ورود

View Full Version : سوال: نرم افزار قدرتمند برای طراحی واسط گرافیکی کاربر Java

ARYAN 8
جمعه 19 دی 1393, 15:01 عصر
سلام.
اگر پیشنهاد یا نظری در مورد نرم افزار قدرتمند برای طراحی واسط گرافیکی کاربر Java دارید، لطفا بگید.

dasssnj
جمعه 19 دی 1393, 18:23 عصر
افزونه Window Builder برای اکلیپس بی شک بهترین دیزاینر swing برای جاواست که با حجم حدود 30 مگابایت در سایت اکلیپس برای دانلود قرار داره . از market Place هم میشه فکر کنم داخل خود اکلیپس دانلودش کرد .

sobhmoud
شنبه 20 دی 1393, 04:56 صبح
سلام به نظر من ویژگی جدید جاوا یعنی javafx واسه پیاده سازی واسط های گرافیکی خیلی عالیه

ARYAN 8
شنبه 20 دی 1393, 11:09 صبح
سلام به نظر من ویژگی جدید جاوا یعنی javafx واسه پیاده سازی واسط های گرافیکی خیلی عالیه

سلام. مطمئنید JavaFX به GUI ربطی داره؟

Sina.iRoid
شنبه 20 دی 1393, 14:31 عصر
سلام
دوستان لطفا در مورد JavaFx بیشتر توضیح دهید.

درضمن IDE نت بینز به صورت پیش فرض window builder و داره. از اون هم می تونید استفاده کنید.

ممنون

[younes]
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 01:51 صبح
برای اطلاعات بیشتر در مورد JavaFX گوگل کنید یا به مستندات سایت اوراکل مراجعه کنید

من از fxml استفاده کرده ام خیلی عالی بود
با scene builder به راحتی میتونید رابط کاربری تون رو به صورت ویژوال طراحی کنید که fxml و معماری سه لایه mvc خوانایی و سرعت پیاده سازی برنامتون رو چند برابر میکنه.
در ضمن میتونید از css در طراحی تون استفاده کنید

reza62heydari
یک شنبه 12 بهمن 1393, 11:09 صبح
سلام
intellij چطوره هست؟ باهاش كار كردين؟

dasssnj
یک شنبه 12 بهمن 1393, 12:52 عصر
سلام
intellij چطوره هست؟ باهاش كار كردين؟

برای GUI به هیچ عنوان روش حساب نکنید .

Restlesa
جمعه 08 اسفند 1393, 15:02 عصر
;2163710']
من از fxml استفاده کرده ام خیلی عالی بود
با scene builder به راحتی میتونید رابط کاربری تون رو به صورت ویژوال طراحی کنید که fxml و معماری سه لایه mvc خوانایی و سرعت پیاده سازی برنامتون رو چند برابر میکنه.
در ضمن میتونید از css در طراحی تون استفاده کنید
سلام به همگی
من تازه برنامه نویسی با جاوا رو شروع کردم
میشه در رابطه با fxml و scene builder یه خورده بیشتر توضیح بدین که دقیقا چی هستن ؟؟؟
با تشکر

[younes]
جمعه 08 اسفند 1393, 16:11 عصر
شما باید java fx رو یاد بگیرید که به عنوان روشی استاندارد برای طراحی رابط کاربری به جای swing در نظر گرفته شده و از نسخه دو به بعد fxml به عنوان یک قابلیت جدید بهش اضافه شد .
fxml یک فایل ساده xml که اجزای UI رو مشخص میکنه (مثل layout ها تو اندروید )و با scene builder میتونید به صورت ویژوال و با کشیدن و رها کردن فایل .fxml را ویرایش و رابط کاربری تون رو طراحی کنید.