View Full Version : فورم افقی
sunn789
دوشنبه 15 دی 1393, 20:52 عصر
سلام بر دوستان و همراهان
تا به حال فرم افقی تعریف کردین ؟
از تعریفهای خود bootstrap اگر استفاده کنیم مثلا form-inline زیاد زیبا نیستند ، و زمانی که توی تبلت نمایش داده میشه هم به هم میریزه یه کم هم با overwrite دستکاریش ;ردم اما مثلاً برای کامپیوتر خوب میشه و برای تبلت بد و یا برعکس
من دارم برای ثبت نام مشتری یه فرم طراحی میکنم که نمیخوام عمودی باشه ، خوشحال میشه کمک کنید.
sunn789
سه شنبه 16 دی 1393, 20:54 عصر
استباه نوشتم پاکش کردم
RIG000
سه شنبه 16 دی 1393, 21:02 عصر
شما الان تو طراحی به مشکل خوردید . view model اینجا چیکار میکنه؟ متوجه این نشدم.
فرمی که شما دارید درست میکنی در یه خط میشه درستش کرد با بوت استرپ. اگر شما دارید بهم خودرگی میبینید مشکل از بوت استرپ نیست نیاز به کلاس دهی مناسب تو اون div مربوطه دارید.
یا باید ستون دهی 12 تو یه سطرکنید یا اینکه یا تقسیم ستون کنید. که بعد از Resize شدن به ستون بعدی بیاد.
اگر مشکل بهم خوردگیدارید واسه اینه که یه جا دیگه داره تاثیر گذاشته میشه رو کدتون. جدیدن من مشکلی داشتن با موبایل که یه بک گراند به دایو میدادم و اندازه موبایل میکردمش متن ثابیت می موند اما رنگ از حالت درست بهم می ریخت . اخرش تو یکی از css های دست نوشته خودم دیدم که رو body تاثیر میذاشت و مشکل کد های من نبود . اون تاثیر رو حذف کردم و به خوبی در اندازه موبال بهم ویو متاسب داده شد.
sunn789
سه شنبه 16 دی 1393, 21:13 عصر
همون لحظه ویو مودل رو حذفکردم اما برای شما رسال شد .
متشکر ، در مورد این ستون 12 که با تغییر سایز به ستون پایینی بیاد مقاله ای دارید یا یک رفرنس
البته منظورم سایت bootstrap نیست، به نظرم میشه از اول فرم رو طراحی کرد با ستون 12 اما این که با تغییر سایز جابجایی داشته باشم نمیدونم
RIG000
سه شنبه 16 دی 1393, 21:25 عصر
شاید این قسمت رو resize نکرده باشید تو سایت بوت استرپ
که مثالش رو ببینید.
Example: Mobile, tablet, desktop Build on the previous example by creating even more dynamic and powerful layouts with tablet .col-sm-* classes.
در سایت بوت استرپ رو ببینید
http://getbootstrap.com/css/
اون قسمت mobile desctop رو پیدا کنید. هر سط 12 هست . اومده به دوقسمت 8 و 4 تقسیم کرده . وقتی ريالesizesh کنی میبینی زیر هم میشن ستون ها. حتی قسمت 1 ستونی بالاش هم هیمن شکلی هست.
در سایت بوت استرپ lg برای مونیتو های بزرگ md مدیوم دسکتاپ و sm کوچیک و ... xs هم خیلی کوچیک و موبایل و ...
شما هر فیلدت تو یه ستون اگر بخای بشن و مثلا 4 تا فیلد داری شما یه سطر میزنی با 4 ستون col-md-3 تایی .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.