ورود

View Full Version : سوال: آمار بازید از محصولات

aroshanzamir
جمعه 19 دی 1393, 16:46 عصر
سلام دوستان در یک فروشگاه برای بدست آوردن آمار بازدید از محصولات از چه روشی استفاده کنم ؟
خوب اگر برای هر محصول یک VisitNumber داشته باشم که هر بار روی هر محصول که کلیک شد یکی به آمار بازدی اضافه شود ؟
این یه مشکل داره : ممکنه یه کاربر در یک روز 400 بار روی این محصول کیلک کنه : پس باید آمار بازدی از این محصول + 400 بشه ؟
خیلی زیاده به نظر من ///

اگر با IP کار کنم چطوره ؟ ذخیره IP ها ؟

روش های پیشنهادی شما ؟

با تشکر و سپاس ///

jaykob
جمعه 19 دی 1393, 19:27 عصر
سلام

با استفاده از کوکی ها هم می تونید این کار رو انجام بدید به طوری که بعد از اینکه اولین بار محصول رو مشاهده کرد یک کوکی ایجاد کنید و قبل از اضافه کردن تعداد نمایش هر محصول بررسی کنید که کاربر این کوکی رو داره اگر داشت که این محصول رو نگاه کرده و نیاز نیست counter رو اضافه کنید . شاید این روش مشکلاتی هم داشته باشه ...

از Session ها هم می تونید استفاده کنید که بهینه هستند ...

موفق باشید

aroshanzamir
جمعه 19 دی 1393, 20:03 عصر
سلام

با استفاده از کوکی ها هم می تونید این کار رو انجام بدید به طوری که بعد از اینکه اولین بار محصول رو مشاهده کرد یک کوکی ایجاد کنید و قبل از اضافه کردن تعداد نمایش هر محصول بررسی کنید که کاربر این کوکی رو داره اگر داشت که این محصول رو نگاه کرده و نیاز نیست counter رو اضافه کنید . شاید این روش مشکلاتی هم داشته باشه ...

از Session ها هم می تونید استفاده کنید که بهینه هستند ...

موفق باشید

سلام ... بسیار سپاسگزارم از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادید ....

1-شما خودتون از این روش استفاده کردید ؟
2-منظور شما اینه که یک کوکی بسازم و Id محصولات بازدید شده توسط این کاربر را داخلش نگهداری کنم و زمان افزایش تعداد بازید اگر Id محصول در کوکی نبود یعنی کاربر تا الان این محصول را ندیده است پس یکی به تعداد بازدید اضافه شود؟
3-هر بار که کاربر کوکی ها را حذف کند دوباره موقع بازدید یکی به آمار اضافه می شود .. نظر شما ؟
4- در صورت استفاده از Id محصولات در کوکی برای امنیت مشکلی ایجاد نمی کند ؟یا کوکی را رمز نگاری کنیم // در صورت رمز نگاری به نظرم سربار سنگی ایجاد کنیم //

jaykob
جمعه 19 دی 1393, 20:17 عصر
سلام

۱ - من برای کار دیگه ای و به شیوه دیگه ای استفاده کردم
۲ - بله
۳ - دیگه این موارد رو نمی شه هیچ کاری کرد فکر کنم چون هر سیستم ترکینگی چند درصد خطا رو داره . شما این موضوع رو مطرح می کنید چرا این موضوع رو بررسی نمی کنید که اگر چند کاربر جدا از یک سیستم واحد استفاده کردند چی ؟ این مورد دو پهلو خطا داره در هر صورت ...
۴ - خیر تنها id محصول موردی برای امنیت نباید داشته باشد ولی می تونید رمزنگاری هم کنید

موفق باشید

aroshanzamir
جمعه 19 دی 1393, 20:26 عصر
سلام

۱ - من برای کار دیگه ای و به شیوه دیگه ای استفاده کردم
۲ - بله
۳ - دیگه این موارد رو نمی شه هیچ کاری کرد فکر کنم چون هر سیستم ترکینگی چند درصد خطا رو داره . شما این موضوع رو مطرح می کنید چرا این موضوع رو بررسی نمی کنید که اگر چند کاربر جدا از یک سیستم واحد استفاده کردند چی ؟ این مورد دو پهلو خطا داره در هر صورت ...
۴ - خیر تنها id محصول موردی برای امنیت نباید داشته باشد ولی می تونید رمزنگاری هم کنید

موفق باشید

با وجود کوکی ها هم اگر چند کاربر از یک سیستم استفاده کنند باز هم مشکل داریم ... چون آمار بازدید توسط هر کاربری هم عضو و مهمان می تواند افزایش یابد و در زمان افزایش از کجا باید فهمید که این کاربر که در حال بازدید است کدام یکی است که قبلا این محصول را ندیده که بخواهیم آمار را یکی افزایش دهیم (باز هم مشکل دارد)

نه IP و نه کوکی به صورت کامل جواب نمیدهد ....

باز هم تشکر از اینکه وقت گذاشتی و پاسخ دادی....

aroshanzamir
شنبه 20 دی 1393, 15:57 عصر
سلام دوستان .. کسی نظر دیگه ای نداره ؟

hakim22
شنبه 20 دی 1393, 16:48 عصر
به نظر من بهتره شما یک سیستم لوگ گیری راه اندازی کنید. یک جدول که اطلاعات کاربر جاری و آی دی محصول رو جدا ذخیره میکنه ، میتونید آی پی ، سیستم عامل کاربر ، دستگاه کاربر و مرورگرش و ... رو هم ذخیره کنید.

بهترین روش پیاده سازی هم یک ActionFilter است که بعدا روی کلاس مربوطه به محصولات قرار میدید.

بعدا میتوانید از این جدول گزارش گیری کنید و آمار بازدید هر محصول رو دربیارید.

با استفاده از این روش میتونید همه ی سایت رو به راحتی لوگ کنید و تمام فعالیت های کاربرهای سایتتون چک کنید. نه فقط بخش محصولات رو.

aroshanzamir
شنبه 20 دی 1393, 18:07 عصر
به نظر من بهتره شما یک سیستم لوگ گیری راه اندازی کنید. یک جدول که اطلاعات کاربر جاری و آی دی محصول رو جدا ذخیره میکنه ، میتونید آی پی ، سیستم عامل کاربر ، دستگاه کاربر و مرورگرش و ... رو هم ذخیره کنید.

بهترین روش پیاده سازی هم یک ActionFilter است که بعدا روی کلاس مربوطه به محصولات قرار میدید.

بعدا میتوانید از این جدول گزارش گیری کنید و آمار بازدید هر محصول رو دربیارید.

با استفاده از این روش میتونید همه ی سایت رو به راحتی لوگ کنید و تمام فعالیت های کاربرهای سایتتون چک کنید. نه فقط بخش محصولات رو.

سلام .. ممنون از اینکه وقت گذاشتی و پاسخ دادی ... سپاسگزارم