ورود

View Full Version : گوگل پلی یا کافه بازار؟

mohammad-de
یک شنبه 14 دی 1393, 19:58 عصر
سلام دوستان

من الان حدود 5 تا برنامه در کافه بازار دارم که روی هم حدود 4-5 ماه برای ساخت همشون زمان صرف کردم و درآمدم ماهی حدود 1 تا 1.5 هست

زیاد خوندم و شنیدم که اگه بتونی یه بازی یا نرم افزار کاربردی جالب و مثلا با ایده ای جدید بسازی و با تبلیغات به صورت رایگان بره گوگل پلی بفرستی درآمد خیلی خوبی داره (بالای 10 تومن)

یه چیز دیگه ای هم هست اونم اینه که آدم با کار کردن با این مارکت های ایرانی مثل کافه بازار نمیتونه پیشرفت کنه. خودتون میدونید که بازی و اینجور چیزا طرفدار زیادی توی کافه بازار نداره و درواقع توقع کاربران ایرانی بالاست و آدم مجبور میشه همش از این برنامه های آموزشی و اینجور چیزا بنویسه که این منو خیلی آزار میده.

با این اوضاع موندم به کار با کافه بازار و مارکت های ایرانی ادامه بدم تا تعداد برنامه هام زیاد بشه و در اون صورت درآمدش بیشتر بشه یا برم سراغ موتور های بازی ساز و اینا بره ساخت بازی بره گوگل پلی.

تا حالا تونستید درآمد خوبی از گوگل پلی داشته باشید؟

خوشهال میشم نظرتون رو بدونم

gilas1368
دوشنبه 15 دی 1393, 11:03 صبح
شما اول از همه چیز برو و قوانین گوگل پلی رو بخون
بعد تصمیم بگیر
الان شما ی حساب توی خارج از کشور داری؟
حالا ما میگیم ک شما داری، ک برو و بساز
اما اگ نداری یا باید بسازی ک تا جایی ک من میدونم خرجش بالاس
چون باید برای نگهداری حسابت مالیات بدی
بانکای اونجا مثه بانکای ما نیستن ک رایگان باشه و شما بری توش پول بریزی، اونجا برای نگهداری حسابت ک میری تو پول میریزی باید پول اخ کنی
ی راه دیگ ام هست و اونم اینه ک حسابی ک میخای برای گوگل پلی تعریف کنی ب نام و برا یکی دیگ باشه ک در اینصورت دو مسئله بوجود میاد: 1- اعتماد ب طرف ک پولتو نزنه ب جیب 2- اگرم نزنه ب جیب ی مقدار از درامدت رو باید بدی بهش

حال خود دانی

ماشالله خوب پشتکار داری هر ماه ی برنامه دادی بیرون

ینی کاربرا انقد راحت ب هر برنامه ای پول میدن ک شما درآمد 1 تا 1.5 میلیونی در ماه داری؟

یا برنامه هات انقد کاربردین ک کاربرو برای خریدش وادار میکنه؟

والا ما ک توی بازار برنامه غیر از ی چندتا برنامه ک واقعا کاربردین برنامه کاربردی دیگ ای ندیدیم

در هر صورت ان شاء الله ک درامدت چند صد میلیونی بشه :)

mohammad-de
دوشنبه 15 دی 1393, 15:27 عصر
شما اول از همه چیز برو و قوانین گوگل پلی رو بخون
بعد تصمیم بگیر
الان شما ی حساب توی خارج از کشور داری؟
حالا ما میگیم ک شما داری، ک برو و بساز
اما اگ نداری یا باید بسازی ک تا جایی ک من میدونم خرجش بالاس
چون باید برای نگهداری حسابت مالیات بدی
بانکای اونجا مثه بانکای ما نیستن ک رایگان باشه و شما بری توش پول بریزی، اونجا برای نگهداری حسابت ک میری تو پول میریزی باید پول اخ کنی
ی راه دیگ ام هست و اونم اینه ک حسابی ک میخای برای گوگل پلی تعریف کنی ب نام و برا یکی دیگ باشه ک در اینصورت دو مسئله بوجود میاد: 1- اعتماد ب طرف ک پولتو نزنه ب جیب 2- اگرم نزنه ب جیب ی مقدار از درامدت رو باید بدی بهش

حال خود دانی

ماشالله خوب پشتکار داری هر ماه ی برنامه دادی بیرون

ینی کاربرا انقد راحت ب هر برنامه ای پول میدن ک شما درآمد 1 تا 1.5 میلیونی در ماه داری؟

یا برنامه هات انقد کاربردین ک کاربرو برای خریدش وادار میکنه؟

والا ما ک توی بازار برنامه غیر از ی چندتا برنامه ک واقعا کاربردین برنامه کاربردی دیگ ای ندیدیم

در هر صورت ان شاء الله ک درامدت چند صد میلیونی بشه :)

درباری حساب خارج کشور و اینجور چیزا زیاد تحقیق کردم و خوندم و به نظرم بهترین کار و بی دردسر ترینش اینه که از سایتایی مثل developergate.com استفاده کرد.
نه اونقدرا هم کاربردی نیستن راستش خودم موندم چرا اینقدر فروش داره :لبخند:

mohammad-de
دوشنبه 15 دی 1393, 18:26 عصر
دوستان کسی نبود یه جواب حسابی به ما بده؟

اینجا تا حالا کسی تونسته درآمد خوبی از گوگل پلی داشته باشه؟