود کنه و تو یه فولدری بریزه مثلا