View Full Version : مسیر یک برنامه نویس برای رسیدن به هدف
Raminab
دوشنبه 15 دی 1393, 14:14 عصر
سلام دوستان
من راه یک برنامه نویس موفق شدن رو نمیدونم! یعنی یه نفر وقتی ی زبان(یا چند زبان) رو تا یه حدی مثل کتابای دایتل یاد میگیره بعدش سراغ Data structure و algorithm ها میره(فرض کنید در حد ی کتابی مثل CLRS) بعدش باید چی کنه؟ فقط این دانش به هیچ کاری نمیاد! بین سطح دانش این فرد و استخدام های مد نظرش خیلی فاصلس!
من صرفا برنامه نویسی رو به خاطر علاقه ای که دارم دنبال میکنم ولی الآن موندم بعد این کارا چه کاری باید انجام بدم!
C++ و java رو در حد ی کتابی مثل دیتل بلدم (مثلا بیام ساختمان داده ها و مسایلی مثل maze و اینارو یا پروژه هایی که بشه با for و while و دستورات بنیادی انجام بدم) ولی اینا فقط به صورت تمرینی به کار میاد ! الان موندم چه چیزی رو باید یاد بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنید
storm_saeed
دوشنبه 15 دی 1393, 18:43 عصر
سلام
ببین اولا با خوندن چندتا کتاب و چند زبون برنامه نویسی خیلی دانشت بالا نمیره اینایی که گفتی کلا میشه پایه و اساس کار و با بلد بودنشون به جز کد زدن چند تا سوال روتین کار دیگه ای نمیتونی بکنی . مثلا با++C کلی کار میشه کرد : بازی سازی , پردازش تصویر , برنامه سازی و کلی کار دیگه که همه ی اینا فقط پایه شون ++C هست وگرنه باید کلی چیز دیگه هم یاد بگیری !
ولی یه چیز مهمی که نگفتی اینه که رشته فعلیت چیه ؟ به چه مبحث هایی علاقه داری ؟ هدفت کلا از برنامه نویسی چیه ؟ مهم این سوالاست نه اینکه با یادگیری فلان چیز حالا چیکار کنم !
Raminab
دوشنبه 15 دی 1393, 20:59 عصر
سلام
ببین اولا با خوندن چندتا کتاب و چند زبون برنامه نویسی خیلی دانشت بالا نمیره اینایی که گفتی کلا میشه پایه و اساس کار و با بلد بودنشون به جز کد زدن چند تا سوال روتین کار دیگه ای نمیتونی بکنی . مثلا با++C کلی کار میشه کرد : بازی سازی , پردازش تصویر , برنامه سازی و کلی کار دیگه که همه ی اینا فقط پایه شون ++C هست وگرنه باید کلی چیز دیگه هم یاد بگیری !
ولی یه چیز مهمی که نگفتی اینه که رشته فعلیت چیه ؟ به چه مبحث هایی علاقه داری ؟ هدفت کلا از برنامه نویسی چیه ؟ مهم این سوالاست نه اینکه با یادگیری فلان چیز حالا چیکار کنم !
میدونم به خاطر همین کلافه شدم :(
رشته ام مهندسی نرم افزاره , برنامه نویسی دوست دارم چون دنیاییه واسه خودش,علاقمم بیشتر طراحی الگوریتمه ! هدفمم اینه که بتونم تو ی گروه برنامه نویسی رو پروژه های برنامه نویسی کار کنم ( شاید مسخره باشه ولی چالش بودن تو این گروها رو دوست دارم مخصوصا اگه فضا رقابتی باشه!)
از بین برنامه نویسی وب و شبکه و موبایل و دسکتاپم ترجیه میدم برنامه دسکتاپ بنویسم!
از جاوا هم خیلی خوشم میاد از کارای گرافیکی هم متنفرم !
الآن اگه بخوام برنامه نویسی دسکتاپ با جاوا انجام بدم چه دانشی مورد نیازه ؟(به جز بیس برنامه نویسی و الگوریتم)
behnam404
سه شنبه 23 دی 1393, 12:18 عصر
وقتی یه شرکت برنامه نویسی میخواد یه برنامه نویس استخدام کنه ازش نمیپرسه که چند تا کتاب خونده یا مثلا چند درصد برنامه نویسی بلده.
معمولا یه فناوری برنامه نویسی مثلا mvc رو در نظر میگیرند حال برای استخدام کسانی در اولویت هستند که تسلط بیشتری به این شیوه برنامه نویسی داره.
در حالت استاندارد : سابقه کار یا پروژه هایی که تاحالا برنامه نویس ارائه داده و سطح دانش زبان انگلیسی و خلاقیت برنامه نویس در ارائه الگوریتم و بعضا مدرک و ... معمولا مورد سنجش قرار میگیرند.
Radikal1001
سه شنبه 23 دی 1393, 12:25 عصر
به نظر من بهتره از تیمهای برنامه نویس کوچیک شروع کنی، اتتظار کسب درآمد رو هم تا چند وقت نداشته باشی. اینطوری با خیلی پیزا آشنا میشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.