ورود

View Full Version : آسونترین وبهترین راه یادگیری برنامه نویسی با اندروید روی گوشی یا pc

shpegah
سه شنبه 16 دی 1393, 14:06 عصر
دوستان اگه با برنامه نویسی آشنایی دارید میتونید یه روزه برنامه نویسی اندروید رو یاد بگیرید !چطوری ؟
اگر گوشی اندروید دارید کافیه روی اون Aide رو نصب کنید هم آموزش میده وهم همونجا میتونید یک پروژه ایجاد کنید وبا استفاده از انواع سمپل هایی که داره برنامه نویسی کنید
اگر گوشی اندروید ندارید کافیه BlueStacks.0.8.12.3119 را دانلود ونصب کنید بعد Aide رو روش نصب کنید ودرست مثل یک تبلت روش کار کنید
منتها چند تا نکته داره که بهش دقت کنید
ورژنها ممکنه باهم همخونی نداشته باشند من از بلو استاک ورژن بالاتر استفاده کردم نتونستم باهاش کار کنم
از Aide 2.6 استفاده کردم خطا میداد ولی یک حسن داره که همه مثالها رو میشه مجانی واردش شد و اگر اجرایش کنید سورسش در داخل گوشی یا بلواستاک ذخیره میشه
بعد که همه مثالها رو ساختید آن را uninstall کنید وورژن 2.9.5 Aide را نصب کنید چون الان هنوز توی ژانویه ایم 20 درصد تخفیف داره برای کسانیکه توانایی خریدشو دارن پس دست به کارشید..
ولی اوناییکه مثل من نمیتونند خرید خارجی کنند کافیه از مثالهایی که قبلا ذخیره کرده بودید استفاده کنیدهمه به خوبی اجرا میشوندواحساس برنامه نویس اندروید شدن بهتون دست میده!!!
این فرصتو از دست ندید خیلی عالی ولذت بخشه
موفق باشید

gilas1368
سه شنبه 16 دی 1393, 14:37 عصر
ممنون بابت راهنماييتون
اما،من ي مشکلي دارم
واقعا برنامه نويس شدن انقد کشکيه
اگ انقد الکي ميشه برنامه نويس شد کلا ما بايدشغلمونو عوض کنيم
اگ انقد الکيه پس فرق بين مني نزديک ب 10 سال دارم کار پروگرمينيگ انجام ميدم با کسي ک ظرف چند ساعت کار با ي سري sample برنامه نويس ميشه چيه

پس اينهمه ک اساتيد ميگين اول بريد زبان جاوا رو ياد بگيريد بعد بيايد کد اندرويد بزنيد چيه؟ الکي ميگن

والا بخدا من يکي ک ديگ گيج شدم

اينهمه سال وقت بزار کد زدن ياد بگير، تجربه کسب کن
بعد يکي بياد ي ساعت با ي سري پروژه نمونه.کار کنه و برنامه نويس بشه

shpegah
سه شنبه 16 دی 1393, 15:00 عصر
نه دوست من گفتم اگه بابرنامه نویسی آشنایید
یعنی باید چندین سال مثل شما برنامه نویسی کرده باشه با بیس ومفاهیم به خوبی آشنا باشه حالا فقط زبون برنامه نویسی عوض شده که حالا یادگیری اون با این روش آسون میشه