ورود

View Full Version : سوال: چقدر طول میشه تا آگهی ها روی سایت تاثیر بزارن؟

.fatemeh
جمعه 19 دی 1393, 14:14 عصر
سلام
من سایتی دارم در خصوص چاپ سررسید و تقویم می خوام توی صفحه اصلی سایت نیازمندهای صنعت چاپ ، آگهی لینک دار بدم.
سایت صنعت چاپ رو به دلیل ارتباط محتوی انتخاب کردم از طرفی پیج رنک 3 داره. سایت خودم پیج رنک 0 داره .
اگر الان لینک رو بخرم حداکثر چند روز طول میکشه تا روی سایت تاثیر بزاره؟
در ضمن توی سایت خودم معمولا وقتی صفحه ای رو میزارم بعد 2 تا 3 روز صفحه جدید ایندکس میشه.
نمی خوام الان هزینه کنم بعد موقعی جواب بده که دیگه فایده ای نداره.زمان برام خیلی مهمه.:ناراحت:
دوستان لطفا راهنمایی کنید.

پیام حیاتی
جمعه 19 دی 1393, 14:23 عصر
موارد زیادی در تاخیر و بازدهی نتیجه زمانی دخیل هستند ، نمی توان زمان دقیقی رو مشخص کرد ، مهمترین عامل تعداد بازدیدکنندگان هست.

بیتا حکمت
جمعه 19 دی 1393, 15:08 عصر
اینجا رو بخونین : http://www.webhostingtalk.ir/f249/130548

.fatemeh
جمعه 19 دی 1393, 16:39 عصر
اینجا رو بخونین : http://www.webhostingtalk.ir/f249/130548
یعنی می گید بک لینک دیگه ارزشی نداره؟؟
درحالی که گوگل وب مستر تولز هنوز به این موضوع اهمیت میده؟:متفکر:
سایتی رو می شناسم که تا سه ماه پیش اصلا وجود نداشت الان از رتبه 2 و 3 جابه جا نمیشه. سایتش رو بررسی کردم (بد جوری رقیبه)
نه توی کد نویسی نه توی موارد استاندارد سئو نه حتی محتوی حرفی برای گفتن نداشت ولی توی چهارتا سایت لینک داده همشون با پیج رنک 4.
الان باید چه کرد؟؟؟؟:متعجب:

بیتا حکمت
جمعه 19 دی 1393, 18:36 عصر
یعنی می گید بک لینک دیگه ارزشی نداره؟؟
درحالی که گوگل وب مستر تولز هنوز به این موضوع اهمیت میده؟:متفکر:
سایتی رو می شناسم که تا سه ماه پیش اصلا وجود نداشت الان از رتبه 2 و 3 جابه جا نمیشه. سایتش رو بررسی کردم (بد جوری رقیبه)
نه توی کد نویسی نه توی موارد استاندارد سئو نه حتی محتوی حرفی برای گفتن نداشت ولی توی چهارتا سایت لینک داده همشون با پیج رنک 4.
الان باید چه کرد؟؟؟؟:متعجب:

اگر تا این حد اطمنیان دارید که تاثیر داره ، امتحانش کنید . اون لینک رو دادم که با دقت بیشتری این کارو انجام بدین .

موردی که گفتین برام یکم عجیبه ، تا جایی که من خوندم و دیدم گوگل بیشتر از یکسال هست که پیچ رنک ها رو اپدیت نکرده ، چطوری این سایت در عرض سه ماه به این رنک رسید ؟!

.fatemeh
جمعه 19 دی 1393, 19:49 عصر
من اطمینان ندارم فقط الان بدتر از قبل گیج شدم.
توی همون لینکی که شما دادین هم صحبت ها ضد و نقیض است یکی گفته تکذیب شده یکی تایید کرده.
خودم هم جستجو کردم هیچ کس قاطع پاسخ نداده.
ولی به نظرم شاید پیج رنک حذف شده باشه ولی ارزش بک لینک نباید از بین رفته باشه.اونم بک لینک باارزش.

saeed410
شنبه 20 دی 1393, 12:19 عصر
سلام. گذاشتن آگهی تاثیرش در حد صفره. من اینو به عینه درسایتهای مختلفی که مدیریتشو داشتم دیدم. ورودی خیلی کمه Bounce Rate بالا و این نرخ بالای ترک کردن وب سایت روی رتبه بندی سایت ممکنه تاثیر منفی بزاره.

saeed410
شنبه 20 دی 1393, 23:00 عصر
هر کی میگه بک لینک دیگه ارزشی نداره سخت در اشتباهه. هنوز هم بک لینک به عنوان مهمترین عامل سئو برون صفحه است. اما خرید بک لینک و اینکه بعد از مدتی پاک بشه به درد نمیخوره.هیچ وقت بک لینک نمیتونن حذف کنن. ولی سایتی که پر از لینک باشه و محتوایی نداشته باشه خب معلومه کارش فقط فروش لینکه و گوگل اینو میفهمه.

webmastermarket
دوشنبه 29 دی 1393, 03:18 صبح
یه لینک یه ماهه تاثیر زیادی نداره! بنظرم نخرید بهتره! بجای هزینه کردن و خرید بک لینک روی محتوای سایتتون کار کنید و سعی کنید زمان ایندکس شدن رو از 3 روز به یک روز یا چند ساعت کاهش بدید