PDA

View Full Version : چگونه لايسنس xamarin رو دور بزنم براي فروش در خارج از کشور؟

AceOfShare
چهارشنبه 17 دی 1393, 10:30 صبح
سلام خدمت شما دوستان . من يه سوال راجع به استفاده از xamarin داشتم.
من ميخوام نرم افزاري که با زامارين نوشتم رو به خارج از کشور بفروشم. به نظر شما راهي براي دور زدن لايسنسش وجود داره؟
چون اگر با کرک نرم افزار رو بسازيم ممکنه بعد در خارج از کشور به ما بگن نرم افزار رو به ازاي هر Developer و هم براي هر مدلي از گوشي که براي آن ميخواهيم خروجي بگيريم بايد براش لايسنس بخريد و هزينه ي بسيار زيادي مي شه. در ضمن دوست دارم بدونم که زامارين يا مايکروسافت از کجا مي فهمه که من چند وقته Mono رو روسيستمم نصب کردم و استفاده مي کنم. آيا سريال سخت افزار کامپيوتر من رو براي شناسايي استفاده مي کنه يا راه ديگه اي داره؟

متشکر مي شم اگر کسي به من جواب بده. واقعا لطف مي کنيد.

c0mmander
چهارشنبه 17 دی 1393, 11:04 صبح
شما با کرک هم نوشته باشید مشکلی با گوگل پلی ندارید. مثل باقیه نرم افزار ها باید برای برنامه خودتون از گوگل لایسنس بگیرید.من خودم این کار رو انجام ندادم اما بودن افرادی که قبلا از زامارین استفاده کرده بودن و داخل گوگل پلی گذاشتن.

چون اگر با کرک نرم افزار رو بسازيم ممکنه بعد در خارج از کشور به ما بگن نرم افزار رو به ازاي هر Developer و هم براي هر مدلي از گوشي که براي آن ميخواهيم خروجي بگيريم بايد براش لايسنس بخريد و هزينه ي بسيار زيادي مي شه.

ماکه برای یک گوشی خروجی نمیگریم که ..
کلا این صحبت شما انگار به کولدیسک زامارین اشاره میکنه .(البته فکر میکنم.)
من اولین بار هست که این مطلب رو از شما می شوم اگر امکان داره دلیلی برای این موضوع بگید.