View Full Version : مشکل در استفاده support v7
harani
یک شنبه 14 دی 1393, 22:20 عصر
با سلام خدمت دوستان همانطور که میدانید google یک سری ابزارها و طراحی های خاص را با رو نمایی andoird 5 با عنوان material design
عرضه کرده .
خیلی آنها را به صورت لایبری برای عموم گذاشته .
و خیلی از آنها بصورت پروژه می باشد.
من بر حسب اتفاق یکی از پروژه ها (RecycleView) خواستم استفاده کنم که از support v7 استفاده کرده بود .
من لایبری پروژه appCompact رو اضافه کردم ولی یه سری ارورها توی style ها و سایر فولدرها وجود داره مثل Theme.AppCompact
کسی به این مشکل خورده که بتونه منو راهنمایی کنه ؟
smemamian
یک شنبه 14 دی 1393, 23:37 عصر
سلام
باید فولدر appcompat_v7 رو در Workspaceات کپی/پیس کنی. و بعد روی پروژه ات راست کلیک و بعدش قسمت Properties، روی دسته بندی Android کلیک کنی.
داخل اون صفحه، appcompat_v7 رو به پروژه خودت اضافه کن.
harani
دوشنبه 15 دی 1393, 07:19 صبح
من به جای اینکار شما که فولدر appcompat_v7 رو در Workspaceات کپی/پیس کنم فولدر را مانند یک پروژه import کردم (تیک copy to workspace) هم زده بودم و اونو در قسمت Properties به عنوان لایبری پروژه add کرده بودم ولی مشکلش رفع نشد حتی تو اینتلیجی هم تست کردم کار نکرد .
بازم اگه چیزی به ذهنتام میرسد من را راهنمایی کنید.
esideli
دوشنبه 15 دی 1393, 20:25 عصر
سلام. این کارا که می گم بکن انشاا... درست می شه.
شما ابتدا این دو گزینه که تیک خورده رو آپدیت کن. ولی بقیه رو مخصوصا پوشه tools رو کاری نداشته باش.
127288
سپس v7 رو ایمپرت کن و بعد به پروژه اضافه کن و build patch target رو بالاتر از آندروید 4 قرار بده :
127289
بعدش توی v7 ایمپرت شده، درون پوشه libs دو تا فایل jar هست. مثل عکس روشون کلیک راست کن و add to build patch رو بزن :
127290
بعد هم روی v7 کلیک راست کن و propertis رو انتخاب کن و مثل عکس تیک گزینه android dependencies رو بردار:
127293
و بعدش قسمت لیب v7 می شه :
127292
قسمت buld patch پروژه خودت هم این شکلی می شه :
127294-------------------------------------------
این فایل ضمیمه اشتباه شد. نمی دونم چطوری پاک می شه.
harani
دوشنبه 15 دی 1393, 21:34 عصر
دوست گرامی جناب esideli من نهایت تشکر رو از شما دارم بسیار زحمت کشیده اید . امیدوارم در مراحل زندگیتون موفق و کامیاب باشید .
ولی من این مراحل رو رفته ام نمیدانم چرا جواب نداد . ولی بازم فردا دوباره تست میکنم و اطلاع میدم باز هم سپاسگذارم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.